מחבר |
נושא  |
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2014 : 22:07:07
|
באמת לא סוף העולם אבי. קורה לכולם.
בשביל מה לסגור את החשבון? |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 09/20/2014 22:07:29 |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/21/2014 : 12:13:43
|
צחי, הכסף לא משחק תפקיד אצלי במקרה זה. אותי מרגיז כשמרמים אותי, לא אוהב להרגיש טיפש, אני גם מרגיש שאני עושה את זה בשם שאר הלקוחות, לך תדע איפא עוד הם עובדים עלינו? כמו שידעתי לציין בפורום את היתרונות שלהם, אני מוצא חובה לציין גם מקרה כזה, בתקווה שיעזור לחברים. מלבד זה רוצה לקבל את תגובתם! ואם הלקוח תמיד צודק, אז איום קטן יכול לדרבן אותם לשפר. כמובן שאמשיך לעדכן. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/21/2014 : 16:34:09
|
מבין את הרגשתך
אולי תסביר יותר במה מדובר? |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/21/2014 : 17:04:41
|
רכשתי מהם את הסוללה עבור RESMED S9 במחיר 675$ כקיט - הקיט כלל סוללה - כבל חיבור למכשיר + מחבר מתאם בין הסוללה למטען + תיק. לאחר שקבלתי את הערכה, בדקתי את המחירים אלו רכשתי כל פריט בנפרד והתברר שמחיר הסוללה 495$ + כבל 40$ + מתאם 40$ - סה"כ 575$ !!! יוצא שעל תיק שבאמת אין מה לעשות איתו, ודאי לא לקחת לטיסה שילמתי 100$ !!! זהו תרגיל בשווק שהם עשו וכדאי שידעו שתרגילים כאלו, יפגעו בשמם.
|
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/22/2014 : 09:56:40
|
באמת לא סביר לקחת על תיק 100$
בהצלחה |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 09/22/2014 : 20:10:30
|
נשים קונות תיקים באלפיים דולר ראו מיזם שהבן שלי שותף לו: http://www.awearsolutions.com/
נכון שמותר להשוויץ מידי פעם בתמורה לכל המאמצים שאני משקיע פה???? |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/23/2014 : 13:31:24
|
אתם חושבים ש-CPAP.COM ענו לי ? לא הם לא ענו, פשוט אין להם מה להגיד, איך הם יכולים להסביר או לתרץ הונאה כזו? משתף אתכם בכדי שתזהרו ממקרים דומים, האמת אשמה שלי, סמכתי על האתר הזה בצורה עיוורת, לא עשיתי השוואת מחירים ואכלתי אותה, אני לא מאמין שזה קרה לי, בטלתי את החשבון, להבא ארכוש ממקומות אחרים. הם בוודאי לא ירגישו בחסרוני, אך זה המעט שאני יכול לעשות להעניש אותם.
|
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 09/23/2014 : 14:14:15
|
אני באופן אישי קונה ב ebay , לפעמים אני משלם על זה עוד כמה שקלים אבל מעולם לא התאכזבתי. שנה טובה , ושבזה יסתכמו הצרות שלך. |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 09/23/2014 : 22:28:49
|
סתם הערה: מנסיוני אל האמרקאים חיבים להתיחס בצורה מנומסת כדי לקבל תוצאות. הדבר נכון שבעתיים בכתב. אפשר להגיד הכל בצורה ברורה, אבל בנימוס. הם פשוט לא מתיחסים למי שלא מנומס. אני לא אומר טוב או רע - רק מציין את ההבדל התרבותי הזה לתועלת התקשרויות עתידיות. |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/24/2014 : 09:17:45
|
ג'ון, אתה צודק, טעיתי, כתבתי את זה בכעס רגעי ושלחתי, ייעץ לי אם נראה לך שאפשר לתקן, |
 |
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 09/24/2014 : 14:20:14
|
לא צריך להתרגש - בכל אופן אתה צודק. רק כתבתי לתועלת הרבים כדי לעזור במקרים רצינים יותר. |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/24/2014 : 23:39:28
|
אני הייתי כותב להם בצורה יותר ברורה. אני למשל בכלל לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה לכתוב את המילה CHEATED זו אמירה מאד חריפה הייתי מסביר להם כי קנית את העסקה כחבילה ובהמשך התברר שקניית המוצרים לחוד הרבה יותר משתלמת וכלל הנראה נפלה טעות ומבקש זיכוי. |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2014 : 09:23:19
|
נכון מאד פשוט תביע תמיהה על המצב המוזר שקרה ,בטח בטעות ולא בכוונה, ותבקש שיבדקו מה אפשר לעשות כדי לתקן את המעוות. ללכת סחור סחור ולא לאיים כי אז הם מעבירים את זה ישר לעורך דין שלהם ולא מטפלים בבעיה שלך אלא מתכננים איך להתגונן מתביעה. תן להם לרדת מהעץ בעדינות. אגב- היה יפה אם גם בארץ יפנו זה אל זה בנימוס!!!!!!!!! |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2014 : 09:52:27
|
אבי, אם אתה רוצה לסדר את הענין, אפשר לנסות לטלפן ולנסות להסביר את התקלה ולבקש עזרה. לרוב החברות האמרקאיות חשובה שביעות הרצון של הלקוחות והם מוכנות ללכת לכיוון הלקוח. המפתח הוא להציג את הקושי בלי להתקיף. אם לא עוזר - תמיד אפשר לבקש לדבר עם ה-supervisor. אחותי עלתה פעם ככה 6 רמות ובסןף קיבלה מה שרצתה, אבל זה באמת מקרה קיצוני. אחרי שאתה מדבר עם מנהל, אל תשכח להזכיר שאתה כותב בפורום בו קוראים הרבה לקחות שלהם. זה לא יזיק... לסיכום, כמו שאמר הנשיא רוזולט: Speak softly and carry a big stick |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2014 : 12:25:46
|
האמת שאני לא צריך אותם, מצאתי אתר שנראה גדול וטוב יותר מהם, מה עוד שהם שולחים גם לארץ בלי כל בעיה. אכתוב על זה אחרי שאקבל את ההזמנה הראשונה ויהיה לי ניסיון איתם. |
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2014 : 19:22:12
|
בבקשה שלח קישור לאתר שמצאת. |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2014 : 19:32:04
|
אנחנו צריכים להיזהר שהסוכנים בארץ לא יתלוננו עליו ויאלצו אותו לשינוי המדיניות. עשו לנו את זה עם הקודם ששחר ואני עוד הספקנו לרכוש ממנו את S9. גם CPAP.COM שלחו לי פעם מסכה לארץ אך עכשיו הם כבר לא שולחים לארץ.
|
 |
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 09/30/2014 : 23:59:54
|
שלום לכולם וברכות לשנה החדשה - שתהיה זו שנת בריאות לכולנו.
בקשר לאתר אינטרנט בארה"ב אזכיר את האתר ממנו אני רוכש ציוד סיפאפ כבר יותר מעשר שנים במחירים תחרותיים מאד, עם שרות יוצא מהכלל ומהיר ויעוץ טוב מאד בנושאי מכשירים של רספירוניקס - לא ניסיתי ציוד מתוצרת אחרת. www.bestcpapprice.com - אל תתנו לשם האתר להטעות אותכם, הם טובים מכל הבחינות, לא רק במחיר.
חשוב: מכשירי נשימה הם שולחים *רק* לכתובת אמריקאית. לגבי ציוד אחר אינני יודע מכיון שלא ניסיתי.
הערה אחרונה: אין לי שום קשר עיסקי לאתר הזה, פרט להיותי לקוח מרוצה עם ניסיון רב שנים.
דוד מ |
הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית. |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 10/01/2014 : 09:03:19
|
דוד, אני כאן מדבר על אתר ששולח ישר לישראל, במחירים המקובלים בארה"ב. יש להם את כל הדברים שיש ב-CPAPCOM ואולי יותר, נוח לתפעל וגישה קלה עם עזרה לאיתור חלקים אפילו מיוחדים. כתבתי להם אם הם שולחים לישראל והם ענו כן ולא ציינו הגבלה כלשהי, יתרה מזה, על פי האתר, הבנתי שלמכשירים לא צריך מרשם רופא - רק לתושבי ארה"ב נדרש מרשם. אותם לא מעניין אם במדינה שלך נדרש מרשם או לא. הזמנתי מסכות ומספר חלקים שלמתי עבור משלוח בפדקס 35$ והם בדרך לארץ. כשיגיעו אדווח לכם. |
נערך על ידי - avis בתאריך 10/01/2014 09:04:26 |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 10/01/2014 : 16:17:21
|
אבי - נשמח אם תפרסם כבר את שם האתר ובהמשך תעדכן לגבי אמינותו ויעילותו |