סיפאפ פורום ישראל - עדכונים טריים בקשר לסוכנים ויועצים
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 עדכונים טריים בקשר לסוכנים ויועצים
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 08/19/2014 :  15:08:09  Show Profile  תגובה עם ציטוט
הבקר המשכתי לחפש כתובת אמינה לרכישת מכשיר ומסכה. נקודת המוצא שלי הייתה הרשימה המקיפה שאמש קיבלתי בפורום הזה מיצחק ו - AVIS. כפי שחשבתי, רשימת הסוכנים ומרכזי המכירה משתנה כל הזמן, וחלק גדול מהקישורים שהיו נכונים כשיצחק ליקט אותם כבר השתנו. מצב כזה מחזק עוד יותר את הצורך שלי לבקש מהחברים בפורום המלצות אישיות, כי כפי שכתבתי אתמול, התחום לצערי פרוץ למרות שמדובר בתחום רפואי ולא בסחר ירקות. אציג כאן את ממצאי מהבקר.
1. "כללית הנדסה רפואית" שהיה ממוקם באור יהודה - נסגר.
2. אס.אל.פי בתל אביב כנראה עבר שינויים, יועץ בשם דן כבר לא נמצא שם. גם אתר האינטרנט שלהם ירד, צריך להשאיר הודעה בטל' 1700506015 (שרות הודעות חיצוני), מבטיחים לחזור. עבורי מצב לא ברור נכון לרגע זה.
3. מדטכניקה בפתח תקוה - המרכזנית מפנה לטלפון 9254037, עונה נציגה בשם רונית, לא ברור מי אחראי על המקום, היא מתאמת פגישות עם נציגים לפי אזור המגורים. אייל ירימי כבר מזמן לא שם, גם נציגה בשם מיה לא שם.
4. בפקס - המצב לא ברור, כל הטלפונים שהופיעו באינטרנט כבר לא אקטואליים, לאחר אין סוף נסיונות והעברות הגעתי לטל' 09-8916555 שם עונה "ישראל" ומציע לספק עד הבית מכשיר ומסכה לתקופת נסיון ללא התחייבות. מעניין.
5. נציג חברת WEINMANN בארץ (ברשימה של יצחק מאמש מופיע השם דודו דגן), אבל אין מענה.
6. אורקמד ביהוד - (03-6768030) היה מענה אדיב ממזכירה בשם תהילה.
7. גלמד - נציג בשם אסף שינה טלפון ועונה ב - 0502419579.

אלה העדכונים נכון להיום. נשארתי מבולבל וממשיך לבקש הכוונה והמלצות. מבטיח להמשיך לעדכן את חברי הפורום, כמובן רק מידע ענייני ללא הבעת דעה. כמובן שלא אציין פרטים על השיחות הלא נעימות שהיו לי אתמול עם כמה סוכנים כשבמקרה אחד אפילו זכיתי לקללה עסיסית כשלא הסכמתי לספק את הפרטים שלי לביצוע עסקה טלפונית באמצעות הדואר (כמובן בלי שראיתי את הסחורה), אלא על סמך שיחה טלפונית של 3 דקות. עצוב וחבל.

נערך על ידי - peter ב 08/19/2014 15:15:20

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 08/19/2014 :  16:28:35  Show Profile  Reply with Quote
תנסה את מירי בלונגה מקלנטיקה 0524356562
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/19/2014 :  20:07:11  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
תודה רבה פיטר על הפירוט

אני מבטיח לעדכן את רשימת הסוכנים בהתאם לממצאיך

לפחות הפרטים של קלנטיקה נכונים

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/19/2014 20:07:23
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/19/2014 :  20:29:08  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
בעקבות ההערות הנ"ל עדכנתי וערכתי מחדש את הנושא

"המלצות וקישורים ליועצים ומשווקים"

עדיין אינני בטוח שכל הפרטים נכונים ומדוייקים.

אני קורא לנציגי כל החברות המופיעים ברשימה לעדכן אותי בהתאם לצורך

http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=22130

נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/22/2014 18:26:05
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 08/22/2014 :  16:11:23  Show Profile  Reply with Quote
שלום יצחק, דבר איתי בטלפון ואסביר לך, זה עדיין לא מעודכן כמו שצריך, יש הרבה שינויים, דן בר-אור 0522828484

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/22/2014 :  18:03:21  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
עדכנתי את הרשימה שוב בעקבות שיחה עם דן

כל מי שחושב שיש להוסיף עוד עדכונים מוזמן להודיע לי

למעלה

peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 08/22/2014 :  19:07:07  Show Profile  Reply with Quote
אני רואה שעדכון הרשימה נמשך, תודה ליצחק על ההשקעה. גם לי יש חדשות בעקבות שיחת טלפון מהבקר, אני ממתין לפגישה חשובה בשבוע הבא, ואמשיך לעדכן את חברי הפורום. כפי שכבר ציינתי, אני חדש בפורום למרות שמשתמש למעלה מ - 10 שנים בסיפאפ. כפי שהופתעתי מכמות המידע שיש בפורום, הופתעתי גם לטובה מההתייחסויות שקיבלתי מחברי הפורום ל"מצוקה" האישית שלי. לדעתי חשוב מאד שכל מי שזקוק לעזרה יראה בפורום הזה כתובת בה יוכל למצוא מידע אובייקטיבי, מעין עמדת " מודיעין " מכוונת המכילה גם חומר הסברה לאן ולמי לפנות. מכיוון שמדובר בבעיה רפואית של הרבה מאד אנשים כשהטיפול בבעיה אינו מההתחלה עד הסוף בידי אנשי מקצוע מתחום הרפואה, אלא עובר לאחר האבחון הרפואי הראשוני לידי אנשים שבד"כ אין להם הכשרה רפואית והאינטרס שלהם הוא עסקי, חשוב שתהיה כתובת מכוונת וזמינה כמו הפורום הזה. לדעתי חבל שלא קיים איגוד מקצועי רשמי שהיה יכול לפקח על הפעילות הענפה המתנהלת בתחום זה.
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/23/2014 :  09:18:17  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
דווקא יש אגודה לחקר השינה אבל אין לה שיניים.אפילו לא חניכיים.חפשו בפירסומים של משרד הבריאות את הדרישות ממעבדת שינה כדי שתהיה מוכרת ותשוו למה שהולך כעת בשוק.
עולם הולך ונעלם.
money makes the world go round.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות

נכתב ב - 08/23/2014 :  12:54:47  Show Profile  Reply with Quote
טלפונים של מדטכניקה

חברת מדטכניקה עברה לכתובת חדשה ,רחוב התנופה 7 קרית אריה פתח תקוה

טלפון החברה 03- 9254040

מיכל -03-9254008 -או 18 בסוף

טלי שכטר מנהלת 03-9254054

טלפון סלולרי שעובר מעובד לעובד בחברה 052-3566124 ,0525379405

בהצלחה

עדנה
למעלה

peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 08/23/2014 :  13:28:54  Show Profile  Reply with Quote
- בהמשך לדבריו של jzomer על האגודה לחקר השינה. הייתי מעוניין ללמוד איך האגודה פועלת, מוכן לתרום מזמני כדי לשקם את מה שניתן לשקם ולהקים ארגון שיפעל על סמך קריטריונים מקצועיים ברורים ויטפל וילווה את הזקוקים לעזרתה החל מהצעד הראשון (הפניה למעבדת השינה המתאימה, ליווי בניתוח התוצאות, ליווי ברכישת המיכשור המתאים ועזרה בתהליכי ההתרגלות למיכשור. אם יש חברים שיהיו מוכנים להצטרף על בסיס התנדבותי - שיציינו זאת בפורום.

לפחות שליש מחיינו אנו משתמשים במיכשור שתפקידו לאפשר לנו לישון בתנאים פחות או יותר סבירים, האין אנו זכאים לפעול לפי הנחיות מקצועיות וליווי מקצועי מתאים כדי לממש בצורה אופטימאלית את השליש הזה של חיינו שנועד לשינה ?
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/23/2014 :  17:54:11  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
1. בדיוק בגלל המחסור בזה במידע, הנחיות מקצועיות וליווי מקצועי בתהליך, יש חשיבות לפורום שלנו.

2. ספק רב בעיני אם ניתן לשנות משהו דרך האגודה לחקר השינה.

3. צריך וניתן להפעיל לחץ על קופות החולים לספק שירותים ברמה יותר גבוהה ומקצועית לסובלים מהבעיה.

למעלה

עדינה
חבר חדש מהשקית

3 הודעות

נכתב ב - 08/27/2014 :  14:18:57  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jzomer

דווקא יש אגודה לחקר השינה אבל אין לה שיניים.אפילו לא חניכיים.חפשו בפירסומים של משרד הבריאות את הדרישות ממעבדת שינה כדי שתהיה מוכרת ותשוו למה שהולך כעת בשוק.
עולם הולך ונעלם.
money makes the world go round.

מכון השינה בשיבא, תל השומר עובד לפי סטנדרטים מקצועיים גבוהים במכוני שינה רציניים. הבדיקות מותאמות לנבדקים לפי רקע רפואי. הפיענוח מקצועי. כל נבדק משוחח עם רופא ומקבל הסבר ברור על התוצאות ולגבי הטיפול. וחשוב מכל - יש מרפאת CPAP של המכון בה נעשית ההתאמה והניסיון הטיפולי. השירות מעולה ובהתאם גם טיפול נכון. ממש כמו שצריך לפני שהעולם הולך ונעלם.
בעלת ניסיון במכון של שיבא.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/27/2014 :  14:25:26  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
אכן קיבלתי אינדיקציות חיוביות לגבי מכון השינה בתל השומר

וכן לגבי מכון השינה בבית לוינשטיין רעננה

לגבי מבוטחי מכבי הם נאלצים להשתמש במכוני השינה של אסותא בלבד ולגביהם יש אינדיקציות שליליות.

למעלה

peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 08/28/2014 :  17:24:54  Show Profile  Reply with Quote
בעקבות ההמלצות השונות שזכיתי לקבל מחברי הפורום, ובעקבות המלצותיהם של יצחק ועדינה, הבקר הלכתי לבקר במכון השינה בתל השומר. למען ההגינות עלי לציין כי אני פרסונל בבית החולים. המכון לשינה בתל השומר עבר לא מזמן למשכן חדש, והמכון מזכיר יותר מלון 4 ככבים (לא צריך להגזים ולתת 5 ככבים) מאשר בית חולים. לכל נבדק חדר מרווח ונאה עם מקלחת ושרותים צמודים, מיטה רחבה ונוחה, מצעים אסטטיים שכמובן מוחלפים כל יום. חדר הבקרה של הטכנאים המבצעים את הבדיקה מצוייד במיכשור חדיש. במקרה יצא לי לשוחח עם מנהלת המכון, דר' דליה שכטר, על יתרונות הבדיקה במעבדה בהשוואה לבדיקה הביתית. יצא לי לשוחח גם עם הגב' מלי אורים האחראית האדיבה על מעבדת CPAP הפועלת במקום ומשרתת את הקהל הרחב. מלי הסבירה לי שבמעבדה שבאחריותה נהוג לאפשר לנבדקים להתנסות לישון עם כמה מסכות, עד שמוצאים את המסכה המתאימה. מכיוון שלא נבדקתי במעבדת שינה יותר מחמש שנים, צודקים אותם חברי פורום שהמליצו לי להיבדק מחדש. כבר ביום א' אפנה לקופה לבקש טופס 17 לבדיקת שינה במעבדה, אך כמו תמיד, כנראה שרופא המשפחה ינסה לסרב לספק את הטופס, או ינסה להפנות אותי לכתובת אחרת, הכל כדי לחסוך לקופה. במקרה כזה אבדק על חשבוני האישי במעבדה בתל השומר, הבנתי שהבדיקה לא יקרה, והפתרון לכל בעיות השינה חייב להתחיל בבדיקה מחודשת ומקיפה. שליש הזמן מחיינו מוקדש לשינה, אז הוצאה כספית אחת לכמה שנים בודאי שמצדיקה את המאמץ.
ועוד התפתחות חיובית - נפגשתי עם דן בר אור וקניתי ממנו מסכה לנסיון. כמו תמיד, דן היה אדיב והדגיש שאם המסכה לא תתאים, יחליף אותה למסכה אחרת. בסה"כ מאז שהחלטתי לפנות לפורום הזה חלו התפתחויות מעודדות, לא מעט בזכות התייחסותם הרצינית של חברי הפורום, תודה לכולם, ואני מבטיח להמשיך לעדכן.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/28/2014 :  20:25:48  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
תודה רבה על העדכון פטר

נשמע שאתה בידיים טובות

אני חושב שאתה צריך להתעקש על בדיקת השינה ע"ח הקופה

זוהי אינה בדיקה יקרה ובהחלט זכותך לעשות בדיקת שינה נוספת אחרי 5 שנים

אינני חושב שרופא המשפחה יסרב

נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/28/2014 20:26:12
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/29/2014 :  07:35:32  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
רופא המשפחה אינו הכתובת
הרופא המחוזי יפנה אותך לפי העדיפויות של הקופה שנקבעו בדרך מאד מעניינת.
אם ההפניה היא לבדיקת שינה כולל איאיגי תדרוש שזה אכן כך ותזכור-איאיגי זה גלי מח וחייבים אלקטרודות על הקרקפת ולא משהו חלופי.

למעלה

peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 08/29/2014 :  22:59:34  Show Profile  Reply with Quote
תודה לך על ההבהרה. אני מניח שבתל השומר כוללים EEG בכל בדיקה, כחלק אינטגראלי שלה, ומכיוון שאני סומך על המכון בתל השומר, אבצע שם את הבדיקה גם אם הקופה תסרב לתת טופס 17 לשם ויפנו אותי לכתובת אחרת. אני מוכן לשלם עבור הבדיקה, לצערי כל קופות החולים הפכו להיות מכונות חישוב לכסף, על חשבון המבוטחים. אני אחראי בתל השומר על מרפאה שרב הקופות לא נותנות אליה טופס 17, רב המטופלים משלמים מכספם עבור הטיפול, כך שלצערי אני מכיר היטב את המצב שקופת החולים לא נותנת טופסי 17 לאן שהמבוטח רוצה להגיע. אני מניח שלכל קופה יש התקשרות עסקית עם מעבדת שינה מסויימת, ורק לשם נותנים טופסי 17. חבל שכך, אבל זאת המציאות ונראה לי בלתי אפשרי לשנות אותה. בארץ עדיין אין מודעות לכך שעבור דברים מסויימים הקשורים לבריאות כדאי לשלם גם אם אתה משלם כל חייך מס בריאות כבד. ובהקשר לכך - שינה טובה היא דבר הכי חשוב ומהווה את הבסיס לבריאות טובה. שליש מחיינו, דהיינו בערך 30 שנה אנו ישנים, ובעיות שינה זה סבל נמשך כמו כאב כרוני שהורס את החיים.
למעלה

txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות

נכתב ב - 08/30/2014 :  15:51:41  Show Profile  Reply with Quote
שלום פיטר,

מאחל לך הצלחה בבדיקותיך ובהחלטות לגבי הציוד שמתאים לך.

בעניין מעבדת שינה. לאחרונה מצאתי שקופ"ח מאוחדת איננה מפנה למעבדת שינה [כפי שהיה בעבר] אלא מבקשת "בדיקה ביתית" באמצעות "משגב לדך". אני מאמין יותר בבדיקה במעבדת שינה בה טכנאי משנה את הפרמטרים במהלך הבדיקה בכדי להגיע להתאמה הטובה ביותר. יתכן שמאבק בביורוקרטיה של קופ"ח מאוחדת יצליח בסופו של דבר.

פיתרון אחר הוא זה שציינת - לשלם לבד עבור מעבדת שינה. בהקשר זה האם תוכל לציין מהי עלות הבדיקה לאדם שאיננו פרסונאל בתל השומר?

דוד מ

הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית.
למעלה

peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 08/30/2014 :  17:03:07  Show Profile  Reply with Quote
בקשר לשאלתך על עלויות הבדיקה במכון השינה בתל השומר, גם אם אני פרסונל, לצערי אין לי הנחה, כך הנוהל כעת בתל השומר. אברר את עלותה המדויקת של הבדיקה, יותר נכון אנסה לברר את עלות הבדיקה הבסיסית ואת עלות הבדיקה המורחבת. אכתוב כאן על ממצאי בהקדם.

נערך על ידי - peter בתאריך 08/30/2014 17:04:49
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/30/2014 :  18:20:43  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
אגב יש יתרונות וחסרונות לבדיקה במעבדת שינה לעומת בדיקה ביתית

אתם יכולים לקרוא כאן:

http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17362&SearchTerms=ביתית

http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14263&SearchTerms=ביתית

למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/30/2014 :  21:27:44  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
כשאת אומרת בדיקה למנה את מתכוונת????????????
האם מכשיר על פרק היד בלבד?
האם אוקסימטר בלבד? האם חגורה אחת ואוקסימטר
או שתי חגורות ואוקסימטר?

למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.