שלום, אני נוסע לעיתים לחו"ל וכרגע צריך לרכוש מכשיר CPAP. אני מבין שהצינור והמסכה הם לא משהו שאפשר להקטין אבל איזה מכשיר הכי קל והכי קטן? כזה שאפשר לקחת אותו למטוס בלי שזה יהיה מסורבל? יש למישהו נסיון או עצה? תודה
צחי, המכשיר שאמור להיות ייעודי לנסיעה הוא יותר כבד וגדול ביחס לנתונים של S9 S9 שוקל 1.79LB בעוד שה"יעודי לנסיעה" שוקל 2.75LB S9 מידות 15.2X14X8.3 לעומת 10.7X16.5X17.5 ס"מ
המשקל שהשוויתי הוא בלי מעשיר עם המעשיר המשקל של הייעודי הוא 4.45LBS תראה במפרט הייעודי המשקל שלו הוא: Weight 2.75 lbs CPAP 4.45 lbs with humidifier and CPAP במידות המכשיר אין הפרדה בין מידות המכשיר למכשיר + מעשיר בתמונה הראשונה לא מופיע המעשיר, אבל באחת התמונות הוא כן מופיע ואז הוא נראה יותר מוגבהה זה מה שכתוב, לא המצאתי את זה
ה S9 הכי מתאים לנסיעות והתיק נשיאה שלו הוא גאוני וכולל מקום גם למעשיר לחות התיק מאוד נוח לעליה למטוס וכולל רצועה לנשיאה מעל טרולי כמוכן יש לו רצועת כתף וידית נשיאה הציוד מסודר בתאיםיעודיים מרופדים לכל פריט (תא למכשיר, תא למעשיר לחות, ועוד תא לשנאי,צינור, ומסיכה) אני משתמש במכשיר הזה כשנתיים וטסתי איתו עשרות פעמים לח"ול.
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel
המכשיר של weinmann גם גדול יותר וגם כבד יותר (רק המכשיר שוקל פי 2 מה s9) משקל S9 הוא 835 גרם משקל weinmann הוא 1700 גרם וזה הרבה מאוד למי שטס הרבה וסוחב את המכשיר איתו
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel