| מחבר |
נושא  |
|
|
eran320
חבר חדש מהשקית
7 הודעות |
נכתב ב - 09/10/2013 : 07:34:01
|
חברה,אחרי שלשה ימי (או יותר נכון לילות) התנסות עם המכשיר החלופי (ווינמן) ומסיכה אפית, ואחרי שלשה לילות כמעט ללא שינה, החלטתי להפסיק את השימוש בסיפאפ, ולנסות לבדוק אופציות אחרות.
האמת שמלבד העובדה שלא הצלחתי להתרגל למכשיר (יכול להיות שצריך עוד זמן וסבלנות שאין לי אותם לצערי, קרה כבר פעם או פעמיים שאשתי התועררה בלילה ונבהלה כשהיא ראתה אותי עם המסכה.
לא יכולתי להרשות לעצמי עוד כמה ימים כי בדיוק חזרתי לעבודה ומכיוון שאני עובד במרחק 100 ק"מ מביתי ונוהג בעצמי לעבודה, אז הלילות האלה בלי שינה הם עלולים להיות מסוכנים מבחינתי כשאני על הכביש הרבה יותר מהפסקות נשימה בשינה.
הדבר האחרון זה שאני לא רואה את עצמי מבלה עד שאר חיי עם מסכת חמצן כל לילה.
אז רציתי להפרד מכולכם, הייתם לי לעזר רב,תודה רבה לכולכם, נהנתי לשוחח איתכם. אני מאחל לכם שנה טובה חתימה טובה ובמון בריאות (שלא תזדקקו למכשירי סיפאפ). |
|
|
zaigm
חבר חדש

81 הודעות |
נכתב ב - 09/10/2013 : 08:17:12
|
חבל.יתכן ועם עוד קצת סבלנות כן היית מסתגל לסיטואציה. נכון לעכשיו זה הפתרון היותר טוב שיש. מקווה שתמצא דרך אחרת לפתירת בעיתך. גמר חתימה טובה. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/10/2013 : 08:46:58
|
שלום ערן,
צר לי מאד לקרוא מה שאתה כותב. מפוסטים קודמים שלך עולה כי אתה סובל ברמת חומרה בינונית מהפסקות נשימה בשינה והדבר דורש טיפול בכדי למנוע נזק בריאותי מתמשך. דווקא העובדה שאתה נוהג 100 ק"מ כל יום לעבודה מחזקת את העובדה שחשוב שתסתגל ל- CPAP תאונות רבות נגרמות בגלל חוסר ערנות ואף הרדמות על ההגה ברור שחלק ניכר מתאונות אלה נגרמות בגלל הפסקות נשימה בשינה שאינן מטופלות אני מכיר אישית כמה מקרים כאלה לדעתי קח את תהליך ההסתגלות יותר בקלות נסה לישון כמה שעות עם המכשיר ואח"כ תוריד ותמשיך לישון כל לילה תנסה לישון עוד כמה דקות/שעות עם המכשיר אין צורך להתסגל בכמה ימים זה גם יכול לקחת שבועות נסה להמנע מהחלטות של כן/לא תמשיך פשוט לנסות אני בטוח שיש לך עוד זמן הסתגלות אתה מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני ב- 054-6649011 ואשמח לסייע לך עוד בכל מקרה שתהיה לך שנה טובה ומאושרת
יצחק |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 09/10/2013 08:48:36 |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/13/2013 : 13:41:52
|
מצטרף ליצחק, גם אני אשמח לעזור 054-9989515 |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
רוצה ללמוד
חבר חדש מהשקית
Israel
12 הודעות |
נכתב ב - 10/06/2013 : 16:12:11
|
לערן, אני כמו כולם, מפציר בך להמשיך לטפל באמצעות מכשיר סיפאפ, כי אם תזניח, תופעת חסימת הנשימות תיגרום חס וחלילה לחוסר חמצן למוח, למחלות לחץ דם גבוה או לסוכרת ובעיות בריאותיות רציניות, לעומת זאת, אם תמשיך ותצליח לישון עם המסיכה, תהיה רגוע ולא תרגיש עייפות במהלך היום אתה חייב את זה לעצמך, |
 |
|
| |
נושא  |
|