סיפאפ פורום ישראל - שיתוף החברים בניסיונות לחילפי ל-CPAP
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 שיתוף החברים בניסיונות לחילפי ל-CPAP
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 3

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/09/2013 :  20:59:57  Show Profile  תגובה עם ציטוט
מזה זמן רב אני מחפש את הפריט שעובד כמו בסרטון הבא, הוא מוצג במשך 30 שניות בקטע שבין 2:30 עד 3:00

http://www.youtube.com/watch?v=4ddy8jlK_zI

זה מין קפיץ שמחדירים אותו דרך האף ואמור ללהרים את החלק הרפוי בזמן השינה.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com

נערך על ידי - avis ב 06/04/2013 13:18:51

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/10/2013 :  07:31:56  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
http://www.britishsnoring.co.uk/shop/nasal_dilators/snore_no_more.php

זה נקרא
snore no more
בריטי

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/10/2013 :  08:53:23  Show Profile  Reply with Quote
תודה חבר,
אני נהנה מהחברים בפורום הזה יותר ויותר !

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/10/2013 :  11:07:04  Show Profile  Reply with Quote
הזמנתי - ישלח בדואר, £19.99 כולל משלוח,
http://www.youtube.com/watch?v=ibSi6bnpeNM&feature=player_embedded

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/10/2013 :  13:22:59  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
אם מועיל או לא -אנא ספר לנו

למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 05/10/2013 :  16:53:15  Show Profile  Reply with Quote
שלום, נראה מעניין. יתכן שעוזר לסובלים מגודש באף. אני בספק באשר ל apnea.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 05/10/2013 :  22:30:28  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
גם לי לא נראה שזה יעזור להפסקות נשימה בשינה

אבי, אם אתה רוצה לנסות משהו אחר חוץ מ- CPAP אני דווקא ממליץ לך לבדוק התקן דנטלי

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/11/2013 :  00:37:25  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
זה דומה למדבקות בריז רייט שלפעמים מאד עוזרות לנוחרים שסיבת הנחירה היא חסימת אף.
כדי לדעת אם זה יעזור אפשר לנסות יום יומיים אוטריבין -לא לשימוש קבוע.

למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/11/2013 :  11:45:36  Show Profile  Reply with Quote
תודה חברים,
מובן שאעדכן אתכם !
אני חושב, מרגיש (עד כמה שאדם יכול להרגיש) שאני יודע מה נקודת התרופה שלי וזה בחלק העליון של האף, והאמת שכל הזמן חשבתי לעשות מתקן דומה לעצמי ולנסות. לכן קפצתי על ההזדמנות כשראיתי את זה.
נקודות התרופה של זה, כרגיל להסתגל ודבר לא פחות חשוב האורך של המוצר, חשוב שיגיע עד היכן שהוא צריך לפעול, אם זה קצר זה עלול לא לעות את הפעולה, אבל בשביל ההתחלה זה טוב,
כפי שאמרתי מספר פעמים בעבר, אני לא חושב שהבעיה שלי היא בלשון, אבל אולי אקנה גם את הסיליקון של הלשון ואנסה עם איזה מהם יש לי פתרון ואולי אני צריך את שניהם.
אני אוהב לחקור את הנושא ולהבין למרות שטוב לי עם ה-CPAP-אבל כדאי שיהיה לי פתרון גם אם אני רוצה לישון במטוס בטיסות ארוכות !
מענין למה במעבדות שינה לא מחדירם מצלמה או מוצאים אמצעי כלשהו שמזהה את נקודת הסתימה של הפציינט !
לדעתי יש כיום מספיק טכנולוגיה ורק צריך שמישהו ירים את הכפפה ! אולי אעשה הסבה יום אחד בכדי שיהיה ניתן למצא פתרון אישי לכל אחד ואחד.
מי מוכן להשתתף בטארטאפ כזה?
כבר כתבתי שאני כל הזמן משפר את הרצועות של המסכות שלי, מחליף את הרצועות לרצועות נוחות לי במיוחד.
עכשיו שאני יודע לצרף תמונות - אולי אפתח נושא חדש בנושא רצועות שודאי יעזור לחק מהחברים.
אני אוהב לעזור ואפילו להפגש עם מי שיש לו בעיה שאוכל לעזור - ללא תמורה כמובן !

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 05/11/2013 :  20:37:14  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
כל הכבוד אבי

אתה נכס לפורום

לגבי בדיקה היכן הסיבה לחסימה. בהחלט יש בדיקות כאלה.

יש בדיקות וידיאו-אנדוסקופית בהן בודקים את מעברי האויר העליונים.
יש רופאים שאפילו מבצעים את הבדיקה אחרי טשטוש, המדמה שינה, בכדי לבחון את מצב המעברים בעת שינה.

אני אישית עברתי צילום ובדיקה אצל פרופ' יהודה פינקלשטין.

הוא שולח אותך לצילום רנטגן מיוחד שאותו אתה עושה לאחר בליעת חומר.

לאחר מכן הוא מבצע מדידות של מעברי האויר בצילום וכן אנדוסקופיה ומגיע למסקנה מה המקור הפיסי של החסימה.

נערך על ידי - יצחק בתאריך 05/11/2013 20:38:35
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/11/2013 :  20:49:26  Show Profile  Reply with Quote
תודה צחי,
לא ידעתי,ברגע שאתפנה אבקש ממך פרטי התקשרות היכן לעשות בדיקה כזו.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

wvnjuqsq
חבר חדש מהשקית

27 הודעות

נכתב ב - 05/16/2013 :  06:43:28  Show Profile  Reply with Quote
יצחק, אתה חושב שבדיקת MRI של הראש עשויה לסייע באיתור נקודות החסימה?
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 05/16/2013 :  10:04:44  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
לא חושב שהבדיקה רלבנטית לעניין הפסקות נשימה בשינה

אבל אינני בטוח

למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/16/2013 :  12:07:31  Show Profile  Reply with Quote
wvnjuqsq
נראה לי שאם אדע היכן החסימה אוכל לבחור באביזר הנכון לטיפול, או לחילופין אולי אנסה את האביזרים ואם לא עוזרים אזרוק אותם, יתכן שזה יותר זול ונוח,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/26/2013 :  13:02:07  Show Profile  Reply with Quote
OK
לפני מספר ימים קבלתי את הקפיץ והצלחתי מיידית להתרגל אליו, עד כדי כך שכיום אני לפעמים שוכח אותו כשהוא במקסימום בתוך האף. אני משתמש בו בכל שינה יחד עם ה-CPAP
אני בשלב של איסוף נתונים (ה-S9 הוא מצויין לכך) אפרסם את הנתונים כשאסיים את הבדיקה ואהיה בטוח בנכונותם.
אבל כבר עכשיו אני יכול לומר שזה הוריד לי את הלחץ ב-CPAP, בעבר הלחץ במכשיר 10 עד 15 כאשר הממוצע היה קרוב ל-13 - כעת פתחתי אותו מ-4 עד 15 ואני במפורש מרגיש לחץ יותר נמוך,
קרוב לוודאי שאצטרך עדיין את ה-CPAP.
המתקן לדעתי הוא קצר בשבילי והייתי מעדיף שיהיה ארוך יותר - אפילו רציתי שיגיע עד הענבל ואז אין לי ספק שלא אצטרך את ה-CPAP, השאלה אם גם אז אמשיך להרגיש נוח איתו.

בעבר עשיתי מתקן דנטלי (5000 ש"ח) ולא השתמשתי בו כי לא עזר ולא היה לי נוח. בהמשך הניסויים, אנסה את ההתקן הדנטלי שנית יחד עם הקפיץ, אבל רק אחרי איסוף כל האינפורמציה על הקפיץ.
אעדכן בהמשך,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/27/2013 :  23:05:42  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
בהצלחה
ראיתי את הפריקות ששלחת ועניתי לך ישירות.

למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/29/2013 :  18:55:05  Show Profile  Reply with Quote
להלן עדכון,
לאחר רכישת הקפיץ לנחיריים וניסוי של מעל שבוע איתו, כפי שכתבתי, התרגלתי אליו בתוך דקות, כן דקות !!!, מהירות מפתיעה, מצאתי שהוא נוח מאוד עבורי בנוסף לירידה דרסתית בלחץ של ה-CPAP. להבהרה, אני ישן אתו יחד עם ה-CPAP. (לידיעתכם עברתי מזמן ניתוח מחיצה באף והפתחים רחבים ונוחים.
נראה שלקטע העליון בנשימה מצאתי פתרון טוב,רציתי להשתמש במתקן הדנטלי בכדי לפתור את בעיית הנשימה באזור של הלשון אבל לאחר שלא השתמשתי בו שנים, מצאתי אותו לא מתאים ולא נוח, לא יכולתי להשתמש בו.
לכן אתמול רכשתי ב-680 ש"ח את הסיליקון ללשון http://www.aveotsd.co.il/ ניסיתי את הסיליקון יחד עם הקפיץ וה-CPAP אתמול כל הלילה + היום בצהרים.
היית י בטוח שאתרגל אל הסיליקון מהר כמו הקפיץ אבל מצאתי שזה לא כך. נדרש לי הרבה זמן להרדם ולמצוא את התנוחה הנוחה איתו, בנוסף הוא התנגש עם המסכה האפית שלי וגרם לדליפת אויר, בקיצור ישנתי מספר שעות קטן יחסית למה שאני רגיל לישון כל לילה. כנ"ל גם היום בצהריים.
אני מאמין שלאחר כמה זמן אתגבר ואמצא פתרון לאי נוחות. אבל הבעיה העיקרית שמפריעה לי היא לאחר השינה, הרגשתי כמו צריבה ונפיחות בלשון במשך 3 שעות לאחר שהסרתי את הסיליקון.
אני אמשיך ואנסה להתרגל לסיליקון, ביחוד לאחר שמצאתי כי עם הסיליקון יש ירידה נוספת בלחץ אם כי עדיין צריך מספר ימים בכדי להגיע למסקנות ביחס לירידה בלחץ.
זה הכל להפעם, מובן שכל הנ"ל מאוד אישי, ואין להסיק מזה שיתאים לכולם. יחד עם זה, אני חייב להמליץ לכל אחד לנסות את הקפיץ, יחסית עלות נמוכה, 20 שטרלניג עם משלוח. בתקווה שיעזור לרוב.
שלכם,
שפן הניסיונות של הפורום.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/29/2013 :  23:20:00  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
ובהשוואה לבריז רייט-מדבקות חיצוניות???????????

למעלה

wvnjuqsq
חבר חדש מהשקית

27 הודעות

נכתב ב - 05/30/2013 :  02:19:29  Show Profile  Reply with Quote
באופן כללי זה שייך למשפחה הרחבה של nasal dilators:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop=15&_sacat=0&_from=R40&_nkw=Nasal+Dilator&_ipg=200&rt=nc
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 05/30/2013 :  08:56:37  Show Profile  Reply with Quote
חברים במקרה שלי אתם טועים,
כמו שכתבתי עשיתי ניתוח אף בעבר הרחוק וכל מעברי האויר בנחיריים לכל אורכם הם חופשיים, אין לי בעיה בחלק האף כולל החדירה לאזור הפה. לכן גם המכשיר חודר יפה ואני לא מרגיש אותו.
הקפיציות של המתקן אינה כלל בחלק של האף ולא עושה כלום לאף, לכן כל המדבקות החיצוניות לא רלוונטיות במקרה שלי, הקפיציות היא בחלק הפנימי שלאחר האף. אם האף הוא אנכי ההשפעה של הקפיץ היא בחלק האופקי. המתקן מרים את החלק הפנימי העליון של מעבר האויר בין האף לענבל, את הקיר הנגדי שאין בו את הענבל. החלק שנהיה רפוי בזמן השינה וסותם את המעבר עד הענבל. לצערי המתקן לא מספיק ארוך עבורי בכדי להשפיע עד אזור הענבל. יתכן שיש סיבה למה לא עשו אותו ארוך יותר, אני לא רופא ולא יודע מה הסיבה. אך הייתי מוכן לנסות ארוך יותר ואם רופא היה עוזר לי, הייתי יודע בכמה עלי להאריך את המתקן, ולעשות אחד חדש שיתאים לי אישית.
האיור הבא מסביר את הנאמר

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com

נערך על ידי - avis בתאריך 05/30/2013 09:05:47
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 05/30/2013 :  13:57:54  Show Profile  Reply with Quote
אבי, אתה תותח.

http://www.youtube.com/embed/9yVsFL6oMGE frameborder= 0 allowfullscreen> < /iframe> " target="_blank">< iframe width= 640 height= 480 src= http://www.youtube.com/embed/9yVsFL6oMGE frameborder= 0 allowfullscreen> < /iframe>

נערך על ידי - n/a בתאריך 05/30/2013 13:59:46
למעלה
דף: מתוך 3 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.06 שניות.