| מחבר |
נושא  |
|
|
mazda speed
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 04/26/2013 : 00:40:51
|
שלום לכולם , אני חדש כאן ומה שהביא אותי אליכם זהו הטכנאי CPAP שבדק אותי והמליץ לי להיכנס לכאן ולבדוק את האופציות העומדות בפניי . לפני כשנתיים קבעו במעבדת שינה שיש לי דום נשימה בדרגה קשה , 34 הפסקות נשימה בשעה ( אין לי יותר נתונים כי התוצאות לא מולי ) . עוד אז שמעתי על מכשירי ה CPAP אבל אמרו לי שהם מרעישים מאוד ולא נוח איתם ומיד וויתרתי . בימים האחרונים עברתי שוב במעבדת השינה אצל טכנאי ה CPAP רק כדי להתעניין וקבלתי לידי מכשיר לבדיקה והסתגלות , הטכנאי נתן לי דף עם הסברים ודף נוסף של שלושה סוגי מכשירים שאיתם קופת החולים עובדת . אני לחייב לציין שהתרשמתי לטובה מהמכשיר שקבלתי לעומת השמועות שגרמו לי עוד מההתחלה לא לקחת מכשיר וכזה , ובדפדוף בדפי הפורום ראיתי שעולם ה CPAP הוא דיי נרחב ולי אין שמץ של מושג בכל התחום הזה ולכן אני צריך את עזרתכם בעניין. אני מראש אומר שאין לי תקציב של אלפי שקלים לרכישת מכשיר ואני מתכוון לרכוש את אחד מהמכשירים שקופת החולים מציעה אבל בכל זאת ארצה לקבל פירוט גם על מכשירים שאינם בהישג ידי מבחינה כלכלית . המכשירים אותם מציעה מכבי ( הקופת חולים ) הם : 1 . מכבי CARE של היצרן SEFAM דגם GK420E . 2 . מקסימה מדיקל של היצרן BMC דגם RESMART ( זהו המכשיר אותו קבלתי ). 3 . אס אל פי של היצרן WEINMANN דגם SOMNOBALANCE , ונראה לי שראיתי את המכשיר הזה מוזכר פה איפה שהוא . אשמח מאוד לקבל פירוט , יתרונות וחסרונות של המכשירים ולא סתם המלצה של "תקנה את X הוא הכי טוב" כי מניסיון מה שטוב לי לאו דווקא טוב לך ! תודה רבה לעוזרים ! |
|
|
mazda speed
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 04/26/2013 : 00:44:54
|
טעות קטנה , מכבי CARE , מקסימה מדיקל ואס אל פי הם הספקים , כל אחד מהם מספק דגם אחד של מכשיר כמו שכבר כתבתי קודם . תודה וסליחה ! |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/26/2013 : 12:56:29
|
ממליץ לך לנסות את אפשרויות 2 ו- 3 ולבחור אחד מהם שים לב שאתה אמור לקבל בחירה של מסיכות (לאו דווקא מתוצרת יצרן המכשיר)נסה כמה סוגים של מסיכות בכדי לאתר את זו הנוחה לך ביותר. סכום ההשתתפות העצמית שלך אמור להיות נמוך |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2013 : 10:52:35
|
נסה גם את האחרים ותבחר. אחד קטן אחד זול אחד אמין אחד יפה אחד שקט אחד סיני אחד גרמני אחד עם שרות טיב אחד עם שרות רחוק אחד ככה ואחד ככה. כמו לבחור נעליים אופניים משקפיים או מכונית |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
mazda speed
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2013 : 18:20:07
|
קודם כל תודה רבה ! דבר שני , כל שלושת המכשירים המוצעים לי דרך מכבי הם באותה השתתפות עצמית שנעה בין 500 ל 600 ש"ח , תלוי בסוג מסיכה שאני בוחר , הבעיה שלא נתנו לי לבחור סוג מסיכה , טכנאי ה CPAP נתן לי מכשיר עם מסיכה שניראת לי די סטנדרטית והאמת גם לא ממש נוחה והלילה גם העדפתי לישון בלעדיה ועוד יותר מעצבן נהיה לי מין פצע מעצבן בשפה העליונה ( הרפס יכול להיות ) כך שאני מאמין שאני לא הראשו שלבש את המסיכה הזאת וזה ממש עצבן אותי . |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2013 : 21:44:43
|
אתה חייב לנסות עוד מסיכות עד שתמצא את זו הנוחה לך ביותר. בשלב הראשון בחירת המסיכה חשובה יותר מבחירת המכשיר. תבקש להיפגש את נציגי יתר החברות ותבדוק האם השירות שלהם משופר יותר ואם הם נותנים לך עוד אופציות ביחס למסיכות |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2013 : 22:34:05
|
ערב טוב איש, אני מציע לך את מכשיר 3, הרבה יותר שקט ממכשיר 2. תבקש מהסוכן למדוד מס' מסיכות אצלו במשרד (כמו שעשינו בפיקוד העורף), תקח את המסיכה שתהיה לך הכי נוחה במשרד. כמה נקודות למחשבה: 1.האם אתה מסתובב הרבה בזמן השינה? 2.האם אתה יורד מהמיטה מס' פעמים בלילה? 3.לחץ האויר - (ככל שהלחץ גבוה יותר המסכה מתרחקת מהפנים). 4.מסכה שכניסת האויר מהמצח קלה ממסכה בה כניסת האויר מהחזית. 5.מסכה עם כניסת אויר מהחזית מושכת כלפי הסנתר ואז יש צורך למתוח את הרצועות יותר ולעיתים נגרם לחץ על השפה העליונה (במיקום השפם). 6.מסכת נחירונים קלה מאוד אבל צריך יותר זמן הסתגלות. 7.נקודת ההשענות של המסכה על המצח שתהיה בשתי נקודות ולא כרית אחת באמצע, כשאתה מסתובב המסכה זזה לצדדים, בשתי נקודות היא יציבה, מקוה שהבנת אותי.
המכשיר פחות חשוב מהמסיכה. החשוב ביותר בכל העסק הזה הוא הסוכן ככל שתהיה לכם כימיה כך יטב לכם, אל תרגיש לא נוח "לנדנד" לו - זה תפקידו ואתה צריך להיות מרוצה. כל ההתחלות קשות, בהצלחה. |
 |
|
|
mazda speed
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 04/28/2013 : 22:30:11
|
תודה רבה , אני אתקשר עם הטכנאי CPAP שיסביר לי בדיוק איך לעבוד מול הסוכנים . הלילה ניסיתי עוד פעם ולא יכולתי להמשיך , הרגשתי שאני כבר נחנק והורדתי את המסיכה והמשכתי לישון בלעדיה . |
 |
|
|
yuval74
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 05/02/2013 : 12:04:38
|
שלום , אני מוכר מכשיר יד שניה , כחדש . פרטים ב- יד 2 , על שם יובל מחולון . |
 |
|
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 05/03/2013 : 17:30:10
|
אם תרצה תוכל להתקשר אלי טלפונית.
אני כחמש שנים בתחום ,אנסה לעזור לך.
עדנה |
 |
|
|
mazda speed
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 05/07/2013 : 20:19:14
|
טוב קצת עדכונים , הייתי אתמול אצל הטכנאי לשם החזרת הציוד , הוא חיבר את ה CPAP למחשב וראה כמה בעיות שהיו לי איתו וכמובן גם סיפרתי לו על הבעיות שהיו לי . הוא הביא לי עוד מסיכות וחיבר גם למכשיר מתקן לאדים . בחרתי מסיכה דומה למה שהוא נתן לי קודם , הרבה יותר נוחה והרבה יותר שקטה , ישנתי איתה אתמול בלילה לכמה שעות והרגשתי איתה די בסדר וגם נראה לי שהאדים תרמו הרבה מאוד כי לאחר בערך 10 דק' הרגשתי הקלה בנשימה . היום במהלך היום ישנתי איתה עוד 3 שעות והיה די בסדר , מה שגורם לי להוריד אותה ואני צריך להתגבר על זה , זה שכנראה אני פותח קצת את הפה בזמן השינה ואז יש תחושת מחנק , קרה לי גם בפעמיים הללו האחרונות אבל פחות בהרבה ממה שקרה לי שבוע שעבר עם המסיכה הקודמת ובלי מכשיר האדים . |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/07/2013 : 20:45:40
|
אתה בדרך הנכונה. תמשיך בהסתגלות וכל לילה תישן מעט יותר זמן עם המכשיר והמסיכה. בדר"כ התופעה של פתיחת הפה בזמן השינה נעלמת בהמשך. אם לא - יש גם מסיכות אף ופה המכסות גם את הפה. אבל עדיף בלעדיהן. |
 |
|
|
mazda speed
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 05/07/2013 : 21:49:26
|
| ניסיתי אצל הטכנאי את מסיכת האף והפה יחד והיא ממש לא נוחה . |
 |
|