| מחבר |
נושא  |
|
|
shachare
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 04/17/2013 : 13:07:52
|
לכל חברי הפורום הנהדרים ובמיוחד לשחר ושדה תודה, תודה על עזרתכם בעיקר על היותכם שותפים לכל הפונים אליכם ומהר.נעים היה לי לקבל טלפונים והתענינות מלאה בבעיתי ממש עשיתם לי חם בלב, תודה. ולעצם הענין דווח קצר חיפשתי עזרה על רופא שייעץלי על S9 עם או בלי VPAP לאחר שיחות עם רופאים רבים שהודו שהם מוכנים לשרת אותך תמורת תשלום אך לא בטלפון, היגעתי בטלפון לצדיק אחד בדורו לבית החולים לוונשטין למעבדת שינה לד"ר והתברר לי שאני משתמש כבר 18 שנה ב-CPAP ועברתי כבר 2 מכשירים תשובתו הייתה שזה לא בשבילי זה טוב לבתי חולים או לאנשים עם לחצים גבוהים ובקשר לאישור ל-S9 הוא מוכן לתת לי מיד מכתב והפלא ופלא בבואי אליו המכתב היה מוכן וחתום, כל הכבוד יש גם רופאים נהדרים. כזכור לכם הייתי בלחץ כי בני החי בארה"ב אמור היה להגיע ולהביא לי את המכשיר. בנתיים הוא הגיע המכשיר מורכב והכל בא עלמקומו בשלום. כבר פנה חבר הפורום בנימין והתעניין בעליות שלחתי לו העתק חשבוני. |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/17/2013 : 13:42:53
|
שמחים לשמוע את העדכון ועל ההצלחה ברכישה החדשה אגב מי הרופא בבית החולים לויינשטיין שסייע לך?. ד"ר אוקסנברג? שיהיה רק בריאות |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/17/2013 : 15:02:27
|
| ניסיתי S9 לאחר שיש לי S8 ולא מצאתי הבדל כל שהוא בתפקוד. נראה לי שמעשיר הלחות ב S9 מסורבל יותר וקשה יותר לניקוי. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/17/2013 : 19:38:29
|
quote: Originally posted by עמוס פורת
ניסיתי S9 לאחר שיש לי S8 ולא מצאתי הבדל כל שהוא בתפקוד. נראה לי שמעשיר הלחות ב S9 מסורבל יותר וקשה יותר לניקוי.
כיף לראות אותך כאן עמוס  |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2013 : 11:11:42
|
אני בפורום כמו כולם בשביל לעזור ללמוד ולקבל עזרה. עזרה לזולת משמחת יותר אם יש תוצאות חיוביות. תודה |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2013 : 20:29:41
|
ברוכים השבים עמוס. אל תעלם לנו...
|
 |
|
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 04/20/2013 : 16:02:02
|
עמוס
על פי תגובת האנשים ....אתה מבין ...שנוכחותך חשובה לנו.
עדנה |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 05/06/2013 : 20:25:24
|
quote: Originally posted by עמוס פורת
ניסיתי S9 לאחר שיש לי S8 ולא מצאתי הבדל כל שהוא בתפקוד. נראה לי שמעשיר הלחות ב S9 מסורבל יותר וקשה יותר לניקוי.
עמוס שלום חיכתי להגיב על הניקוי ב-S9 עד שהייתי בטוח במה שאני כותב: לא הייה לי S8 וקשה לי להשוות, אך מאוד קל לנקות את S9 את משטח האלומיניום- פעם בחודש אני מנקה עם מעט לימון לאחר שנצברת בתחתית שכבה דקה של משקע, השכבה ניתנת להסרה עם סמרטוט אך בכל זאת אני משתמש בלימון, שנותן הרגשה טובה. לעומת זה היה לי RESPRONICS במכשיר זה בדרגות גבוהות של הוסת הייתי מרגיש טיפות מים על הפנים, הניקוי הוא לעיתים דחופות יותר וחובה להשתמש שם בלימון להסרת האבנית והמשקע ממשטח הניירוסטה. לפעמים הייתי מריח ריח של מים מעופשים שהיו מצטברים בצנרת, ב-S9 יש 2 כוונים נפרדים לכמות המים ולטמפרטורה. ובגמר השימוש ממשיך להזרים אויר בלחץ נמוך ליבוש הצנרת, בזה אין ריח כלשהו.

|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
נערך על ידי - avis בתאריך 05/07/2013 10:14:22 |
 |
|
| |
נושא  |
|