| מחבר |
נושא  |
|
|
gilboa770
חבר חדש מהשקית
Israel
1 הודעות |
נכתב ב - 04/07/2013 : 21:21:36
|
ב"ה במעבדת שינה קבעו שיש לי דום נשימה בשינה ואני צריך מכשיר סיפאפ, ותיאמו לי פגישה בבית עם סוכן של מדיקל סליפ שהביא מכשיר לניסיון בשבילי וגם כדי ללמוד את הרגלי השינה שלי, כדי שכשארכוש מכשיר הוא יעביר את הנתונים למכשיר החדש. וכן אמר לי כמה פעמים לזכור להביא התחייבות. מה שלא נאמר שאני צריך לשלם 3000 ש"ח על המכשיר. כי יש לי ביטוח רגיל. העניין הוא שאנו מתקיימים מקצבת נכות ובוודאי שאין לי סכומים כאלה, וכל שאלתי אל מי שיודע ומבין בעניינים אלו, מה נכון ומה לא מכל מה שאמרו לי ומה אפשר לעשות בנידון. בקיצור, תחכימו אותי, מהן האפשרויות האמתיות שלי? בשורות טובות |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/08/2013 : 04:32:47
|
השתתפות קופת החולים במכשיר תלויה בקופה הספציפית בה הינך מבוטח ובסוג הביטוח שיש לך. אם סכום ההשתתפות העצמית יקר לך קיימות האפשרויות הבאות: 1. קניית מכשיר משומש באתרים כמו yad2. 2. קניית מכשיר בחו״ל באמצעות האינטרנט. ראה פוסטים על כך בפורום. 3. בירור על השאלת מכשיר ביד שרה |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 04/15/2013 : 15:25:04
|
בינתיים מציע להשאיל מ-יד שרה ולהתחיל להתרגל, חבל, לפני חודש תרמתי ליד שרה ברחובות מכשיר RESPRONICS במצב טוב היה מיותר אצלי, עם כרטיס זיכרון ! אם הייתי יודע הייתי נותן לך אותו. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/15/2013 : 19:10:13
|
שלום, למיטב ידיעתי, יד שרה לא משאילים סיפאפים ולא מסיכות. מעניין אם השתנתה המדיניות או שסתם לקחו ממך את המכשיר..........
לגלבוע אני מציע לחפש ביד 2.
בברכה  |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 04/16/2013 : 06:04:10
|
...ואם תהיה לך הזדמנות לרכוש מכשיר מוזל, התייעץ לגביו בפורום, לפני רכישה. בהצלחה ! |
 |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 04/16/2013 : 08:41:50
|
| לדעתי אפשר לפתוח אשכול נעוץ או תת פורום שבו יהיו מכשירים שחברים תורמים או מנסים למסור או למכור תמורת סכום סימלי לטובת אלה שצריכים. |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 04/16/2013 : 10:11:12
|
את המכשיר הראשון שלי השאלתי ביד שרה לפני 19 שנה, עד שהתחלתי להכיר ולהתרגל. רק לאחר מכן רכשתי מכשיר חדש. במשך 19 שנות שמוש ב-CPAP הספקתי למסור לפחות 3 מכשירים ל-יד שרה (בלי מסכה) בעצם כל פעם שהחלפתי מכשיר - מסרתי את הישן ל-יד שרה ברחובות. כך שלפחות ברחובות צריך להיות מכשיר ! האחרון כאמור לפני כחודש לאחר שקבלתי את S9.
רעיון טוב לפתוח תת פורום לציוד מיותר, חג שמח |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
נערך על ידי - avis בתאריך 04/16/2013 10:12:13 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/16/2013 : 11:00:46
|
רעיון מצוין. אבל אני תוהה מי יעשה את הכיוונים הנדרשים וישגיח על המטופל החדש מבחינה רפואית??? למען האמת, גם המטופלים הוותיקים לא זוכים להתייחסות כזו. בברכה 
quote: Originally posted by avis
את המכשיר הראשון שלי השאלתי ביד שרה לפני 19 שנה, עד שהתחלתי להכיר ולהתרגל. רק לאחר מכן רכשתי מכשיר חדש. במשך 19 שנות שמוש ב-CPAP הספקתי למסור לפחות 3 מכשירים ל-יד שרה (בלי מסכה) בעצם כל פעם שהחלפתי מכשיר - מסרתי את הישן ל-יד שרה ברחובות. כך שלפחות ברחובות צריך להיות מכשיר ! האחרון כאמור לפני כחודש לאחר שקבלתי את S9.
רעיון טוב לפתוח תת פורום לציוד מיותר, חג שמח
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 04/16/2013 11:04:46 |
 |
|
| |
נושא  |
|