עמוס שלום, נשמח להגיב ולתרום מניסיוננו הרב לטובת האתר ומשתמשי ה CPAP . למכשיר ה- ISLEEP 20+ של חברת BREAS יש אכן מנגנון של הפחתת לחץ קיימות 5 דרגות שונות המורידות בין ס"מ 1 מים לחמישה ס"מ מים בזמן הנשיפה והוא קל וידידותי למשתמש יש לו מסך LCD גדול וחוברת בעברית ולא צריך שום טכנאי על מנת להתאים את הדרגה כל אחד יכול לשנות ולהתנסות ולכייל לפי דרגת הנוחות שלו גיליתי שחלק מהאנשים שמשתמשים בפונקציות של הפחתת לחץ בצורה לא נכונה או לא מנסים להסתגל בהדרגה יכולים לחוות חוויה לא נעימה של תחושת שאיבה או וואקום באף ,ומשתמשים שלא עשו זאת נכון יהיה קשה לשכנע לנסות שוב. לדעתי זו פונקציה מצוינת וטובה בתנאי שעושים את זה נכון הדרגתי וחכם ולא מייד קופצים לדרגה גבוה . גם למכשיר ה – KAERYS יש את הפונקציה הזו אנחנו משתמשים בה כבר מספר שנים .מעבר להיותו המכשיר הכי קל וקטן ( שוקל 550 גרם בלבד) הפונקציה הזו קיימת בכל הדגמים בלחץ קבוע ובלחץ משתנה ובעיקר נתנו את המכשירים הללו למתקשים או לאלו שלא הצליחו להסתגל . לצערי אנשים חששו בהתחלה לקחת את מכשיר ה – KAERYS בגלל גודלו ( או בעצם קוטנו) כי הוא נראה להם צעצוע אני שמח שבשנתיים האחרונות הדעה של האנשים השתנתה והיום הוא מאוד מבוקש ופופולארי.
שלום יצחק, יש לי כזה מכשיר ולא ראיתי שיש לו פונקציה כזאת. יתרה מזאת, המכשיר שלי "השתגע" בהדרגה ונתן לי לחץ נגדי בנשיפה הולך וגובר. יום בהיר אחד החל להוציא הודעות שגיאה והיה צורך לכבות אותו מספר פעמים בלילה. מכשיר חלופי שקיבלתי פקח את עייני והבנתי שהמכשיר שלי לא תקין. אז מה הסיפור ? אתה משתמש במכשיר תקופה ממושכת ולא מרגיש שהוא יורד מהפסים.