| מחבר |
נושא  |
|
nelu
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 10/29/2008 : 09:00:36
|
לכל מי שצריך לרכוש מכשיר CPAP או אביזרים הקשורים בו, אני ממליץ לשקול רכישת מוצרים מארז פוקס (www.cpaponline.co.il). מתוך ניסיון אישי הסתבר לי שארז פוקס אינו נותן שירות לאחר קבלת הכסף מהלקוח. אני תקוע עתה עם מכשיר CPAP מקולקל ששילמתי עליו לארז פוקס יותר מ-6000 שקל. לא ניתן ליצור קשר עם ארז או מי מנציגיו, גם באמצעות הטלפונים שהוא מפרסם באתר שלו ולכן האחראיות על מוצרים שנרכשים מארז פוקס לא קיימת בפועל והינה רק פיסת נייר ללא כל ערך.
הערה של עמוס: תגובתו של ארז היא בסוף השרשור. לפני שקובעים דיעה נחרצת, אני מציע לקרוא את עמדתו. |
נערך על ידי - עמוס פורת ב 11/12/2008 12:45:44 |
|
|
דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות |
נכתב ב - 10/29/2008 : 15:44:50
|
| עמוס לבדוק מיד את הנושא הזה!!!!!! |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/29/2008 : 16:24:15
|
הנושא ידוע. יש התכתבויות בהודעות קודמות.יש תלונות מכאן ויש גם כאלו שמשבחים ומהללים ונאמנים לארז. אתם תחליטו היכן לרכוש את הציוד שלכם.
גם אני נקלעתי לויכוח מר עם ארז בעניין זה. ניסיתי למצוא אותו בכל דרך אפשרית לצורך חוות דעת על המסכה שהוא משווק.
אני מציע שכל אחד יגיב לפי ניסיונו. ננסה לקבל תמונה מאוזנת.
ציטוטים מהודעות של המשתתפים, לכאן ולכאן:
"שלום בני, בחרתי במכשיר SANDMAN INTRO DEVICE http://www.puritanbennett.com/_Catalog/PDF/Product/SandmanIntroSalesCard.pdf בלחץ קבוע ,מפני שהוא קטן , מכיל כבר בתוכו את המיכל ללחות ומחירו סביר ביותר ,קניתי אותו דרך ארז מ- CPAPONLINE ארז הוא מקצועי ,יש לו סבלנות רבה,והוא נותן להתנסות בכל.
המכשיר הוא שקט אלא שקודם התנסתי במכשיר קצת שקט ממנו ,הבעיה נפתרה ע"י ארז בכך שהוא הציע לי להניח את המכשיר על מגבת מקופלת או כרית שטוחה ,מה שאכן פתר את הבעיה. בתאריך 5/5/08 הפנתי שאלה לפורום בקשר למכשיר הזה ,קבלתי עליו המלצה חמה מאד,ממישהי מקצועית שאינה בענף המכירות ואם תרצה לקרוא השרשור הוא בעמוד 4 בפורום תחת הכותרת "קישור לאתר מכשירי cpap מישהו מכיר?" וכשארז הציע לי לנסות את המכשיר הסכמתי ובסופו של דבר גם רכשתי אותו. אני חייבת לציין שוב ,שהדבר שהכי עוזר לי היום לישון ,זו המסכה מבד רק איתה אני מצליחה לישון שעות ללא הפרעה ,אני קמה כמו חדשה...תודה לאל. חג שמח!ושינה רגועה,הראלה." "ארז שלום,
אני מנסה ליצור עימך קשר בטלפון שהשארת בקשר למסכה החדשה.
אינך עונה בטלפון וכן לא מגיב להודעותיי. אנא בדיוק אם הטל' שהשארת הינו נכון.
תודה ובברכת חג שמח
יואב מעמק הירדן. נ.ב - המכשיר אצלי אינו תקין ואני שוקל לקנות מכשיר חדש !!!!!!! (היו לי הרבה המלצות חמות מאיתי מהפורום)"
"כל כך עזרתם לי כולכם ...תודה עמוס, רובין, איתי ובמיוחד ארז. תבורכו, הראלה."
"שלום לכולם, קיבלתי את המסכה לניסיון מארז, דרך יחיאל רובין. המסכה כשלעצמה נראית נוחה, ויתכן שלא הרכבתי אותה נכון. אני ממתין עדיין להתייחסות של ארז ואינני יכול ליצור איתו קשר." (עמוס) "שלום לכולם,
המסכה כשלעצמה נראית נוחה, כנראה שבתחילה לא הרכבתי אותה נכון. אני ממתין עדיין להתייחסות של ארז ואינני יכול ליצור איתו קשר.הוא לא מגיב, לא עונה. אולי הוא בחו"ל." ביקשתי לשוחח איתו על שיטת ההרכבה כדי שהמסכה לא תדלוף. את תגובתו לא יכולתי להשיג." (עמוס) "עדנה שלום לא קניתי אף פעם מכשיר מח"ל. קניתי מסכות ומכשיר אדים ן GPS ושעון יד ונעלי קרוקס. את המכשיר קניתי מארז כי הוא היה יותר זול ב2000 ש"ח מהחברה ש=== מיצג. וגם הוא נותן תשובות מהירות בפורום תודה איתי."
". מחיר אינטרנטי - גם לי הוא אמר את זה שדיברתי איתו בשם בדוי (עמוס מכיר את הסיפור) ==== אמר לי שמחיר אינטרנטי זה לא כלל את השרות שהם נותנים ללקוח שקונה באופן רגיל.קונים מכשיר והוא נישלח ללקוח וזהו. מחיר אינטרנטי אצל ארז זה כולל שרות מלא בבית הלקוח." (איתי). "5. ארז תמיד יציע מספר מכשירים ומסכות מחברות שונות ובמידת הצורך יחליף את הציוד לציוד אחר." (איתי)
מקריאת תגובות של חברי הפורום שקנו אצל ארז פוקס. מתברר כי אכזב לא מעט מהם ,אני קניתי מסכת בד והתנאי היה שבמידה ולא הרגיש בה נוח, החזיר אותה לארז. אך מתברר שחלמתי את זה ,אני מנסה מזה מספר ימים להתקשר אליו אך לשוא. אם זו ההתיחסות שלו לאנשי הפורום לדעתי יש להוריד אותו מרשימת הסוכנים של ציוד, ואם אפשר גם מחברות בפורום (שמחה)
שלום חברים, אפשר להתקשר לארז לשני המספרים ואפשר לכתוב לו מייל,אמנם חיכיתי לו קצת אבל לבסוף הוא הגיע עד לביתי,החליף בחדש ע"פ תנאי האחריות והכל בסדר,קצת סבלנות ,צריך לשקול לטובתו גם את החסכון הגדול שבקניה דרכו. בהשוואות שעשיתי הוא ניצח ובגדול , אז מבחינתי אם המחיר הוא לחכות קצת... זה שווה , אין לו זמן לבלבולי מוח אבל כשצריך הוא בא , ועומד בתנאי האחריות,כל מה שהבטיח הוא קיים ויותר! ( הראלה.)
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/12/2008 12:42:06 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/30/2008 : 09:19:10
|
איתי, האם תוכל להגיב או לעזור לידידנו נלו? ארז פוקס, אנא תגובתך הדחופה לפתרון הבעיה נלו, אנא הודע לנו בפורום האם בעייתך נפתרה (או לא). חברי הפורום - אנא תגובותיכם!!!!!!
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 10/30/2008 09:26:07 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 10/31/2008 : 14:42:22
|
הנני יודע ואיני ניכנס עם ארז בסדר או לא. לי יש מספר טלפונים של ארז ואחד מהם הוא 0548118329 שבניסיון ראשון תפסתי אותו. סיכמתי איתו שהוא ידבר עם שני החברים בפורום שהתלוננו ויבדוק ויטפל בכל הבעיות. וישנה את מספר הטלפון באתר. יכול להיות שהם לא תפסו את ארז מכיוון שבאתר שלו מופיע מספר של 052 . לאחר שעה בדקתי את האתר של ארז והוא החליף את הטלפון ל 0548118329 לטלפון הזמין. התקשרתי אילו שנית ושאלתי אותו עם הוא דיבר עם שני החברים בפורום, והוא מסר לי שעם אחד הוא דיבר ועם השני הוא עדין לא תפס אותו בטלפון. אני מבקש החברים לבדוק עם הם בהוא על סיפוקם או לא ולכתוב בפורם, עם כן או לא שבת שלום איתי
|
 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 11/03/2008 : 01:55:30
|
נכתב ב - 10/31/2008 : 17:28:38 -------------------------------------------------------------------------------- שלום חברים, אפשר להתקשר לארז לשני המספרים ואפשר לכתוב לו מייל,אמנם חיכיתי לו קצת אבל לבסוף הוא הגיע עד לביתי,החליף בחדש ע"פ תנאי האחריות והכל בסדר,קצת סבלנות ,צריך לשקול לטובתו גם את החסכון הגדול שבקניה דרכו. בהשוואות שעשיתי הוא ניצח ובגדול , אז מבחינתי אם המחיר הוא לחכות קצת... זה שווה , אין לו זמן לבלבולי מוח אבל כשצריך הוא בא , ועומד בתנאי האחריות,כל מה שהבטיח הוא קיים ויותר! שבת שלום הראלה.
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/03/2008 : 14:04:36
|
נלו צריך למסור לנו איך העניין נסגר עם ארז. אנו מצפים שהספק יתן שירות מהיר ויעיל לפתרון הבעיה. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/03/2008 : 21:38:28
|
| בינתיים ארז לא התייחס, לא הגיב וגם נלו לא דיווח שהבעיה נפתרה. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 11/04/2008 : 19:59:47
|
שלום, אני דוקא אהבתי את הדברים הנבונים והניסיון שארז תרם לפורום הזה. אינני מבין מדוע "ניתק מגע".........
בברכה 
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/04/2008 : 20:09:53
|
יחיאל תישאל את עמוס למה!!!!!!!!! או תעבור על כל מה שעמוס כתב בקשר לארז!!!!!!!! ואני לא יוסיף עוד |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/04/2008 : 20:57:39
|
איתי, האם אני בסוף אשם שארז לא חזר אלי לאחר שהתחננתי בפניו בכל דרך אפשרית (טלפונים, מיילים ועוד) וזה היה לטובתו. כאן, תשים לב טוב, הוא צריך לתת שירות למישהו. שלא יחזור לפורום אם הוא חושב כך,- אבל שייתן שירות ללקוח. כל הדברים בהסתייגות שהלקוח התנהג כיאות. ואם הלקוח לא התנהג כנדרש, שיסגור את זה אתו. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/12/2008 12:43:02 |
 |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 11/05/2008 : 20:38:21
|
שלום חברים, אני רוצה להסב את תשומת ליבכם שיש תקלה טכנית בפורום , למשל בשרשור הזה אני לא רואה מילה ממה שכתב מנחם יש רק נקודה ,האמת שחבל לי להפסיד את דבריו הנאורים,ועל כן אבקש את מי שיכול שיבדוק למה זה קורה. בעבר זה קרה כבר בתשובותיו של ארז והעירו על כך. תודה וערב טוב,הראלה. |
נערך על ידי - הראלה בתאריך 11/05/2008 20:39:05 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/05/2008 : 21:09:37
|
| אין תקלה. אני מחקתי על פי בקשתו. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/07/2008 : 16:21:34
|
תשובת נלו, לשאלתי האם בעייתו עם ארז נפתרה. ציתות ותרגום חופשי של תשובתו במייל: Amos
לגבי ארז שום בעיה לא נפתרה. הוא אינו מגיב ואינו עונה לשיחות הטלפון שלי אליו.קבענו פגישה פעמיים והוא לא הופיע. נתתי לו צ'ק בטחון והוא הפקיד את הצ'ק ללא סיבה. כאשר דיברתי איתו לפני שנה, הוא מסר לי שהפקיד אותו בטעות והוא יחזיר לי 500 שקל. ניסיתי כל השנה לקבל את כספי חזרה ואינני יכול להשיג את ה(cheater) ששמו ארז פוקס. אינני יודע איך להוציא אותו מהעסקים כדי שאחרים לא יפלו במלכודת שלו. למי עלי להתלונן במטרה שיפסיק לשחק את משחקיו?
בשם נלו. ראה תגובתו של ארז בסוף השרשור Regarding Erez. Nothing has been solved. We set a meeting twice and he did not show up, He still does not replay to messages and not answers the phone calls. I gave him a security check and he deposited my security check with no reason. When we talked in the past (a year ago) he acknowledged that he mistakenly deposited the check and promised me to refund me the 500 shekels. I've been trying to get my money back for the last year and I can't get hold of this cheater named Erez ****s. I don't know what else can I do to take him out from this busines so other people won't fall in his trap. To whom I need to complain in order to stop him to play his games?
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/12/2008 12:47:40 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 11/07/2008 : 17:30:30
|
מזעזע!!!!!!!!!!
בברכה  |
 |
|
|
nelu
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 11/08/2008 : 19:17:08
|
תרגום במיוחד לאיתי:
איך שאני עובר על תגובות חברי הפורום, אני בקושי מוצא מישהו המרוצה משרותו של ארז פוקס. ארז הוא חלק לשון. הוא היה מאוד נחמד אתי עד ששילמתי לו עבור ה סיפאפ.כך, שאם אתה לא צריך ממנו כלום יותר,הכל בסדר.אבל תנסה לקבל ממנו משהו הקשור באחריות: תשכח מזה. שמעתי שהוא נתון בקשיים כספיים. הוא אינו יכול להוציא כסף כדי לממן את השירות שהתחייב לו. אני לא בטוח אם זה נכון או לא. העובדה שהוא בלתי מושג אומרת שאיננו רוצה או יכול לספק שירות כל שהוא.
As I go through the tguvot of the members I barely find someone that is pleased with Erez ****s service except Harela. Erez is a smooth talker (halak lashon... or something like this...) Indeed he was nice with me as well until I paid him for the CPAP. So, at that point if you don't need anything more from him related to the purchase, no problems, but try to get from him something related to the warranty on the device you bought from him... forget about it. I've heard that he has some financial problems therefore he can't refund money or give the service that he is obligated to. But I'm not sure if it is true or not. The fact is that he is not reacheable and not seems to be willing to provide any service. |
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/10/2008 17:29:56 |
 |
|
|
nelu
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 11/09/2008 : 17:30:49
|
אני שמח להודיע לחברי הפורום בהודעה זו: ארז התקשר אלי ובא לדבר אתי על הענינים הפתוחים בינינו. עד עכשיו הענינים הסתדרו כאשר ארז הבטיח להיות זמין בעתיד. אני מקוה שאמנם יקיים את הבטחתו זו יותר מאשר בעבר.תודה לחברי הפורום שחלקו אתי את בעייותי בנושא זה..
I'M GLAD TO NOTIFY THE FORUM THAT FOLLOWING A FEW MESSAGES, EREZ ****S HAS CALLED AND CAME TO TALK TO ME THE OPENED ISSUES. SO FAR THINGS WERE SETTLED DOWN AND EREZ PROMISED TO BE AVAILABLE IN THE FUTURE. I HOPE HE'LL KEEP THIS PROMISE AND THINGS WILL WORK OUT BETTER THAN THE PAST. I'LL KEEP YOU POSTED. THANKS TO ALL THE MEMBERS THAT HAVE PARTICIPATED WITH THEIR OPINION ON THIS ISSUE. |
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/10/2008 17:34:11 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 11/09/2008 : 19:39:57
|
עכשיו אני נבוך. במשך ימים העבירו על ארז ביקורת ותקפו אותו קשות. פתאום מופיעה הודעה קצרה גם מצד שימחה וגם מצד נלו שארז הגיע ופתר את הבעיות והכל נעלם באחת !!!
אז אולי מישהו יסביר מה הולך כאן?! פתאום ארז מופיע, פתאום הוא פותר את הבעיות, פתאום הוא מגיב. רצוי שמישהו ידבר עם ארז,עם נלו ועם שימחה ויבין את העיניין !!!!!! |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 11/09/2008 19:43:19 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/09/2008 : 22:24:00
|
אני רוצה להאמין שהפרסום בפורום הוא הכלי החזק שהניע את ארז לתת את השירות שהיה מגיע לנלו וגם לשמחה.
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/09/2008 22:25:52 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/10/2008 : 12:36:11