| מחבר |
נושא  |
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/10/2008 : 15:04:37
|
| עמוס שהיה לך נוח תירגמתה את מה שהוא כתב |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/10/2008 : 17:22:21
|
אתה רשע ועוקצני. דע לך שאני מתרגם את המאמרים בשבילך, בעקבות בקשתך, ואני עובד על זה הרבה. ואתה סתם משמיץ!!!
אתה מפעיל עלי לחץ מתון וסמוי כדי שאתרגם. לכן אני אעשה את זה בשבילך, כדי שלא תעליל עלי עלילות חסרות שחר ונטולות בסיס עובדתי כל שהוא. שנינו יודעים שזה נובע אך ורק מתוך העצלות שלי ולא משום דבר אחר. למדת כבר להכיר אותי. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/10/2008 17:36:29 |
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 11/11/2008 : 16:42:20
|
איתי
ל מ ה ???? ל מ ה ???
עמוס כל כך מאופק כלפיך. כל כך מתחשב ברגשותך.
ל מ ה אתה כותב כך ?
עדנה בר |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2008 : 09:08:58
|
חברי שלום רב.
אני לא נוהג לדון בפרטי לקוחות בציבור מאחר והחוק והדסקרטיות מחייבים אותי לפעול כך ואולם מאחר והנ"ל בחר לשטוח בפניכם את המקרה שלו ואתם כמובן ממהרים לחרוץ דין ולהפליג למחוזות הדימיון - להלן פרטי המקרה. הנ"ל רכש מכשיר S8 עלית + מסכת SWIFT לפני כמעט שנה במחיר של 5000 ש"ח כולל מע"מ (לא 6100 ש"ח כפי שציין הנ"ל). במעמד הרכישה מסרתי להנ"ל מסכה אפית נוספת לנסיון ומאחר והוא עמד לנסוע לחו"ל לתקופה של מספר חודשים ארוכים ביקשתי ממנו צק' ערבון עד להחזרת המסכה - מאחר והנ"ל לא חזר ולא החזיר את המסכה 6 חודשים החליטה החברה לממש את צק' הפקדון לפני שלא ניתן יהיה במטרה "לאלץ" אותו ליצור קשר - דבר אשר קרה - המסכה הוחזרה וכספו הוחזר לו. בבדיקה שערכתי בבית הלקוח - המכשיר והמסכה נמצאו תקנים לחלוטין. למרות לחצים גבוהים בהם הוא עושה שימוש (על דעת עצמו) הנ"ל העדיין סובל מערכים גבוהים של AHI - במטרה לברר את העניין נתתי לו ללא כל תמורה מכשיר סיפאפ אוטומאטי של חברת רספירוניקס מסוג A FLEX לשבוע ימים במטרה לראות אם יחול שיפור - כמו כן מאחר ואני חושד שהנ"ל נושם מהפה הצעתי לו לנסות מסכת FF - הצעה שהוא שלל מייד. כבר לאחר הלילה הראשון הנ"ל דיווח שהוא לא מרגיש שינוי לטובה ושהוא לא אוהב את המכשיר הזה ומבקש שאברר עם החברה נכונות להחליף את המכשיר שלו בדגם אוטו של רסמד - החברה מתוך רצון כנה לעזור לו הציעה לו 2 חלופות 1 החלפת המכשיר ב S8 VANTAGE ואו בS8 SPIRIT II בעלות של 400$ ו800$ + מע"מ בהתאמה - שוב תגובתו הייתה שזה "שוד" והוא דורש לדבר עם המנכ"ל - העברתי לו את מספר הנייד שלו ואני מקווה שתמצא הבנה. חטאי היחיד כלפי איש נחמד זה (באמת אדם חביב) היא שלקח לי די הרבה זמן להגיע אליו הבייתה (דבר שהיה קורה הרבה יותר מהר באם הוא היה מגלה קצת גמישות בנוגע לשעות ההגעה ואו היה מגלה נכונות להגיע למשרדי החברה לצורך העניין). המצב המתואר על ידי מעלה מתרחש יום יום שעה שעה באלפי חברות שונות בארץ, לקוח לא מרוצה -מהטיפול -מהשרות - מהמוצר ומנסיוני קורה כל הזמן גם בחברות הסיפאפ הגדולות - מעניין הוא שמעולם לא ראיתי התגייסות כה נמרצת מצדכם בעבר לדון בנושא כזה ?? מה יש אתם פוחדים? או שזה מותר רק כאשר מדובר בי? הרשו לי כמו כן לסבר את אוזנכם בדבר מה שנקרא ה"חוק" - כן כן למרות שרובכם בטוחים שאנו חיים במערב הפרוע - קיימות בארצנו הערכאות המתאימות לטפל בתלונות מסוג זה במיוחד באם מדובר במרמה כפי שהנ"ל האשים אותי. כמו כן החוק מגן גם עלי ואוסר להכפיש ולהשמיץ בציבור אדם/חברה . עד כאן בעניין זה. אישית בחרתי שלא להשתתף בפורום מכובד זה מאחר ואני בדעה שהוא מפספס את יעודו שהיא לעזור למשתמשי סיפאפ חדשים וותיקים להתמודד עם הטיפול ובפועל משמש לרוב כזירת התגוששות בין גרעין קשה של מספר חברים מצומצם - חבל כי בהחלט יש מקום לגוף נטראלי חזק אשר ישמור על האינטרסים שלהם. בברכה ארז (תוקן ע"י עמוס באישור ארז 12.11.08 )
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/12/2008 12:52:04 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2008 : 13:02:46
|
דיברתי היום עם ארז והוא טוען שנעשה לו עוול. יתכן שהדבר כך, אבל אם היה פונה וחוזר לנלו או אל שמחה, לאחר שניסו להתקשר איתו ללא הצלחה, או שהיה מתקשר אלי, או מגיב בפורום, הרי שאפשר היה ללבן את הבעיה וכולם היו יוצאים נשכרים. חבל מאוד שעניין הגיע עד כדי כך. את כל אלו אפשר היה למנוע. ארז הוא מקצוען, בעל ידע רב וגם מנמק את דיעותיו מתוך היגיון. לאנשי הפורום ולי כמנהל הפורום אין שום מטרה לפגוע בו או בעסקיו ולא בעסקיו של אף ספק. צורת הניהול שלו זה ענינו הפרטי. אני חושב שהידברות חופשית, כיבוד הדדי ותקשורת טובה יכולה לתרום הרבה גם לפורום וגם לספקים. גם הלקוחות עצמם אינם טלית שכולה תכלת. כל לקוח חייב לבחון את עצמו האם מיצה את כל האפשרויות ולא פגע בספק, או עיוות את הנתונים. וצריכים כולם לדעת ששביעות רצון הלקוח (שכנראה תמיד צודק לצערם של הספקים) היא הדרך הטובה ביותר להשגת יעדים כלכליים. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/12/2008 13:06:34 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2008 : 16:21:03
|
שלום ארז שמחתי לראות סוף סוף את תגובתך. לא אוכל לנקוט עמדה באשר לארוע השיווקי, אבל אני כן מבקש להתייחס לדבריך הבאים: בפועל משמש לרוב כזירת התגוששות בין גרעין קשה של מספר חברים מצומצם - חבל כי בהחלט יש מקום לגוף נטראלי חזק אשר ישמור על האינטרסים שלהם.
אני משתתף פעיל בפורום ואינני זוכר "התגוששות" שלא מן הענין או זילזול/פגיעה במשתתף כלשהו. בבקשה, האר את עיננו כדי שנוכל להשתפר בהמשך.
בברכה 
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2008 : 17:08:49
|
מספר עובדות: אני הצלחתי לתפוס את ארז בטלפון די בקלות ואז פרסמתי מספר טלפון נוסף שלו. ארז מסיבות שלו לא ביקר בפורום וכאשר נאמר על ידי לארז מה קורה בפורום הדבר טופל אצל אחד אחרי 3 ימים והשני שבוע כי לא היה ניתן לתפוס אותו ע"י ארז. לעדנה אני ידוע קצת יותר עובדות על נושא זה , אבל אין לי שום זכות לפרסם את זה. ואולי עכשיו כולם מבינים למה כתבתי את מה שכתבתי. ולהזכיר לוותקים לפני מספר שנים הותקף פה בפורום סוכן של אחד מהחברות הגדולות שהוא לא נתן שרות טוב, סוכנים מחברות אחרות יצאו להגן עליו כולל ארז.אז איפה כל הסוכנים האחרים היום להגן על ארז??? איתי |
 |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2008 : 22:28:05
|
הי רובין.
אני די בטוח שאתה מבין את כוונתי היטב. מספיק להכנס לאחד השירשורים האחרונים שבו דיון טריוואלי ההופך לזירת התגוששות ועלבונות בין משתמשת BIPAP (קצת מיוחדת) לחברי הפורום הקבועים למשל ויש עוד הרבה דוגמאות של חוסר כבוד - כמו כן בעבר מישהוא מחק באופן שיטתי את רוב התגובות שלי...עמוס אמר שיבדוק ..
אני מן הסתם הייתי מצפה שנשתמש בפטלפורמה המיוחדת לעדכון - הדרכה - הסברה - קידום המודעות וזכויות - דברים אשר נעשים אבל באופן מאוד חלקי.
למשל לא שמעתי אתכם עוסקים במכרז של "מכבי" שרותי בריאות אשר בוודאי יהיו לו השלכות משמעותיות לגבי חלקכם - לא מעניין אתכם? ועוד הרבה דברים שאני חושב שיש לעשות אשמח לשוחח עמך. ערב טוב ארז
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2008 : 11:09:58
|
קודם כל זה די טבעי שיהיו חילוקי דיעות בין אנשים. על זה מבוסס הפורום. אם היו כולם בדיעה אחת, היה מאוד משעמם. בזה גם יתרונו הגדול של הפורום. ובין אוכלוסיה כזו של אנשים יש סוגים שונים של אנשים, המתייחסים בחוסר כבוד ואין מה לעשות. אני משתדל לשמור על שפיות כנגד אנשים אגרסיבים שלוחי רסן שאינם עושים חשבון לאף אחד, או כאלה הפונים בשם הצדק היושר והאמת ואינם רואים את הגיבנת שלהם.
זוהי האוכלוסיה של המשתמשים והספקים. הספקים כאן בעמדה נחותה כיוון שהם צריכים למכור ולהתקיים. יש דרישה מהם שיעמדו בסטנדרט שירות שאין להתפשר עליו.
הלקוחות הם כמו כלל הלקוחות בארץ. הם מסוגים שונים ויש ביניהם גם פרובלמטים. זאת האוכלוסיה ואין מה לעשות. מי שלא יכול להתמודד עם המכירה לאוכלוסיה כזו - שיפרוש.
ומעשה שהיה כך היה: במקום עבודתי בעבר היה בחור שהיה אחראי על תחבורה. האנשים התלוננו עליו שהוא כזה וכזה. בא אליו הבוס ושאל אותו למה?. אמר הוא: זה התנהג כך וזה כך. אמר לו הבוס: תראה, 1000 איש אינני יכול להחליף, אבל אותך אני יכול. ופיטר אותו.
ארז מתכוון שלפני שנתיים מחקתי לו חלק מההודעות, שחשבתי שהם פוגעות באחרים. מאז אני לא עושה זאת אלא ברשות הכותב ובהסכמתו. לא ברור לי מדוע יש צורך להעלות את הנושא באוב.
הגדרנו לנו מטרות בפורום ואני פועל כדי לממש אותם. אם זה בהגנה על משתמשים, בעזרה בשאלות, ובאספקת מידע. בחלק מהענינים כגון תשובות לשאלות אני נעזר בכם יקירי, ואתם עושים עבודה נפלאה. בעניין מידע חדש, אני כמעט לבד,
תהיו יותר מעורבים. תביאו חידושים, תתרמו! זו הבמה שלכם! אל תצפו רק שמישהו יעשה את העבודה. כולם מוזמנים לתרום, גם נציגי הספקים. זו גם הבמה שלכם להפיץ מידע. זה כלי מצויין. שימו לב כמה גולשים נכנסים בכל הודעה!
נרצה לדעת את פרטי מכרז מכבי בתקווה שזה לא יגביל לנו את חופש הרכישה של המכשירים שהיה לנו עד כה. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2008 : 15:01:02
|
שלום ארז לא עסקנו במכרז של מכבי כי לא ידועים לנו שום פרטים עליו. אדרבה, עדכן אותנו ונגיב......... יתכן ויהיה מוצדק לפתוח שירשור מיוחד לנושא.
בברכה  |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2008 : 19:01:08
|
היי יחיאל
תוכלו להתרשם מהמכרז באתר של מכבי מצורף קובץ להורדה ולעיון המהלך השבועות הקרובים אני מניח שמכבי תקבל החלטה בנדון ללא קשר לתוצאות מכרז כזה או אחר...מומלץ לכל בר דעת לנסות ולבדוק לפני החלטה בנוגע לרכישת מכשיר CPAP כמו כל מוצר אחר ....עקב השוני בין המכשירים, המסיכות, רמת השירות וכו וכו וכו .
אייל |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 11/13/2008 19:09:05 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2008 : 20:57:04
|
כל מבוטחי מכבי אכלתם אותה לא תוכלו יותר לעמוד על המקח במחיר ולא היה לכם בחירה חופשית ולפי המכרז רק 2 - 3 חברות עומדות בתקן. לדוגמה: תירצו מכשיר של RESPIRONICS תהיו צריכים לקחת מסכה שלהם ועם תירצו מסכת סוויפט היה לכם בעיה כי הם מספקים רק מסכות שלהם. לפי דעתי יזכו במיכרז קלינטיקה ומדטכניקה כל היתר קטנות ולא היו יכולות לעמוד במיכרז. המיכרז באופן כללי http://www.maccabi-health.co.il/site/HE/macabi.asp?pi=34&doc_id=4352 החוזה בין הקופה לסוכן http://www.maccabi-health.co.il/SIP_STORAGE/files/2/2782.doc באופן כללי הם רוצים חברות שמוכרות היום 1000 מכשירים בשנה. והם מתכננים "לתת" לחולים שלהם 1200 מכשירים בשנה. אז תבינו כמה משתמשים יש בארץ. אנחנו (הפורום) טיפה בים של מישתמשי סיפאפ בארץ. צריך להפיץ את הכתובת של האתר בכל מעבדות השינה בארץ. עמוס תתחיל לפיץ את הכתובת של האתר במעבדות השינה, רק תיתפלל שהם בקומת קרקע כי הם יזרקו אותך מכל המדרגות בגלל ניגוד אינטרסים לכיס שלהם 
|
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 11/13/2008 20:57:53 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2008 : 22:44:09
|
איתי, אני ואחרים כבר שמנו את כתובת האתר בכמה מעבדות. הגיע הזמן שגם אתה תתרום משהו, ולא רק תדבר מה אחרים צריכים לעשות. זה לא כל כך פשוט. מאוד לא נוח להם שאנחנו בטריטוריה שלהם.
מישהו יודע להגיד מה שונה המכרז הזה משנים קודמות? |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/13/2008 22:45:50 |
 |
|
|
fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2008 : 23:19:27
|
עמוס.
אני מודה לך על התובנות - קיבלתי לתשומת ליבי - אשתדל להשתפר. כמוכן אני חושב שאיתי צודק יש להרחיב את פעילות הפורום מעבר לאינטרנט ולהביא את הבשורה לכל אלה אשר נדרשים לעניין - במעבדות השינה - בקופות החולים - במרפאות - או ע"י הקמת מלכ"ר אשר יפעל בקרב גופים אלה במטרה לשמור על האינטרסים של המטופלים החדשים והותיקים. אשמח לעזור. ארז |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/14/2008 : 09:50:47
|
ארז, אני שמח שחזרת לכתוב בפורום. (בכנות, אני לא מלקק..) היית חסר לנו. בזמנו ולדי הציע גם מלכ"ר. אני מעוניין להיפגש אתך ולראות במה זה כרוך. ניסיתי לדבר עם סוהיר ברמבם והמקסימום שהסכימו היה לתלות מודעה של הפורום על לוח המודעות בחדרה של סוהיר. אני אתקשר אליך. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 11/14/2008 09:51:38 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 11/14/2008 : 14:57:57
|
עמוס לא היה הכוונה לזלזל בך אני יודע שאתה מנסה להכניס את האתר לכל מיני מקומות אבל הם...... לצערי אני גר ליד הכנרת והמעבדה הכי קרובה זה רמבם והגיע אילהם צריך לעלות קומה אחת על מדרגות ברזל ואני מפחד מירידה משם ולכן המעבדה הנוחה זה ולדי אומנם יש לו גב רחב אבל הוא מחליף כל יום חולצה.(למי שלא הבין את הבדיחה ולדי עושה בדיקות שינה בבית הלקוח) לגבי סוהיר מרמבם הם מלכי הביזנס ואין שם סיכוי שהיה פרסום של הפורום שם ברבים כי זה יפגע בהם. לפי דעתי סוהיר שומרת את הכתובת כדי להיות מעודכנת מה קורה בשטח. ויש לי שאלה מזה מלכ"ר? שבת שלום |
 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/14/2008 : 15:55:00
|
| מוסד ללא כוונת רווח. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 11/20/2008 : 16:55:03
|
אני כותב בשם נלו הודעה שנכתבה במקור באנגלית ולהלן תרגומה: אני רוצה שהפורום ידע שארז הגיב לדרישותי בשלשת השבועות האחרונים. וההודעות בפורום עשו את עבודתן...הוא ניסה לעזור לי ועשה את העבודה כמו שצריך, אף על פי שעדיין לא פתרנו את הבעיה כיוון שהיא מעבר ליכולתו. לפחות הוא ניסה והגיב כיאות. אודה לך מאוד אם תכניס את ההודעה הזו בפורום בעברית.
בשם נלו
אני רוצה לברך את ארז בעניין זה ומקווה שיקבל רק הודעות כאלו תמיד וכולנו נהיה מרוצים!!
עמוס פורת מנהל הפורום |
עמוס פורת
|
 |
|
נושא  |
|