| מחבר |
נושא  |
|
|
ghadad
חבר חדש מהשקית
16 הודעות |
נכתב ב - 10/06/2008 : 18:16:10
|
היי . אני חדש בפורום ואחרי בדיקות באסותא נקבע שאני צריך CPAP נציג של מדיקווים יגיע אליי הביתה מחר כדי שארכוש לי את המכשיר . קראתי בפורום על אינטרסים כאלה ואחרים . האם נהוג לבקש מכשיר או מסיכות להתנסות ? לא נראה לי הגיוני לשלם 7000 ש"ח על מכשיר ובסוף להתאכזב דרך אגב לאחר שפירטתי את הדרישות שלי : מכשיר קטן , אמין , שקט מאוד , עם מעשיר לחות ועם פונקצייה להקלה על הנשיפה ( כל זה למדתי מהאתר,תודה) הוא המליץ לי על מכשיר KAERYS ? מה דעתכם על המכשיר והאם באמת רוב המכשירים היום הם טובים שקטים ועושים את העבודה . אשמח לעצתכם תודה
גולן |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 10/06/2008 : 20:21:00
|
גולן שלום,יש כמה וכמה חברות שמציעות מכשירי סיפאפ מעולים וגם להתנסות אני יכולה לספר לך על המכשיר שאני משתמשת בו וזה לאחר מספר נסיונות. רכשתי מכשיר סיפאפ בחברת מדטכניקה ושם בסבלנות רבה תוך התיחסות וייעוץ בחרתי במכשיר שהכי התאים לי והכי נוח. יש במדטכניקה צוות תומך, מקצועי ומעולה, גם אחרי שכבר קניתי ושילמתי היחס הוא נפלא כמו לפני הרכישה בתחילה מאד קשה להתאים אך אייל נתן לי להתנסות עם כל מיני מסיכות עד שהגעתי למסיכה שהכי היתה נוחה לי, גם מיכל ממדטכניקה תומכת וסבלנית לכל שאלה בטלפון ולכן אני אישית מאד ממליצה עליהם. יש להם מבחר גדול ומקצועי והצוות העניק לי ביטחון מלא לשביעות רצוני המלאה. זה אולי ישמע כנסיון לשכנוע והעדפה בחברה מסויימת אך לא כך במקרה שלי אני בפירוש מנסה דרך המלצה זו לעזור לאנשים שלא בטוחים עדיין ומתלבטים כמובן שתוכל בפורום זה לקבל עוד הרבה המלצות חמות על חברות מכירה אחרות רבות וטובות , אדרבה, תמליצו ותאירו את עיני החדשים. חג שמח, וגמר חתימה טובה לכל הפורום ממני טובה
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/07/2008 : 17:36:51
|
קרא קודם כל את ההמלצות למשתמש החדש. http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4184 כלל ראשון: אל תיקח את המכשיר הראשון שמציעים לך. קרא בהודעת הקישורים כמה סוכנים יש המוכרים מכשירי CPAP. יש לך אפשרות לנסות מכשירים ומסכות עד שתגיע למה שנוח לך. קח מכשיר עם הקטנת לחץ בזמן נשיפה, זה מקל מאוד על השינה!. למיטב ידיעתי רק מכשירי רסמד (מערכת EPR)(קלינטיקה ואחרים) או רספירוניקס (A-FLEX,C-FLEX)(מדיטכניקה ואחרים) |
עמוס פורת
|
 |
|
|
ghadad
חבר חדש מהשקית
16 הודעות |
נכתב ב - 10/10/2008 : 01:39:05
|
היי , תודה על התגובות שלא הספקתי לקרוא כי רכשתי את המכשיר שהוצע לי 20 isleep ומסיכת mirage swift II אני מרגיש די אידיוט כי אני מרגיש שאני לא שלם עם הרכישה את המסיכה הנ"ל ניסיתי באסותא והייתה מאוד נוחה וכמעט שלא הרגשתי אותה ואילו החדשה משגעת אותי ולא נותנת לי לישון כי היא לוחצת לי על הלחיים האם ישנם מידות למסיכות אלה ? כמו כן גם ה ISLEEP בניסוי היה שקט מאוד והרגשתי איתו די טוב ואילו מה שקיבלתי משמיע מין צפצוף בנשיפה שפשוט משגע אותי ולא נותן לי לישון . אנא עיזרו לי ויעצו לי . לא נראה לי שאני מעניין עכשיו את מדיקויפ .
נו ראו השעה 1:40 לפנות בוקר ושנתי נודדת בגלל הציוד שהיה אמור לעזור לי.
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/10/2008 : 09:32:11
|
ידידי היקר, תפנה למדיקוויפ ותדרוש מהם לעזור לך. יש להם אפשרות לספק לך גם ציוד של חברות אחרות (לדוגמא רסמד). הם חייבים לסייע לך עד שתפתור את בעיית המכשיר והמסכה. השריקות יכולות לנבוע ממדחס המכשיר (תעקוב אם זה בקצב הנשימה שלך) או מדליפת האוויר דרך המסכה. אני מבקש שוב שתפנה אליהם ותעדכן את הפורום מה קורה. אני יודע שהם קוראים בפורום ואני מאמין שיש להם תודעת שירות ולא ירצו שמישהו לא יהיה שבע רצון משרותם. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 10/11/2008 : 11:53:24
|
כמו שנאמר ע"י חכמי הדור...... מי שלא מכיר את החוקים, אז הסוכנים עובדים עלייו בגדול. והמסכנה: ביגלל זה הם לא כותבים מחירים על הציוד שלהם.. אבל תמיד הם נחמדים ומוכנים לעזור ואולי זה גם תשובה לרחל שלא תמיד הסוכנים הגדולים הם צדיקים |
 |
 |
|
|
ghadad
חבר חדש מהשקית
16 הודעות |
נכתב ב - 10/11/2008 : 22:00:01
|
quote: Originally posted by עמוס פורת
ידידי היקר, תפנה למדיקוויפ ותדרוש מהם לעזור לך. יש להם אפשרות לספק לך גם ציוד של חברות אחרות (לדוגמא רסמד). הם חייבים לסייע לך עד שתפתור את בעיית המכשיר והמסכה. השריקות יכולות לנבוע ממדחס המכשיר (תעקוב אם זה בקצב הנשימה שלך) או מדליפת האוויר דרך המסכה. אני מבקש שוב שתפנה אליהם ותעדכן את הפורום מה קורה. אני יודע שהם קוראים בפורום ואני מאמין שיש להם תודעת שירות ולא ירצו שמישהו לא יהיה שבע רצון משרותם.
עמוס ולחברי הפורום תודה על ההתייחסות אני אדבר מחר עם הסוכן. בקשר למסיכה עצמה אולי באמת זה עניין של התרגלות . ולגבי הצפצופים אני בטוח שזה קשור למכשיר כי אני שומע אותו גם כשהמסיכה לא עליי הצפצוף מתחיל כשנייה לאחר שאני אוטם לגמרי את הנחירונים . מה נהוג במקרה כזה ? האם הוא צריך להגיע אליי הבייתה ? המעבדה של מדיקוויפ היא בחיפה . דרך אגב האחריות שלהם אינה כוללת מכשיר חילופי . האם זה הגיוני ?
תודה
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 10/12/2008 : 16:21:35
|
שלום גולן קנית 20 isleep ומסיכת mirage swift II - תתחדש. סיפאפ הינו מכשיר/מכונה עם מנוע ומניפה מסתובבת שדוחפת אוויר בלחץ חיובי. לעבודה כזו יש גם רעש מסוים, שאינו אחיד בכל הסיפאפים. כאשר אתה סותם את הנחירונים, הסיפאפ מתאמץ יותר וגם הרעש משתנה בהתאם. אם לא נוח לך עם הסיפאפ שקנית, פנה אליהם בהקדם ואני מאמין שיעזרו לך בפתרון הבעיה. מדיקוויפ משווקת גם סיפאפים של יצרנים נוספים. אולי יאפשרו לך לנסות סיפאפים אחרים ולהחליף לזה המתאים לך יותר. מקובל לתת מכשיר חלופי בעת מסירה לתיקון/בדיקה של מכשיר אישי. לאחרונה יש יותר ויותר ספקים שבאים לבית הלקוח. המסיכה שלך לא צריכה ללחוץ בלחיים ויתכן שמתחת את הרצועות קצת יותר מדי. גוף המסיכה הינו אחיד אבל יש לך 3 מידות של נחירונים ויש לבחור את זה מתאים לאפך.
את העדפות משתתפי הפורום שדיווחו, תוכל לראות כאן: http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5883
אם טרם עשית זאת, כדאי לך לקרוא ביסודיות את כל הנושאים הראשיים שבתחילת הדף הראשון הפותח את הפורום. נשמח אם תמשיך לשתף אותנו בהתפתחויות.
בברכה 
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
ghadad
חבר חדש מהשקית
16 הודעות |
נכתב ב - 10/16/2008 : 23:27:43
|
היי , שלום ותודה לחברי הפורום . רציתי לעדכן ולציין לטובה את השירות של מדיקוויפ הם הגיעו אליי הבייתה בהקדם והחליפו את ה CPAP לדגם isleep 2 plus שהינו יותר מתקדם והרבה יותר שקט . למסיכה אני מתחיל יותר ויותר להתרגל .
תודה שוב
|
 |
|
| |
נושא  |
|