| מחבר |
נושא  |
|
|
ציפי2008
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 10/06/2008 : 00:25:31
|
מדובר בארבעה לילות מצד אחד בלעדיו אני עיפה ומעוכה, מצד שני זה ציוד של אלפי שקלים להסתובב איתו עלי, ואני לא יודעת אם מערכת החשמל תתאים ופוחדת שזה ינזק מישהו ניסה? מישהו יודע מה מתאים מבחינת החשמל לתורכיה? אני חוששת שאם לא אקח זה יהרוס את החופשה, מצד שני אם אקח ומשהו יקרה לזה זה יהרוס לי את התפקוד השוטף... להצעות ונסיונכם אודה! |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/06/2008 : 09:49:49
|
ציפי שלום, אין שום בעיה בתורכיה וכבר עשיתי את זה לפחות פעמיים בעבר ועשרות פעמים בהרבה ארצות אחרות. תרכשי מעברים לתקע בכל חנות חשמל, אחד מהם יתאים לך. המכשיר מתאים לכל המתחים (220V , 110V ) בעולם.יתכן אף שלא תצטרכי מעבר. אם את חוששת מגניבה, תעשי ביטוח נוסף לזמן קצר, בביטוח הדירה שלך. אינני חושב שזה אטרקטיבי לגנבים. השארתי אותו בבית המלון בחדר בלי בעיות. אני מעולם לא עזבתי את הארץ או יצאתי מחוץ לבית בלי המכשיר. נכון שזה קצת טרדה לסחוב אותו, אבל היום המכשירים קטנים ואפשר להכניס אתם בטרולי קטן. חשוב מאוד! לקחת את ה CPAP אתך למטוס ולא לשלוח אותו כמטען. סעי ותיהני וגם תשני טוב. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
robertr
חבר חדש מהשקית
23 הודעות |
נכתב ב - 10/06/2008 : 15:22:20
|
ציפי שלום, אני נוסע מדי פעם לחו"ל, לעיתים לנסיעות קצרות ביותר. אישית אני לא מוותר על ה CPAP שלי. אי אפשר להשוות את השינה שלי עם המכשיר לעומת השינה בלעדיו. גם כשאני נוסע ללילה אחד אני לא מוותר עליו! זה שווה את כל ה"מאמץ". זו איכות חיים אחרת לגמרי. נסיעה טובה! |
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 10/06/2008 : 19:23:28
|
שלום לך
אני נסעתי 3 פעמים לחול עם המכשיר. אנחנו ישנו כל יום במלון אחר. לקחתי את המכשיר בתרמיל גב אחד (בעלי היה הסבל) והצינור בתרמיל שלי.
רציתי להיות רגועה מבחינת החום במכונית החונה בשמש, ומבחינת הגנבה.
הכל עבר יפה.
אני ממליצה לקחת חוט מאריך (אני לקחתי חוט מאריך בן 5 מטרים), בנוסף מפצל זרם.כך שבלילה הנחתי בתוך שקע מרוחק ממני את המפצל זרם
ובתוכו מכשיר הCPAP ומכשיר טוען הסלולרי.
בכל המדינות באירופה שהייתי לא היה צריך שקעים מיוחדים, הכל כמו ישראל.
כך אמרו לי בחנות חשמל ,וצדקו.
אנני יודעת מה המצב בתורכיה, אך אם השקעים כמו אירופה וישראל- אז אין
בעיה.
נסיעה טובה ומעניינת, הרבה כייף
עדנה בר |
 |
|
|
ציפי2008
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 10/13/2008 : 08:57:57
|
רציתי לעדכן שהודות לכם לקחתי את המכשיר לתורכיה על אף הטירחה הטכנית של הסחיבה והפחד פן יפגע ואני שמחה מאד שעשיתי זאת. גם דבריכם מאד הרגיעו אותי, וגם מה שאמר לי חבר טוב - שאני עולה יותר מהמכשיר ובכל זאת אני משנעת עצמי כי היתרונות עולים על החסרונות... השקע ומתח החשמל התאימו, ובעצת חברה שמרתי את המכשיר בתיק נפרד שהיה בזמן הטיסה למרגלותי (בניגוד לכבודת יד שהיתה בתאים העליונים- לא רציתי שהמאחרים ינסו לדחוק את הציוד לתאים תוך מעיכת המכשיר). נהניתי מאד, ושבתי לעדכן עבור הנוסעים הבאים... |
 |
|
| |
נושא  |
|