יכול להיות ששיניתה זווית בשכיבה שלך גם לי היה את זה לא מזמן עברתי את כל הבדיקות והרופא אמר לי שזה מעמוד השידרה הקרנה לאיזור הזה. זה יכול להיות גם צרבות. שיניתי את זווית המיטה וזה עבר לי (אולי ביגלל זה לא בטוח). הכי חשוב אל תשחק עם זה לך לרופא ומהר איתי
אחוז יחסית קטן באוכלוסיה שמשתמשת במכשירי CPAP עלולה לסבול מתופעה שכזאת, אך מוזר שזה קורה לך עכשיו... לאחר שלפי דבריך הינך משתמש ב CPAP מזה שנים(כך הבנתי ממה שכתבת). במידה ועברת לשימוש במכשיר אוטומטי או לחילופין החלפת מסיכה, ייתכן ויש קשר בין הדברים. מכשיר אוטומטי מווסת את הלחצים לפי שיקול דעתו, כל מכשיר לפי האלגוריתם שלו. במידה ובמשך שנים ישנת בלחץ קבוע, נמוך יחסית ...וכרגע עברת ללחץ גבוה יותר ...ייתכן ויש קשר למכשיר החדש שרכשת.
כך או כך ייעוץ אצל רופא ובמקביל חזרה לשימוש במכשיר הישן במשך מספר לילות יכולים לסייע לך במציאת פתרון.
סיכוי טוב שזה עקב בליעת אוויר לקיבה. הגבהת מיטה וצימצום טווח הלחצים במכשיר - למשל תוך כדי שימוש במעשיר לחות מחומם -עשויים להקל. סיכוי קטן ולא טוב הוא שמדובר על אי ספיקת לב או לחץ על כלי דם באיזור הבטן שמחמיר אי ספיקת דם לאיברים חיוניים. הפסקת שימוש בסיפפ ופניה מידית לרופא נדרשים כאן. אם זה קרה עקב המכשיר החדש-העבר אותו לבדיקה במעבדה והחלף אותו במכשיר אחר -מאותו סוג .אולי פשוט המכשיר לא תקין והלחץ גבוה מידי. אפשר תיאורטית גם לבצע בדיקת שינה מלאה או חלקית תוך כדי השימוש במכשיר כדי לוודא שהמכשיר מטפל בצורה אופטימלית- אבל זאת רק לאחר הבירור אצל הרופא - אחרת תוך כדי משחקים אתה עלול להקלע למצוקה או להתקף לב. בברכה-ולא לזלזל בבעיות לב אפילו אם הסיכוי נמוך.
לפי דעתי על מנת להסיר כל ספק רק זה הוא היה צריך לכתוב. או לחילופין: ליכתוב קודם ללכת לרופא ויש עוד אפשריות לכאבים וכו וכו.... כך שהיה מובן שהדבר הראשון זה רופא שבת שלום