| מחבר |
נושא  |
|
|
בני
חבר חדש

50 הודעות |
נכתב ב - 06/07/2008 : 11:41:32
|
| שאלה של חדש יש מצב שהומלץ לי מכשיר קבוע ולאחר זמן מסויים יהיה עדיף מכשיר אוטומט הובחן לחץ קבוע 8 תודה |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 06/07/2008 : 11:56:01
|
בני שלום
זה נשמע לי קצת מוזר, עקב העובדה שככל הידוע לי האנשים שעובדים במעבדות שינה דיי מקצועייים ובד"כ מכתבי הסיכום שלהם מייצגים את האמת. במידה ועדיין לא רכשת ציוד, נסה לבקש ממי שמטפל בך לישון 7 לילות עם קבוע ולאחר מכן 7 לילות עם אוטומטי.(בכיוון המכשיר הקבוע, היצמד להמלצת מעבדת השינה) הדפס את הנתונים שהוקלטו במכשיר ה CPAP וגש להתייעצות אוביקטיבית עם רופא או עם דמות אחרת שאתה סומך עליה שמבינה ומוסמכת לייעץ כמובן.
בסופו של דבר ההרגשה האישית היא הדבר הכי נכון להיצמד אליה ואת זה רק אתה יודע ומרגיש לפי איכות השינה שלך עם המכשיר ולפי רמת העירנות ביום ותחושת השיפור באיכות החיים הכללית.
בהצלחה
אייל ירימי 0528512426 |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 06/07/2008 13:19:21 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 06/07/2008 : 15:32:21
|
שלום מכשיר אוטומטי יקר משמעותית מקבוע. מומחים בפורום, ממליצים על מכשיר בלחץ קבוע. ככל שעולה הלחץ הטיפולי, כך קשה יותר להתמודד/להתרגל. לחץ קבוע 8 אינו גבוה במיוחד ויתכן שתוכל להרגיש בו נוח. כפי שהציע לך אייל, תוכל לגבש עמדה רק על סמך ניסיון אישי והתייעצות עם רופא מומחה. מאידך, הרבה משתמשים העידו על עצמם שיותר נוח להם לישון עם מכשיר אוטומטי, בגלל הלחץ הממוצע שברוב הזמן הינו נמוך יותר מהלחץ הקבוע. מכשיר אוטומטי ניתן להפעלה כקבוע, מה גם, שיש לו מספר תכונות נוספות.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 06/11/2008 18:09:52 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 06/12/2008 : 21:42:04
|
אם יחולו שינויים משמעותיים במצבך הבריאותי יתכן שמכשיר אוטומטי יוכל להחליף בעתיד את הרגיל. למשל אם תפסיק לעשן ותעלה מאד במשקל בעקבות זה, אם תשתה הרבה אלכוהול לפני השינה או אם תשנה תרופות רלבנטיות כמו תרופות לבלוטת תריס,תרופות הרגעה,תרופות שינה , יתכן שמכשיר אוטומטי יסיע לעקוב אחר השינויים בלי לרוץ כל פעם למעבדה או לרופא. אחרת- לחץ 8 הוא סביר ולא גבוה ואם הוא מטפל - אז עוד 5 שנים כשקופת חולים תשתתף שוב ברכישה- תבחר מה שיהיה אז. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
משה 10
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 06/12/2008 : 21:58:12
|
בס"ד אני משתמש בלחץ קבוע (כ 6 שנים) לפני שהתחלתי את השימוש אבחנו לי לחץ מסויים (איני זוכר בדיוק כמה) וכשהתחלתי להשתמש שמתי לב שאני ישן טוב יותר בלחץ קצת יותר גבוה אז שיניתי בהתאם. אגב בשנתיים האחרונות שמתי לב בערך בתקופה זו של השנה אני צריך לחץ גבוהה יותר בכ0.5 מאשר בחורף. כך שנראה לי שזה טבעי שיש טולרנס עד 1+/-. אגב לפני שהתחלתי את השימוש במכשיר זה , השתמשתי במכשיר עם לחץ משתנה - זה מאד נח להשתמש במכשיר אבל לעניות דעתי יהיה לך קשה מאד לעבור אח"כ למכשיר בלחץ קבוע. בהצלחה משה |
משה |
 |
|
| |
נושא  |
|