סיפאפ פורום ישראל - מבקשת תשובה מאייל ממדכטכניקה
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מבקשת תשובה מאייל ממדכטכניקה
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

dita
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 05/25/2008 :  16:30:54  Show Profile
יוליה כתבה בפורום:

"לעיתים נדירות נזקק הפציינט למכשיר בלחצים משתנים- בטעות נקרא "מכשיר אוטומטי" מה שנשמע יותר אטרקטיבי- אולם זהו מכשיר שמיועד לאנשים בודדים אשר מידת החסימה אצלם משתנה במהלך הלילה ואינו מכשיר יותר "משוכלל" או "עדיף" על פני המכשיר בלחץ קבוע. שימוש במכשיר כזה לאנשים שאינם זקוקים לו יכול לפגוע מאוד באיכות השינה כיוון שעליית לחצים יכולה להעיר את האדם הישן ולהטריד אותו. השימוש במכשיר זה מיועד רק לאנשים שקיבלו על כך הנחייה מפורשת מהרופא. "

האם זה נכון?

האם מכשיר אוטומטי לא מתאים לכולם?

יש לי מכשיר אוטומטי של respironics ולא מתעוררת בלילה אבל רופא לא אמר שצריכה דווקא אוטומטי.

אם אייל לא יענה אולי מישהו אחר יגיד לי אם אני עושה לעצמי נזק בגלל מכשיר אוטומטי.

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 05/25/2008 :  16:47:00  Show Profile
היי דיטה

דעתי כדעת יוליה בנוגע לעובדה שמכשיר אוטומטי לא בהכרח מתאים לכולם.
כתבתי את זה מספר פעמים וחשוב לי להדגיש זאת שוב: טוב יעשה הפציינט המסתגל המתחיל ...אם ינסה כשבוע ניסיון טיפולי במכשיר אוטומטי ולאחר מכן תקופה זהה עם מכשיר קבוע המכוון ללחץ טיפולי יעיל.
לאור ההבדלים ייבחן כל אחד את ההבדל וההרגשה האישית כמובן לאור פריקת נתונים ולאחר מכן ייבחר את דרכו.

לעניות דעתי, יוליה התכוונה לעובדה שישנם אנשים ששינה עם מכשיר אוטומטי לעיתים גורמת להם אי נוחות בזמן השינה עקב שינויי הלחץ לאורך הלילה(לדעתי מדובר באחוז קטן יחסית של פציינטים אך אשמח לשמוע אם למחקר יש נתונים אחרים בנידון)

במידה ואת ישנה עם מכשיר אוטומטי, אני מניח שיש לו גם זיכרון אשר מתעד את האפקטיביות הטיפולית.

את יכולה לפרוק נתונים ולוודא שהכל בסדר מבחינת אפקטיביות השינה עם ה CPAP

במידה ואת צריכה עזרה, צרי קשר טלפונית

אייל ירימי
0528512426
למעלה

dita
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 05/25/2008 :  16:51:45  Show Profile
תודה לאייל על תשובה המהירה
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא