| מחבר |
נושא  |
|
|
א-ג
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 20:32:03
|
| הי, כמשתמש במסכת אף קומפורט ג'ל רציתי לשאול את הוותיקים איזה טיפול הם נותנים למסכה לצינור ולמכשיר. הכוונה לטיפול יומי \ טיפול שבועי וטיפול חודשי - מצאתי כי אם אנ'לא שוטף את המסכה כל יום מצטברים חיידקים ובערב זה פצצת סרחון - יש למישהו פטנט?????????? |
נערך על ידי - א-ג ב 05/22/2008 20:32:50 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 21:09:02
|

שלום בספר הנילווה למסיכה ישנן הנחיות מדויקות.
בברכה  |
 |
|
|
עירא
חבר חדש מהשקית
33 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 21:15:29
|
אכן זה אחד הדברים גם שאתה צריך לקבל עליהם הסבר מספק השירות שלך (מי שמכר לך את המכשיר). במצב רגיל שטיפה פעם בשבוע אפילו צריכה להספיק. אתה לא אמור להגיע למצב של שטיפה יומיומית אם אתה מחטא ומנקה את הציוד נכון.
אגב, סירחון זה רק סימפטום. אם גדלה לך שם מושבה של פטריות אז זה גם סיכון בריאותי. |
הי חבר..... רוצה לקנות אוויר? http://youtube.com/v/JB7HrUux4b8 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 22:32:09
|
בדרך כלל בהוראות יצרן ישנה גישה מחמירה בדבר ניקוי וחיטוי המסיכה( אולי כחלק מאינטרס שהבלאי יהיה גבוה ותרכוש יותר מסיכות?...) יש להפעיל שיקול דעת אישי שמשתנה בין אחד לשני גם עקב העובדה שלא כל אחד מהמשתמשים בעל סבלנות והתמדה מתאימה מאד חשוב להעביר ניגוב עדין עם מגבון לחות של תינוקות על חלקי המסיכה שבאו במגע עם הפנים בכל בוקר מייד. לאחר השימוש וזאת לצורך חיטוי הזיעה החומצית שהצטברה במהלך הלילה בל נשכח שגם למידת ההזעה שלנו יש שוני בין משתמש לבין משתמש. הרעיון לקרוא את החוברת ולשמור על הניקיון, לחטא ולשמור על היגיינה למסיכה ולך כמשתמש אני ממליץ. לחטא עם מים פושרים וחומרי. ניקוי/ חיטוי עדינים( לא אקנומיקה או סבון כלים) יש להשרות את המסיכה לפי צורך ולשמור על המסיכה נקייה אסטית וללא מושבות חיידקים הזיעה שלנו כבני אדם הינה חומצית ויש משתמשים שהריח כתוצאה משימוש יומיומי באמת יגיע לריחות לא נעימים על אף חיטוי עקבי, נסה להחליף חומר חיטוי לכזה עם ניחוח שונה ואולי חזק יותר שיתגבר על הריח ובמידה וזה לא עוזר עדכן , אנסה לעזור כמה שאוכל
את הרצועות כמובן בכביסה עדינה לכבס אחת ל... לפי צורך, עדיף שלא במכונת כביסה
בהצלחה
אייל. ירימי 0528512426 חברת מדטכניקה |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 05/22/2008 22:59:24 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/22/2008 : 23:34:37
|
וברצועות לסגור את הצמדן לפני הכביסה. יש חומר חיטוי שמשמש לרחיצת פירות וירקות.אפשר לנסותו. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 05/23/2008 : 14:08:47
|
גילוי דעת אני לא מנקה את המסכה עושה פו לפילטר פעם בחצי שנה והכול עובד מצוין. לגבי אנשים שמעשניים (גועל נפש) אז צריך לשטוף את הסיליקון והצינורות. אבל רצוי לא לעשן ולכל מי שמפחד ממושבות של חידקים שיעזוב את הפורום כי מיתברר שבמקלדת של מחשב יש הכי הרבה חידקים |
 |
נערך על ידי - itayzzz בתאריך 05/23/2008 14:12:16 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/23/2008 : 16:37:27
|

שלום. א. יש לכבד ולהעריך את אייל על תשובתו הכנה.
ב. להלן תרגום מעשי להוראות היצרן בספר המסיכה:
ניקוי המסיכה. מסיכה לשימוש ביתי + צינור האוויר = כל יום. 1. שטיפה ידנית במים חמים בתוספת של נוזל/דטרגנט שטיפת כלים עדין. אל תשתמש במלבין,אלכוהול,או נוזלי ניקוי המכילים אלכוהול. אל תשתמש בחמרי ניקוי המכילים מייצבי שיער (conditioner) או תכשירי לחות (moisturizer ). 2. שטוף היטב, נגב בעזרת מגבת נייר והשאר לייבוש מלא בצל. 3. בדוק את כל החלקים למקרה נזק והחלף כנידרש. ניקוי הרצועות. מומלץ פעם בשבוע או לפי הצורך, ניקוי ידני או במכונת כביסה בתהליך עדין. סדר את הרצועות על משטח ישר והשאר לייבוש בצל. הוראות ניקוי במכונה לשטיפת כלים. פרק את הרצועות. אל תשטוף את הרצועות במדיח הכלים. פרק והפרד את הבועה ( הג'ל + הסיליקון ) ואת כרית המצח ושטוף במדף העליון של המדיח. הערה: השתמש רק בנוזל ניקוי המיועד לשימוש במדיח כלים.
עד כאן התרגום. והוא דומה למדי גם אצל יצרני מסיכות אחרים.
אני ניקיתי את המסיכה שלי כך: פעם בשבוע השריתי במים חמים ( חם שניתן לסבול בטבילת יד ) והוספתי מעט שמפו המיועד לתינוקות. כעבור כשעה, שטפתי היטב במי ברז והשארתי לייבוש מלא בצל. הסדר הזה נימשך חצי שנה ומאד נהניתי ממסיכה נקיה וריחנית. במשך הזמן שמתי לב שהשקיפות של חלקי הסילקון מתחלפת במעין ערפל חלבי. הערכתי שזה פילם של מלחים שנישארו אחרי ייבוש המים וראיתי בזאת רעה הכרחית - העיקר שהניקוי יבוצע. הבועה ניקרעה/התפוררה מעצמה אחרי חצי שנת שימוש ( כ- 1200 שעות ) . קניתי לי בועה חדשה ונישארתי עם הדילמה : איך גם מנקים נכון וגם שומרים על הציוד.
אז כניראה שהתשובה הנכונה נימצאת בדבריו של אייל.
בברכה 
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 05/23/2008 16:41:08 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 05/23/2008 : 16:50:56
|
| את הצינור, אחרי השטיפה, אני תולה במרכזו על גבי קולב בגדים, ע"מ שעודפי המים יטפטפו מטה. |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 05/23/2008 : 16:54:35
|
| אתם באמת מנקים כל יום??? |
 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/23/2008 : 21:35:20
|
מי שרגיש מנקה יותר . פילטר הייתי שוטף לפחות -את הספוג השחור. המוני הודים טובלים בגאנגס בואראנסי ושייט הסירה שלנו לםני שנתיים היה צמא ושלף ספל - דלה מיים מהנהר תוך כדי שייט ושתה לרוויה. אם הוא חי ובריא היום אינני יודע..... לבריאות!!!!!!!!! |
 |
|
|
עירא
חבר חדש מהשקית
33 הודעות |
נכתב ב - 05/23/2008 : 22:46:23
|
רק טובלים בגנגס? גם מפזרים שם את אפרם של המתים ואולי זורמים לשם שפכים. רק קצת יותר נקי מהקישון. אולי.
"מה שלא הורג - מחשמל", לא?
ומה שמחשמל, מקצר את החיים לרגע. בזזזט.
אני חושב ששטיפה שבועית במים חמים וסבון תינוקות נשמע נכון. הסיליקון מיועד לPH של עור אדם, ועם טיפול נכון מסכת אף יכולה להחזיק 3 ואפילו 4 שנים (כך היה לאבי), אני מניח שגם נחירונים תחזיק כשנתיים. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2008 : 15:52:49
|
נכון - אבל לאחרונה מתחילים לדבר על ריפוי בעזרת מאקרו-פאגים שזה וירוסים(נדמה לי) שטורפים חיידקים ששופ אנטיביוטיקה לא הורגת אותם. מתברר שיש בגאנגס כל כך הרבה זיהום שהמיים שלו מחטאים!!!! חפש בויקיפדיה ותראה שאני לא צוחק ,רק נגעל. אז אם אתה עובד בשיטות אלו לחיטוי המסכה - ספר לכולנו אם תצליח!! |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2008 : 16:32:33
|

שלום יעקב זומר. נתת לי רעיון לעסק : יבוא מים מהגנגס ומכירתם כמים לחיטוי מסיכות. המסיכות אולי יהיו מחוטאות אבל אנשים ימותו מהסירחון.......
בברכה ובחדווה  |
 |
|
|
עירא
חבר חדש מהשקית
33 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2008 : 17:58:39
|
| יעקב, אני לא ביולוג, אבל אם אני זוכר פאגים על שלל צורותיהם הם מבנים חצי-עצמאיים קטנים (יותר קטנים מוירוסים אם אינני טועה) שפועלים כחלק מכל תא חי לתחזוקתו. להנדס אותם שיתקפו חיידקים אולי אפשר (למרות שנשמע מסוכן באופן קיצוני), ועדיין מכאן ועד למסכנה שהזיהום שבגנגס מחטא אותו, נשמע לי מוגזם בעליל. זיהום ביולוגי וכימי מכל הסוגים צף שם, וגם אם תשפוך תרכובות שיסתרו אחד הן לא יסתרו את האחרים. אני פשוט לא הייתי נכנס :-) |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
|
| |
נושא  |
|