| מחבר |
נושא  |
|
|
jako
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 05/25/2008 : 10:09:14
|
אני חדש בפורום,אבל ותיק בתחום. רכשתי לאחרונה מכשיר resmed spirit II בקלינטיקה (מירי) שרות מצוין-ממליץ בחום.לאחר כחודשיים נסיונות הגעתי למצב שינה סביר-כ6 שעות שינה עם מכשיר+מסכה דגם mirage .ניסיתי עם swift החדשה נוחה מאוד אבל מרעישה כמו מטוס.את בעיית היובש פתרה לי רצועת סנטר,מונעת את פתיחת הפה.קצת לא נוח אבל מתרגלים. |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 05/25/2008 : 11:14:04
|
היי ז'אקו
מניסיוני יובש בפה יכולות להיות לו מיגוון סיבות, לצורך פיתרון יש להיאזר בסבלנות ולצאת לחיפוש הפיתרון שיכול להיפתר על ידי: סנתרון, החלפת מסיכה למסיכת אף פה או למסיכה מסוג אחר, הורדת לחץ(כמובן בהשגחה מקצועית רפואית מתאימה), מעבר ללחץ קבוע או לחילופין מלחץ קבוע לאוטומטי וכו'
וזאת להבדיל מיובש באף שהפתרון הרבה יותר פשוט ובד"כ נפתר על ידי מעשיר לחות.
ולעיתים מעט יובש נשאר גם לאחר כל הניסיונות שציינתי, כלומר, במילים אחרות ישנם אנשים שיובש בחלל הפה יישאר עקב רגישות אינדיווידואלית כזאת או אחרת.
בהצלחה
אייל ירימי 0528512426 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 05/25/2008 : 17:43:59
|

שלום לפני שנה קניתי S8 VANTEGE ( שמאד נפוץ בפורום הזה ). במשך חודשים סבלתי מיובש בלתי סביר בפה ובגרון. אין סוף פעמים התעוררתי עם פה צחיח כדי ללגום מים. ניסיון שימוש במעשיר לחות לא שיפר את המצב ואפילו קלקל והרע את נתוני השינה שלי. אי לכך זנחתי את מעשיר הלחות. במקביל, שמתי לב שגרף הלחצים שמספק הסיפאפ שלי עולה בהתמדה ובתוך 191 יום, הראה המכשיר עלית לחץ (95%) ב- 16% !!! במקביל לעלית הלחץ, הלך וגבר בהתמדה גם הסבל בגין היובש בפה ובגרון. ראוי לציון: בתקופה הזו לא חל שינוי לרעה בבריאותי וגם לא עליתי במשקל. אין לי סוכרת ( בדוק ) אני ישן עם פה סגור, באותה מיטה ומשתמש באותה מסיכה. גם נתוני השינה שלי נישמרו טובים ונורמטיבים למרות עלית הלחצים והפרעות השינה בגין היובש.
רק להזכיר ( כי כבר כתבתי זאת בעבר ) : לסיפאפ הגעתי בגלל תלונה על יובש בפה ובגרון - בזמן שינה. תלונתי ניבדקה ע"י רופא אאג ואפילו תיפקוד בלוטות הרוק ניבדק. לאחר שהכל נימצא תקין, נישלחתי למעבדת השינה ושם ניתגלו 65 הפסקות שינה בשעה ומכאן קצרה הדרך לשימוש בסיפאפ.
וחזרה לענין היובש: ה S8 נמסר לתיקון/בדיקה וחזר עם תשובה שהכל תקין. בדצמבר 2007, התאפשר לי לנסות את ה REMSTAR M דגם 511 של רספירוניקס ופתאום גיליתי שאני ישן יותר טוב, בלי יובש והלחצים הנירשמים אפילו נמוכים בצורה משמעותית מאלה שנירשמו לי עם ה S8. לפני כחודש החזרתי את ה S8 לבדיקה/תיקון. הובא לביתי ( בערד )סיפאפ חליפי והוחלט לשלוח את המכשיר שלי לבדיקת היצרן באוסטרליה. סיכום: עם ה REMSTAR M אין לי בעית יובש, אינני זקוק למעשיר אוויר ואפילו לא משתמש ב A או C FLEX. נתוני השינה שלי טובים ונורמטיבים ומושגים בלחצים נמוכים יותר. בשלב זה אני מצפה בסקרנות עצומה לסיפאפ S8 שלי שיחזור מתיקון.
בברכה 
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 06/21/2008 15:40:27 |
 |
|
|
אהרן כהן
חבר פחות חדש

Israel
103 הודעות |
נכתב ב - 06/24/2008 : 15:50:14
|
מנסיוני כל פעם שאני אוכל דגים והולך לישון יש יובש,מוטב לא לאכול לפני השינה בכלל יותר נוח |
 |
|
| |
נושא  |
|
|
|