סיפאפ פורום ישראל - "עולה חדש" הזקוק ל- CPAP
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 "עולה חדש" הזקוק ל- CPAP
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

eyalgottfried
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 05/14/2008 :  14:30:30  Show Profile
שלום רב לכולם,
זה אתה סיימתי את ההתנסות של שבועיים עם מכשיר CPAP מסוג RESMED ELITE S8 ועכשיו עליי לבחור מכשיר. אני אציין שמצבי מבחינת הדום נשימה אינו חמור (בערך 10 פעמים) ואם המכשיר ההפסקות ירדו לממוצע של בין 0.8 ל-2.
קופת החולים המליצה לי על חברה אחת ששמה לא זכור לי במדיוק (אולי אלקטרומדיק?) שרוצה למכור לי את אותו סוג מכשיר אבל בדגם מתקדם יותר ResMed Elite 2.
אני צריך עזרה במציאת החברות הרציניות שמתעסקות בייבוא מכשירי CPAP. בנוסף אני מבין ש- RESMED היא לא היחידה בשוק, האם יש מכשירים טובים יותר או זולים יותר אך באותה רמה? איזה מכשיר כדאי לי לבחור?
אני קראתי שיש פה חברה שמודדים את עצמם ויש להם דרך לעשות זאת? אשמח לקבל מידע בתחום זה גם כן.

תודה מראש על העזרות

אייל

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 05/14/2008 :  15:15:57  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
אני מקדם עבורך את הודעת הקישורים לכל הסוכנים בארץ.
החברה הדומה ביותר למה שכתבת היא מדיקוויפ(??)

עמוס פורת

נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 05/14/2008 15:21:16
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 05/14/2008 :  16:22:26  Show Profile

שלום.
למיטב ידיעתי, שתי החברות שעושות את שוק הסיפאפ הן:
"רספירוניקס" המיוצגת בישראל ע"י חברת מדטכניקה
ו"רסמד" המיוצגת בישראל ע"י חברת קלינטיקה.
קיימים ספקים נוספים וניתן גם לרכוש באמצעות האינטרנט.
הועברו למענך לקדמת הפורום מספר הודעות קישורים
וטבלאות השוואה בין מכשירים.
אנא קרא את הנ"ל ועיין ביתר הפורום.
אני מקווה שתמצא כאן תשובות לרוב שאלותיך/התלבטויותך.
בפורום הזה תמצא גם אנשים טובים שישמחו לעזור לך.........

בברכה

נערך על ידי - n/a בתאריך 05/14/2008 18:33:13
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/14/2008 :  20:56:37  Show Profile
אייל שלום

נשמח לעזור לך עם קשת המכשירים המלאה ביותר בשוק שלנו במחירים הנמוכים ביותר בארץ .

בברכה

ארז
054-8118329
www.cpaponline.co.il
למעלה

הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות

נכתב ב - 05/14/2008 :  23:21:13  Show Profile
שלום לך , אני לך ממליצה ליצור קשר עם ארז המגיב לפניי ,הוא מקצועי ידען סבלן ,ועדיין בודק איתי מכשור ומסכה מתאימים . אל לך לקחת את המכשיר הראשון שהציעו לך , תתנסה בכמה מהם ורק אחרי שתשווה תוכל לדעת מה הכי מתאים ונוח לך. כפי שכתבתי ארז עוזר לי בכל הבעיות שצצו ויש לו את המיכשור המתקדם ביותר, והכי חשוב שהוא קשוב לכל גחמותיי .בהצלחה רבה ,הראלה.
למעלה

juliata
חבר חדש מהשקית

11 הודעות

נכתב ב - 05/15/2008 :  15:26:52  Show Profile
אייל שלום!
חווית השימוש בCPAP רובה תלויה בנוחות המסיכה ולכן עליך להתמקד במציאת מסיכה נוחה ואתה זכאי למדוד מסיכות כאוות נפשך עד שתמצא את המסיכה הנוחה לך. ישנן 5 חברות CPAP "גדולות" והן SLP, מדיקוויפ, קלינטיקה, מדטכניקה ו"כללית-הנדסה רפואית", בנוסף ישנן סוכנויות כגון אורקמד וCPAP4U המוכרות באינטרנט ואולי ישנן חברות קטנות נוספות. עשה בירור עם מילות החיפוש באינטרנט, אפילו דרך גוגל ושיהיה לך בהצלחה!

יוליה טמיר דולז'נסקי מנהלת תפעול המכון לרפואת שינה ועייפות
המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/16/2008 :  08:38:38  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
עצה שלי- אולי קצת משוחדת אבל בכל זאת עצה לחיים.....
את המכשיר הראשון - קנה מהיבואן !!
אתה לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול.
את המכשיר השני תביא לבד או תקנה באינטרנט.
זה נכון גם למכונית ומצלמה יקרה ומכונת כביסה טובה ........

ההבדל הכספי חייב לבא מאיזה שהוא מקום-שירות .מלאי ומלאי חלפים,יציבות כלכלית ,רצינות,דגם,נוחות רכישה ואיזור בארץ וכדומה.
אין ארוחה חינם ומה שבזול זה ביוקר.

כמה מאות שקלים שתחסוך כעת מתחלקים ל:5 שנים ועגמת הנפש למצוא עוד שנתיים שאתר האינטרנט לא מגיב והטלפון לא עונה בימים זוגיים ובדיוק אין פילטרים - לא שווה את זה.
עלה והצלח
והעיקר הבריאות.
שמעתי משהו משעשע- בשביל מה לאסוף כסף אם מלאך המוות לא לוקח שוחד????

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/16/2008 :  23:19:02  Show Profile
שלום לך נציג יקר של אס אל פי. אתה מדבר על הפרש של כמה מאות שקלים???
בין מה שחברתך מציע לבין חברה אחרת/אתר אינטרנט מציע הוא בין 2500 לבין 3000 ש"ח לחבילה שכוללת מכשיר+מאשר לחות+מסכה, אז כמה מאות שקלים, או..... אם אתה מדבר על פילטרים, אז כמה ניתן לקנות בהפרש הזה?ניתן לקנות את זה בכל חברה וחברה וזה לא מוצר כל כך יקר.כבר לא נדבר שבמחיר שאתם מציעים ניתן להביא
2 מכשירים מחו"ל וכאשר אחד יתקלקל יהיה עוד אחד חדש לשימוש. תפסיקו לתת
הצעות עם מחירים מופקרים, מדובר כאן על בריאות של אנשים ולא כל אחד/אחת
יכול להרשות לאצמו לקנות במחירים כאלא.חברתכם וחברות אחרות שמפציצות במחירים עושות שימוש ציני על בריאותו של בן אדם ומנצלים את המצוקה.
שום שירות לא מצדיק הפרש כזה של מחיר. אטרי אינטרנט מציעים גם אופציות לאנשים שיכולים לקחת מכשיר טוב במחיר הרבה יותר נוח. אתא מדבר על שירות, אז תקחו על אצמכם כל הריצות לקופת חולים לגבי קבלת החזר, תעשו שירות, לפחות תצדיקו חלק מהסכום! בנוסף לכך אם מכשיר טוב הוא לא מתקלקל כל שני וחמישי.בחברתכם מציעים מכשיר אכי פשות במחיר הרבה יותר גבוהה ממכשיר אכי טוב שניתן לקנות בחברה אחרת. דבר נוסף: למה במעבדת שינה מפנים אך ורק אליכם?אתם מנצלים את המצב שיש אנשים שלא מכירים חברות אחרות ומשלמים לכם כסף כל מה שתגידו! אנשיל לא מבינים שאתם לא חלק ששייך לבית חולים ורק אחרי רכישה מבינים את זה. הצעה היא לבדוק את כל האופציות וכל אחד שיעשה את השיקולים שלו!!!!!! תבחנו גם מבחר של מסכות, כי לא בכל חברה וחברה יש דווקה אותה מסכה שמתימה לכם, זה פרט לא פחות חשוב מהמכשיר.העיקר שאחרי רכישה תנשמו לרווחה ותהיו בריאים
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  00:47:32  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
בסדר
השתכנעתי
תקנה איפה שאתה רוצה ותהיה בריא.

למעלה

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  07:29:08  Show Profile
אדון v7v לידעתך חלק ממשווקות הציוד לוקחות על עצמם את כול ההתקשרות מול קופות החולים קח שאתה משלם את ההפרש בלבד (קלנטיקה מדיטכניקה)
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  09:06:40  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
V7V ?
נראה מוכר.
גם בסגנון הכתיבה וגם בנמרצות.

עמוס פורת
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  09:27:56  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
וגם בשגיאות כתיב.
שם פרטי ולאדימיר????????

למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  09:45:23  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
אני דווקא חשבתי על מישהו אחר.

עמוס פורת
למעלה

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  16:19:16  Show Profile
אני משתמש חדש והרבה זמן התאפקתי לא להגיב. חבל שאתם חושבים שרק בן אדם אחד מעלה את הנושא.חבל שאתם לא מתייחסים לתוכן הדברים.שיגיד לי משהוא
מכם שאין צדק בדבריי ושאתם מרוצים ממחירים שקניתם ואתם לא חושבים שזה מוגזם???אם יש כמה אנשים שמגיבים כמוני זה אומר שיש בעיה.
לגבי שגיאות כתיב יש צדק, אך גם הצדקה, לא נולדתי כאן, אך זה לא ימנה ממני להגיב.העיקר שמסר הובן ע"י מי שצריך. במקום להסתפק בהבנה הייתה מסביר את הדברים ונותן תשובות מספקות בתור מייצג את חברתך וששגיאות כתיב לא יעסיקו אותך, זה לא נושא דיון!
נ.ב אם זה כל כך חשוב לך אני ממש לא ולדימיר ומי מדבר על שגיאות כתיב?
ולדימיר לא כותבים עם "א" אחרי "ל".מצפה לתגובה בנושא מקצועי של נציג חברה רציני!
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  17:03:33  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
אין לנו כוונה להעליב. אבל את הנושא הזה העלו מספר רב של אנשים וגם הרבה פעמים.
גם בסגנון דומה.
במקרה טעית, כיוון שיעקב הוא אחד האנשים הרציניים והמקצועיים ביותר בארץ.

עמוס פורת
למעלה

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  18:51:18  Show Profile
עמוס, תודה על תגובתך. אני לא מתיל ספק במקצועיות של יעקב, רק הכוונה וציפייה שלי הייתה לתשובה בנושא מקצועי כמו על הפרש שהוא לא מאות שקלים, אלא אלפי שקלים, על כך שמעבדת שינה מפנה רק אליהם(זה לא קצת משוחד), לא רק חברה שהוא מייצג אותה נותנת שירות והגעה עד הבית כולל מבחר רב ומתקדם של מוצרים. חברה מקצועית ושירותית צריכה להציע מחיר יותר נוח ללקוח במיוחד בשוק תחרותי. במקום לדבר על אתרים שמציעים מחירים יותר נוחים ולהשמיצם שיציע מכשירים יותר מתקדמים, מבחר יותר רחב של מסכות ומכשירים, שיעשו חבילות רכישה במחיר אטרקטיבי ברכישת חבילה שלמה שכוללת מכשיר+מאשר לחות+מסכה, וגם אם יש הפרש של מחיר שיהיה הגיוני, שכן תגיע למסכנה שהפרש הנ"ל מוצדק.
נ.ב. אני מדבר מניסיון עם חברה הזו, אומנם לא עם יעקב וזה לא אליו אישי, אלא יותר מכוון לחברתו, כי הוא מייצג את החברה הזו. לכן תגובתי הייתה כל כך חריפה, אני לא רוצה לפרט את התגובה של אחד מנציגי החברה כאשר רק
שאלתי את שאילה ראשונה על מחיר, זה פשוט היה לא מתאים לנותן שירות ו מייצג חברה מכובדת.

רציתי להודות לך על פורום מעניין שמעלה נושאים כל כך חשובים, פורום שנותן תמיכה וליווי כמעט אישי לכל פונה.
שתהיה לך חופשה נעימה ונסיעה טובה.
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  18:54:42  Show Profile
quote:
Originally posted by jzomer

עצה שלי- אולי קצת משוחדת אבל בכל זאת עצה לחיים.....
את המכשיר הראשון - קנה מהיבואן !!
אתה לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול.
את המכשיר השני תביא לבד או תקנה באינטרנט.
זה נכון גם למכונית ומצלמה יקרה ומכונת כביסה טובה ........

ההבדל הכספי חייב לבא מאיזה שהוא מקום-שירות,מלאי ומלאי חלפים,יציבות כלכלית ,רצינות,דגם,נוחות רכישה ואיזור בארץ וכדומה.
אין ארוחה חינם ומה שבזול זה ביוקר.כמה מאות שקלים שתחסוך כעת מתחלקים ל:5 שנים ועגמת הנפש למצוא עוד שנתיים שאתר האינטרנט לא מגיב והטלפון לא עונה בימים זוגיים ובדיוק אין פילטרים - לא שווה את זה.
עלה והצלח
והעיקר הבריאות.
שמעתי משהו משעשע- בשביל מה לאסוף כסף אם מלאך המוות לא לוקח שוחד????

שלום
אני מצרף את תמיכתי לדברים הנ"ל שכתב יעקב זומר.
ואוסיף:
בעבר גם הבעתי דעתי בקשר לעדיפות הקיימת בבדיקת שינה
במעבדת שינה המצוידת בציוד ניטור חדיש ונמצאת תחת פיקוח
של רופאים מומחים.
במעבדה בה ניבדקתי, אפשרו לי מפגש עם נציגי/סוכני 5 חברות
המיצגות מגוון רחב של סיפאפים/מסיכות.
תהליך הניסוי/בחירה שלי, עד לרכישה, נמשך מעל 3 חודשים
כאשר צוות המעבדה עומד מאחורי ומגבה אותי מול הסוכנים
שמטבע הדברים רוצים למכור ומהר....
באשר למחירים: כן, הם גבוהים מאד.

בברכה

למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/17/2008 :  21:41:13  Show Profile
חברים.

נושא המחיר הוא קריטי!
הרבה מאוד אנשים נמנעים מטיפול בגלל העלויות הגבוהות מאוד, אני מזמין את כל
אנשי המקצוע הפועלים בתחום לבוא ולהגיד לי שאני טועה כשאני אומר שישנם אלפי אנשים הזקוקים לטיפול ולא מקבלים מאחר ואין ידם משגת.

זה בהחלט חשוב לדון על ההבדלים בין מכשיר כזה ואו אחר ולהשוות מסכות אבל
בסופו של יום רבים הם שאין להם כסף לשלם לקופות החולים עבור ביטוחים משלמים
והם נדרשים בבוא העת לשאת ברוב העלות של הציוד.

אנו בסיפאפ און ליין מציעים מגוון רחב של מכשירים ומסכות (כולל המוכרים ביותר) במחירים נמוכים באלפי שקלים מהמתחרים!, לאחרונה החלנו בשיווק של מוצר גרמני מעולה במחיר של פחות מחצי מהמתחרים! למעשה אנו מציעים מכשיר כבר ב2000 ש"ח!
יחד עם זאת ולמרות שאנו פועלים עם שולי רווח נמוכים אנו מאפשרים ללקוחות לנסות את הציוד - מגיעים ללקוחות הבייתה - נהנים ממשרדים ומעבדה - ונותנים אחריות מלאה של שנתיים לציוד.
כולכם מוזמנים לבוא ולבקר ולהווכח - נשמח לארח אתכם.

בברכה

ארז CPAP ONLINE
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/18/2008 :  13:06:39  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
יש מקום לכולם
אפשר לקנות מכונית בייבוא ישיר
אפשר לקנות מהיבואן
אפשר לקחת בליסינג
אפשר לבנות לבד
אפשר לגנוב ולהחליף מספר
אפשר גם לקנות אחרי תאונה 2 מכוניות ולבנות אחת משתיהן
אפשר לקנות משומשת מרופא יד ראשונה
אפשר לקנות משומשת מהשכרה עם אחריות.

אני ממש מתנצל על הבדיחה הלא יפה על שגיאות הכתיב -ניסיתי לנחש מי אתה וכנראה נפגעת.אנא סלח לי - אני ממש לא כזה . כלתי והורי לא נולדו פה ויש להם שגיאות כתיב ואני לא לועג לזה אלא מלמד ומתקן.ברוך בואך לארץ ישראל !

בנושא מאות השקלים התכוונתי לאנשים עם ביטוח מושלם שיכולים לקנות מכשיר עם מסכה ב800 שח כך שהרבה חסכונות לא כדאי לחפש כאן ותמיד זה על חשבון משהו.
במקרה שנדרש מכשיר אוטומטי ההפרש הוא גדול יותר אבל אוטומטי אחד לא דומה לשני והתחזוקה בו יותר מסובכת ויקרה.את דעתי כבר הבעתי כמה פעמים שאפשר במרבית המקרים לקבל טיפול לא רע במכשיר רגיל.אם כבר להוציא עוד כסף אז ראוי לחשוב על מעשיר לחות מחומם ופילטרים טובים ורק אחר כך על אוטומטים.

במקרה שאין ביטוח מושלם או החזר אחר יתכן שכדאי לקחת סיכון ולקנות מציאה . יתכן שהכל יהיה בסדר והרווחת ויתכן שהאתר יהיה סגור פתאום
( ראה מה קרה לאתר מישרדיה לפני שבוע) ולא תהיה לך כתובת לפניה לגבי אחריות.
אפשר גם לקנות מכשיר טוב מיד שניה מהיבואן -בדוק ועם אחריות -ואחרי שנה כשמקבלים זכויות בביטוח המושלם-לשדרג אותו למכשיר חדש.

כדי להחזיק מערכת תמיכה,הכשרת סוכנים שרות חלפים הסמכת יצרן איזו9000 חיטוי השאלה סוכנים עם רכב שבאים הביתה צריך כסף ואף אחד לא יעבוד בהפסד לזמן ארוך אלא לתקופת חדירה לשוק.

מעבדות השינה הרציניות מפנות לכמה יבואנים, שיש להן נסיון עמם ,כשירות ואם היבואן צובר תלונות או מתנהג באופן לא אתי עלולה המעבדה להפסיק להמליץ עליו.
למעבדות השינה אין מלאי מספיק של מכשירים ומסכות להשאלות ולכן מפנות לסוכני חברות. אחרת יקרה פה מה ששמעתי לא מזמן בארצות הברית שפציינט עיוור קיבל הבייתה בעזרת שליח קופסה סגורה של מכשיר סיפפ לאחר בדיקה במעבדה והיה אמור להסתדר לבד ..........וקופת החולים חשה שמבחינתה סיפקה לו את הטיפול.
הלוואי שמערכות אחרות לטיפול ביתי בחולים היו מתפקדות כמו מערכת הסיפפ! (ויש בעיות אני יודע , ולמרות זאת המנוע הקפיטליסטי של תחרות ושירות וכסף פועלים גם פה )
אני אכן משמש כיועץ לחברת אס אל פי ובמסגרת זו אני עוזר לסוכנים בידע והדרכה ופותר לפציינטים בעיות שלא נפתרו קודם - אבל אינני סוכן מכירות או משווק ותאמין לי שאני לא בקיא במחירים של כל פריט ופריט ולא בתנאי התשלום וטוב שכך.
אם הכל היה פה ביזנס הייתי ממליץ רק על אוטומטים יקרים - תבדוק מה המלצתי בעבר .
אז בהצלחה - עשה את השיקול שלך האישי ותן לאחרים לעשות את השיקולים שלהם ולנסוע במכונית או אופנוע או אופניים או אוטובוס-
כפי שאמרתי- יש מקום לכווולם !

למעלה

דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות

נכתב ב - 05/18/2008 :  16:59:41  Show Profile
ליעקב אני מביא ציטוט מהודעה האחרונה שלך (סוכנים עם רכב שבאים הביתה) אז שלא. אס.אל.פה לא באים יותר לבית ידוע לי על בחור שהוא לקוח שלהם שנים רבות והם לא מוכנים לבוא לבדוק לו את המכשיר אחרי חמש שנים של שימוש אלא רק להביא אליהם
נא תגובתך
למעלה

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/18/2008 :  17:54:53  Show Profile
יעקב, התנצלותך לגבי שגיאות כתיב מתקבלת ולגבי זה נושא סגור. לגבי בטחון של חברה גדולה שעובדת הרבה שנים יש לי להגיד לך שאין שום דבר בטוח בחיים,דוגמה טובה לכך חברת "חפציבה". לגבי אתרי אינטרנט כן עומדים אנשים
מאחורי אתר ואם לקוח מעוניין מגיעים הביתה ולא פעם ולא פעמיים, נותנים שירות, נותנים מחיר אטרקטיבי ואנשים שהם מקצועיים עם ידע רב והרבה שנים בתחום. דרך הגב גם אנשים האלה מתאימים מכשיר לא הכי יקר או ישירות אוטומטי, אלה מכשיר מתאים מבחינת הצורך. לגבי אנשים עם ביטוח משלים, אז חלק מקופות חולים ממנות עד 50% תלוי בביטוח ושהם לא צריכים לעבור 4000 ₪, כל השאר על חשבון הלקוח, אז תעשה חישוב.אין לי מושג איך אתה מגיע ל800 ₪. לגבי מחירים אצלכם באתר יש מחיר על כל מכשיר.לגבי הגעה הביתה דגן כתב לך את תגובתו בנושא ואולי בתור נציג חברה תהיה לך אפשרות לבדוק את הנושא ואולי לשפר אותו. אם אמרתה שאתה פותר בעיות שלא נפתרו קודם. לגבי תחרות בשוק זה דווקא מצוין ללקוח, אחרת היו מוכרים את הכשיר פי כמה ממה שהוא עולה היום. מה מסובח בתחזוקה של מכשיר אוטומטי? מה ההבדל בין תחזוקה של מכשיר קבוע לאוטומט?
מעבדת שינה מאוד מכובדת שהייתי בה שלחה רק אליכם ולא לאף אחד אחר.
מובן שאתה לא בעל החברה ולא יכול לעשות מהפחה, אך מסר שמגיע לא רק ממני, אלה מעוד משתמשים אתה יכול להעביר לחברתך, אם תרצה. אולי חברתך כן תוכל לשקול אופציה של שיווק מכשירים שעולים פחות ותרוויח יותר
לקוחות ואולי בסופו של דבר תחרות כן תהיה על שירות.
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.05 שניות.