סיפאפ פורום ישראל - "עולה חדש" הזקוק ל- CPAP
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 "עולה חדש" הזקוק ל- CPAP
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
דף קודם
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

עירא
חבר חדש מהשקית

33 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  13:58:27  Show Profile
שתי האגורות שלי:

אבא שלי רכש מכשיר מחו"ל לפני 5 שנים ובינתיים לא היו לו שום בעיות. אני כמעט עשיתי את אותו הדבר, אבל פער המחירים בעיני לא הצדיק את זה.

אני כבר שלושה חודשים (מאז הבדיקה בבית לוינשטיין) מנסה קומבינציות שונות של מכשירים ומסיכות. חשוב לי שיהיה קטן, אינפורמטיבי, שקט, עם המון פונקציות (כן, אני אוהב מכשירים עם כפתורים, מה לעשות), אבל אין מכשיר מושלם. הצקתי המון לפני שקניתי, במיוחד לשתי חברות ספיציפיות, שהיו סופר נדיבות איתי. בשתי החברות נתנו לי לנסות את המכשירים לתקופות מאוד ארוכות, בשתיהן נענו לשגיונותי לנסות שבוע עם מסכה אחת ושבוע עם אחרת, פעם מצב קבוע ופעם אוטומטי. אחת מנשות המכירות גם טרחה להגיע אלי לכל מקום שהיה לי נוח, ובשום שלב לא היה כאן נסיון לדחוף לי מכשיר יותר יקר, או תוספים מיותרים (בסוף קניתי יחידת לחות ללא שום דחיפה או אפילו הצעה מהמוכרים), וקיבלתי עצות מימין ומשמאל, עזרה עם מילוי הטפסים לכללית מושלם והכל. בסופו של דבר כמעט הרגשתי רע להגיד למוכרת אחת "תודה אבל הלכתי עם השני", ואילו השני גם לא "יצא אצלי בזול", והשיג לי מסיכה של המתחרים שלו, כי זה היה הדבר שהכי התאים לי.

בשורה התחתונה, אני שונא כמו רובכם אנשי מכירות, ובמיוחד את האגרסיביים הישראליים, אבל כאן זה לא היה דומה לשירות ישראלי בכלל. אנשים נותנים זמן, משאבים, משאילים ציוד ברוחב לב, מוכנים לשגעונות שלך. כן! ברור שהם רוצים להרוויח בסוף היום, אבל הם נותנים לך בעצם שירות שהיה אמור להנתן ע"י הקופה, או שהיית צריך לקחת על עצמך את האחריות למכשירים עם בעיות ולשלוח חזרה לחו"ל (הבירוקרטיה של שליחה לתיקון היא כואבת, מנסיון עם אלקטרוניקה אחרת).

אני לא אגיד לכם שלא יותר זול באינטרנט. המחיר שבסוף שילמתי בארץ על החבילה (ולקחתי מכשיר מוביל בשוק) היה גבוה מהמחיר ביבוא אישי. אבל יש לי שירות, יש לי מישהו עם פרצוף ומספר טלפון ניד אישי להטריד אותו בכל שעה, ועם ציוד רפואי זה היה לי שווה (חישבנתי שזה עולה לי רק מספר קטן של מאות שקלים בשנה מתחלק על לפחות 5 שנים אם לא יותר, ואני מקבל מהם המון עצות שלא תמיד מצאתי בחיפושים בגוגל, פילטר וחלקי חילוף און-דה-האוס והרגשת בטחון שאם קורה משהו, לא יעברו עלי חודש-חודשיים של שינה גרועה עד שיחזור מכשיר מתיקון).

וזה בלי להגיד מילה על חאפרים שמייבאים יבוא אפור. אם המחיר עד כדי כך חשוב לכם יותר משירות, אז עדיף כבר להזמין ישירות מחו"ל ולא מתחמנים שמייבאים לבד, ולך תדע אם המכשיר חדש או משומש ואם יש לו אבא ואמא. זה כמו לקנות במגרש מכוניות משומשות. זה אולי לא נורא עם מכשיר טלפון או דברים כאלו, אבל לא עם ציוד רפואי. אני כאמור עשיתי את החשבון שלי וקניתי אצל יבואן רשמי.

הי חבר..... רוצה לקנות אוויר?
http://youtube.com/v/JB7HrUux4b8
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  14:16:56  Show Profile
אהבתי במיוחד את הגראנד פינאלה - השמצות (כמה טיפוסי..)
אתה אתה בטוח שאתה לא טוקבקסיט מטעם??

אני מאושר לשמוע שקיבלת שרות מעולה ושכולם עשו שמיניות באוויר בכדי לרצות אותך ועל כך שילמת בעין יפה - עד כאן מעולה, אבל למה להשמיץ ?
עשינו לך משהוא רע? אתה בכלל מכיר אותנו? על סמך מה אתה מבסס את טענותייך הנחרצות? שוק אפור - מכוניות משומשות - נשמע לי מוכר..

בברכה

ארז
סיפאפ און ליין
למעלה

V7V
חבר חדש מהשקית

17 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  17:01:43  Show Profile
שלום לך עירא.
דברים כמו שאמרתה צריך להגיד רק אם היה לך ניסיון מר, אחרי ניסיון מול חברה זו, או אחרת. זה לא לעיניין להשמיץ אנשים שאתה אפילו לא מכיר ולא יודע איזה שירות הם נותנים. תיקח בחשבון שאתה יכול לפגוע בבן אדם
שנותן את נשמתו ושירות מעולה. תן לאנשים לעשות את השיקול. כמו שכבר כתבתי שגם חברה הכי גדולה יכולה
לפול כמו "חפציבה" שהייתה נחשבת לחברה עמידה ובטוחה ונציגיה פשוט מלאכים כאשר אתה רוצה לקנות.
גם לשירות צריך להיות מחיר, אך מחיר הגיוני ולא מוגזם. כך שבוא תדבר על דברים בדוקים. אם נפגעתה מחברה זו, או אחרת אתה מוזמן לשתף את גולשי הפורום, אך על תכתוב דברים שנלקחו מהאוויר. כל חברה וחברה היא שונה, כמו כל בן אדם ובן אדם שונים. בוא נתייחס לכל אחד לחוד.

בברכה
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  17:23:04  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
תודה על תגובתך
הביתה באים להשאלה חדשה ולהתאמה חדשה בהפניה חדשה של מעבדת שינה.
בדיקת מכשיר נעשית במעבדה ויש להביא את המכשיר .לרוב לאחר 5 שנים משתלם להחליף מכשיר במקום לתקן.מקבלים ציוד חדש ואחריות חדשה ויש החזר מהקופה.
הדברים לא מוחלטים- לעיתים טוב יותר לבא למשרדי החברה ולראות את כל המכשירים שסוכן לא סוחב איתו באוטו.במשרד אפשר גם לכייל מכשיר אוטומטי( דה וילביס) ולעדכן תכנה.
אני לא יודע איזו מעבדה רצינית מחייבת אותך לרכוש מחברה אחת.זה לא הנוהל התקין.יתכן שקיבלת בהשאלה חינם מכשיר מחברה אחת שבהסדר ואי אפשר להתלונן על כך, אבל לרכוש אתה יכול מכל אחד -אם אמרו לך אחרת זה ממש לא בסדר.המעבדות שאני מכיר מוסרות טלפון של מספר חברות סיפפ -אולי לא את כולן אבל אתה רשאי לחפש באינטרנט ולפנות לאן שתרצה ורבים עושים את זה.
נסה לברר מה הנוהל במעבדה וראה אם היתה אי הבנה .
גם קופות חולים נוהגות להפנות למעבדות מסוימות בלבד למרות שיש תור קצר יותר ושירות מצוין וקרוב לבית במעבדה אחרת. קוראים לזה בלשון נקיה ובאותיות קטנות - ספקים שבהסדר - וההסדר מתבסס לרוב על שיקול כלכלי !!
מה לעשות - אלו החיים.
זה נכון למדרסים ולמשקפיים ולצבא שעושה מכרז לספקים זולים וכו וכו וכו.
ברגע שהקופה שותפה בהחזר היא מנסה לחסוך.
אבדוק את יתר הנושאים שהעלת אבל אני מקווה שעזרתי לפחות בהסבר המצב.
אגב- אני פותר בעיות בהתאמת אביזרי סיפפ ולא בעיות פיננסיות או ניהוליות בחברה.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

עירא
חבר חדש מהשקית

33 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  20:47:36  Show Profile
א. לא השמצתי אף אחד, נתתי את דעתי. יש תחומים שבהם הלכתי על יבוא אפור (ציוד צילום וחלקי מחשבים למשל), והיה לי נסיון טוב. מצד שני עם מגרשי מכוניות "נחלתי חרבון" בלשון המעטה, אז לקחתי אותם כדוגמא שלילית.

ב. לא היה לי נסיון עם יבואנים אפורים בשוק הספיציפי הזה, ולכן לא נקטתי שמות, אני פשוט מכיר את התופעה הזו מהשוק הישראלי. על כל פנים נראה לי אבסורד להמר עם דבר כמו מכשור רפואי. לא מדובר פה על אייפון או כרטיס זכרון.

ג. אני בא משוק ייעוץ לתשתיות מחשבים לחברות. אני עושה הרבה מאוד כסף מתיקון נזקים שעשו חאפרים עם הבטחות גדולות לפני, אז אני מכיר את הגישה הזו של אנשים להיכנס לשוק כדי לעשות כסף קל ולעבוד רק על יתרון מחיר. לשמחתי בשוק שלי אני לא מפסיד מזה כסף :-)

ד. אני לא השמצתי אף אחד אישית אבל אתם רצתם להשמיץ אותי - התגובה שלי לא מוזמנת ולא מטעם. אני לטובת היבואן הרשמי לא בגלל שוחד אלא בגלל יחס טוב שקיבלתי.

ה. שאלתי מסביב כמה אפור הוא היבוא האפור, ולפחות במקרה של השמות המובילים בשוק לא מדובר בחברות שקונות מהיצרן ישירות אלא קונים בסיטונות דרך מתווך מכירות אינטרנטי כמו cpap.com, שמשנע קופסאות עם אחריות מינימלית ובלי שום שירות מעבר לזה.

ו. הישראלים נוטים לתת יד אוטומטית למי שמציג את עצמו כאנדרדוג (בצדק או שלא) ומאוד אוהבים "לא לצאת פראיירים", אבל בינינו - מחיר זה לא הכל. צריך לשקול עוד כמה דברים. יבואן רשמי יוכל לתת שירות תיקונים אלקטרוניים במקום, חייב להחזיק מלאי של מכשירים חליפיים וחלקים. מישהו מהיבואנים האפורים מבטיח את זה?

אין כאן נכון ולא נכון, יש כאן בחירה אישית ברמת שירות. יש מקומות שבהם שווה לי לחתוך פינות אבל כאן השוותי וראיתי ששווה לי לשם שינוי לא לחתוך. מכשיר רפואי זה לא גאדג'ט אופנתי, והשיקולים הם אחרים. אני בעד תחרות חופשית אבל כלקוח מחיר זה לא השיקול היחיד אצלי.

וכל זה כמובן עם דיסקליימר ענק - לא נפגעתי מהיבואנים האפורים בשוק הזה, אין לי מושג מה היא חווית השירות אצלם לאורך זמן. עשו כל אחד מכם את החשבון לעצמו. רק נכנסתי היום לפורום אז עוד לא ראיתי עדויות מאחרים.

למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/19/2008 :  21:08:54  Show Profile
ידידי

עצם השימוש בטרמינולגיה בה אתה משתמש כבר מפלה ובעלת קונוטאציה שלילית
"שוק אפור" "אנדרדוג" ועוד כאלה פניני לשון - אין ספק שהושפעת עמוקות מטיעוני הנגד השיווקיים של נצגי המכירות בהם פגשת וכעת אתה "מדקלם" אותם למופת.

א. לא נעלבנו כלל - פשוט מבקשים להעמיד דברים על דיוקם.
ב. אנו יבואנים לגיטימיים לחלוטין - מגובים באחריות יצרן - נהנים משרותי מעבדה - כל היבוא שלנו בפיקוח ואישור משרד הבריאות - נותנים שרות ברמה גבוהה - בעלי ניסיון עתיר שנים בתחום.

בקיצור בלי הכללות בבקשה - מה עוד שכלל לא בדקת את האופציה לרכישה דרכנו , אז על איזה בסיס אתה חווה דעה?

ארז
למעלה

עירא
חבר חדש מהשקית

33 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  01:43:42  Show Profile
ארז, אינני יודע בשם מי אתה מדבר, אבל אתה אומר שיש לך אישור משרד הבריאות, אתה מציע שירותי מעבדה וחלפים, אז למה קפצת? נשמע שאתה לא יבואן "אפור" אלא לגיטימי. מה אני מפספס? אתה לא מוכר שירות? אתה מייבא בצורה שעוקפת את הבלעדיות של הזכיין המקומי? מה גורם לך לקפוץ כאילו דיברתי עליך?

למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  08:40:01  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
עירא - אני מבסוט חלאס מתגובותיך.
למרות שארז רומז שאתה משתמש באנלוגיות שלי ,אין בינינו שום קשר אבל הייתי שוכר את שירותיך כיועץ תקשורת ויוצא לפנסיה כבר !

ולארז- מה אתה קופץ? ארז באמת מומחה בסיפפ לא פחות ממני ועבד בחברה גדולה מספר שנים .כעת הוא מנסה את מזלו ביבוא ( עקיף , אפור,ישיר, בלעדי -לא יודע) .אין ספק שהוא יודע לטפל בפציינט ואם הוא מוכן לבא הבייתה אז הפציינט יקבל שרות טוב.
השאלוה היא לא אם ארז בסדר או לא. גם אם אני הייתי פותח היום אתר יבוא קטן ומנסה למכור - הייתם רשאים לחשוב עלי מה שכעת חושבים על ארז ( ולא סתם אני מדבר- רכשתי לפני שנים את השם : WWW.CPAP.CO.IL ולא סתם ! )

יש מקום לכולם ואשתי אוהבת לקנות בשוק או במכולת השכונתית בעוד שאני נהנה בAM PM שיותר יקר אבל פתוח מתי שיש לי חשק לקנות או במגה שגדול ואין לי תחושה שהמוכר מטפל בי אישית . גם רופא שיניים אני מעדיף במכבי ולא רופא פרטי שאולי יש לו חשק לחפור אצלי סתם איזה טיפול שורש שיעזור לו לגמור את החודש....

יש מקום לכולם כבר אמרתי???????

למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/20/2008 :  15:15:42  Show Profile
יעקב ידידי.

אכן יש מקום לכווולם .. אבל לא כווולם מספרים למטופל חדש הנדרש לסוגיה לראשונה על כווולם (אלא רק על אלה שהם חפצים ביקרם..) וזאת הבעיה.

גם אתה כצרכן שרותים היית כועס באם היית מגיע לאבחון והיית מגלה לאחר מכן שהגורם בו שמת את יהבך הפנה אותך רק לאופציה טיפולית אחת ואו לסירוגין לספק/ים ספציפיים ולא מפרט לגבי האלטרנטיבות - ואכן מאחר ובבריאות עסקינן אין דין מכשור רפואי כדין מצרך צריכה אחר וישנה חשיבות רבה לטיב הציוד והיכולת של הארגון לתמוך / להנחות לפני ואחרי המכירה - אבל האם נגזר מכך שרק אתה יכול להבטיח זאת?

לדוגמאה - כעת שחברת מדטכניקה כבר לא פועלת במסגרת מעבדות השינה של המר"ש - לא מספרים עליהם ללקוחות חדשים מאומה נכון? אז מה זה אומר עליהם ? מה השרות שלהם פחות טוב מאתמול שלשום? מה החברה אותה הם מייצגים כבר לא טובה? (סתם היצרן הגדול בתבל בתחום..) אז זה נראה לך לגיטימי למנוע מאוכלסיה שלמה את השרות שלהם בגלל שהחליט מי שהחליט להפסיק לעבוד עימם?

בקיצור ישנה בעיתיות - וצריך לפתור אותה בכך שיחשפו למטופל את כווול האופציות ולתת לו להפעיל שיקול דעת ואל תנסה להפחיד אותנו עם סיפורי זוועה על עיוורים שזורקים להם חבילה בפתח הבית .. פה זה לא יקרה אנחנו עדיין לא התדרדרנו למצב הנ"ל ושוב אכן יש מכום לכווווווולם..

ארז

למעלה

תהילה חתם
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  09:59:18  Show Profile
quote:
Originally posted by juliata

אייל שלום!
חווית השימוש בCPAP רובה תלויה בנוחות המסיכה ולכן עליך להתמקד במציאת מסיכה נוחה ואתה זכאי למדוד מסיכות כאוות נפשך עד שתמצא את המסיכה הנוחה לך. ישנן 5 חברות CPAP "גדולות" והן SLP, מדיקוויפ, קלינטיקה, מדטכניקה ו"כללית-הנדסה רפואית", בנוסף ישנן סוכנויות כגון אורקמד וCPAP4U המוכרות באינטרנט ואולי ישנן חברות קטנות נוספות. עשה בירור עם מילות החיפוש באינטרנט, אפילו דרך גוגל ושיהיה לך בהצלחה!

תהילה חתם גבעתי
חברת אורקמד
טלפון- 03-6768030
למעלה

תהילה חתם
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  10:44:42  Show Profile
יוליה שלום רב,
ברצוני להעמיד דברים על דיוקם,
חברת אורקמד איננה חברת אינטרנט, זוהי חברה צעירה אבל אנחנו נותנים שירות מלא עם אחריות, התאמה שירות לבית הלקוח וכמובן עזרה מול קופות החולים בהחזרים.
חברת אורקמד הינה נציגה של חברת דה-וילביס העולמית ומשווקת את הדגמים השונים שלה, כולל המכשיר החדש הקטן.

תהילה חתם גבעתי
חברת אורקמד
טלפון- 03-6768030
למעלה

juliata
חבר חדש מהשקית

11 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  10:53:10  Show Profile
תהילה היקרה,
אני מתנצלת- צדובר כמובן בחברה רצינית!
(וד"ש לאחותך האלופה)

יוליה טמיר דולז'נסקי מנהלת תפעול המכון לרפואת שינה ועייפות
המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר
למעלה

תהילה חתם
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  11:07:18  Show Profile
יוליה,
גילי כמובן צחקה ממעמקי לימודיה למבחן,
תודה על ההבהרה,
המשך יום נפלא...

תהילה חתם גבעתי
חברת אורקמד
טלפון- 03-6768030
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  12:51:10  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
נבהלת? אני מפחיד ? זה סיפור אמיתי לאן שירות יכול להידרדר אם חושבים רק על כסף וכיסוי עכוז.
גם רופא שיניים מפנה לטיפול שורש ולצילומים לאן שהוא רוצה וגם לטכנאי מעבדת שיניים ליצור את התותבות למי שהוא חושב שפועל היטב וסומך עליו.

גוף פרטי יכול לעבוד עם מי שהוא רוצה - ראה מכבי ומדרסים -.גם אתה לא מספר שקלינטיקה היא היא היבואן הרשמי של RESMED שאתה מוכר באופן אפור או ורוד או ירוק (איזה צבע שתרצה) את אותם מכשירים שהם מייצגים ומפיצים באופן רשמי.
כשעבדת בקלינטיקה דרשת מאחרים שיפסיקו למכור פה את המוצרים של RESMED .שכחת ?

דמוקרטיה יכולה להפוך לאנרכיה בקלות - איש הישר בעיניו יעשה ????
טוב- אז יאללה- להביא רק יבוא ישיר מ CPAP.COM ולא צריך השאלות התאמות ועצות .כל השאלה בתשלום ,כל מסכה רק חדשה בתשלום וכל שירות בבית או במשרד בתשלום.כמו רופא שיניים .

אני חושב שנמאס לי להתווכח בנושאים אלו!

מכאן ואילך אשתדל מאד מאד מאד להתייחס לשאלות בתחום מומחיותי - התאמת סיפפ ובדיקות שינה ,ואשתדל לא להתייחס לשאילתות קנטרניות בנושא שיווק ותימחור ומיסחור.
תשובותי בפורום הן בחינם ועבורי זה פורום משתמשי מכשירי CPAP ולא שום דבר אחר! לא אף אוזן גרון ,לא ייבוא והברחה ( לחסוך מעמ) ,ולא השמצות או תשבחות מטעם על ידי כותבים אנונימיים.

היה נחמד, שפכנו קצת דם , השתעשענו וכעת לעזור למי שמשתמש בסיפפ או מתחיל להשתמש בו!
.

למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  13:16:59  Show Profile
ידידי יעקב

אין אני צריך לקבל שעורי מוסר ממך ואו מאף אחד אחר.
כל אחד יכול להכנס לרשם החברות ולראות את מבנה הבעלות של החברות הפועלות בתחום השינה - מעבדות וחברות המשווקות ציוד רלוונטי - שיעור מאלף לחיים!!
אם זה לא ניגוד אינטרסים אז אני לא יודע מהו - מעניין מה יהיה למבקר המדינה לומר על כך..

גם אתה לוקה בזכרון קצר טווח - כשאתה מדבר פה בפורום אתה עושה זאת כבעל עניין בSLP ? כבעלים של מעבדת שינה פרטית ? כשכיר בבית חולים העובד במעבדה? ניתן ללקות בסכיזופרניה מריבוי הכובעים.

אתה שחובב בדיחות הרשה לי לספר לך אחת.
הלכה הזקנה אל הרבי בעיירה ממררת בבכי על כך שהעוף נפל לשרותים ושאלה אותו האם ניתן לאכול אותו - האם עדיין כשר?
ענה לה הרב שהוא כשר אבל מסריח! המבין יבין.
ארז

נערך על ידי - fox4x4 בתאריך 05/21/2008 13:17:28
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  13:43:56  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
אכן אני בתחום מכל צדדיו ובצורה כל כך מעורבבת שאני כבר כמעט מדבר כפנסיונר .
הפורום חי זמן רב בלי החכמות שלי ואם אעזוב אותו לא רבים יבכו.
נכנסתי כדי לעזור לאנשים ונקלעתי לקרבות רחוב בבוץ עם סכינים חלודות. אי אפשר לומר שאני לא נהנה ומשתעשע כאן אבל זו לא מטרתי.
כמויות הצביעות מדהימות אבל מעטפות דולרים לא עוברות מיד ליד.
מומחי שינה יש מעט ולכן הם מעורבים גם בפוליטיקה הפנימית וגם במשרד הבריאות וגם בקופות החולים.
חוץ מהפורום שאני כותב בו בחינם יש לי עיסוקים שנעשים עם כוונת רווח אבל אני נותן תמורה לתשלום.
האםצ ראית בפורום שאני מפנה אנשים לאס אל פי דווקא? או לאסף הרופא שבו אני מנהל מרפאת סיפפ ? או לבדיקות שינה ביתיות
באתר WWW.HOME-SLEEP.CO.IL .
זו הפעם הראשונה שאני חושף סודות כמוסים אלו כדי שלא תאמר שאני מסתיר משהו.
אגב- יש לי מניות בRESMED בבורסה בנאסדק ושקלתי לקנות גם מניות במדטכניקה אם ירדו קצת !

למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 05/21/2008 :  18:27:13  Show Profile
יעקב אתה הגדול מכולם!!

אל תעזוב אותנו! אני מסכים עימך שכדאי שאפנה את האנרגיות שלי לכיוונים יותר מועילים למטופלים.

פשוט אני חושב שבכדי שאדם יוכל לתת חוות דעת אובייקטיבית רצוי שהאדם העומד מולו ידע מיהו ומה המטרה שלשמה הוא עוזר לו - גם אם ישנה מטרת רווח והיא בהחלט לגיטימית אסור להסתיר את האמת.

אני משתתף בפורום זה בשמי המלא (ולא בשמות בדויים כמו חלק ממתחרי..)
כולם יודעים שיש לי אינטרסים כלכליים בתחום ואם הם עדיין מתוך ידיעה זו מוכנים לקבל מנסיוני אז אחלה..

תחרות חופשית היא תנאי לחברה בריאה - מניעה את האנושות מאז ומעולם - אין לפחד ממנה - ואל תדאג לא נתעלל בזקנים עיוורים (עוד יש בנו שמץ של מוסריות)

מעריך ומוקיר את פועלך רב השנים בתחום - הרבה כבוד והערכה אבל קבעתי תור לחיסון אנטיטטנוס לכל צרה שלא תבוא (סכין חלודה?? למה??)

ארז

cpaponline.co.il
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף קודם
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.05 שניות.