אני קיבלתי לנסיון מאסותא תא מכשיר ומסיכה אני אוהב לישון על הצד יש מסיכה מועדפת ראיתי שיש כמה חברות יש המלצה מיוחדת לגבי אמינות שירות חברה או סוכן תודה וחג שמח בני
האם אתה מעדיף מסכת נחיריים או מסכת אף? ככלל, אפשר להניח את הראש קרוב לקצה הימני או השמאלי של הכרית כך שהמסכה תהיה חופשית לבלוט מקצה הכרית. מתוך ניסיוני בלבד: מסכה אף נוחה לשינה על הצד היא מסכת מירז' אקטיבה של RESMED. מסכת נחיריים Optilife (ראה דוח בהודעה אחרת) מסכת נחיריים בCOMFORTLITE 2 של RESPIRONICS: קבל עוד הצעות מחברי הפורום.
עמוס פורת
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 04/20/2008 11:24:35
לדעתי אקטיבה משוכללת אבל מכסה יותר מידי שטח פנים וגם נראית מגושמת ומתירה את שדה הראיה (רוצים לראות חלומות ?). ככל שהשטח גדול יותר הכח לדחיה מהפנים גדול יותר בלחץ נתון ולכן צריך להדק רצועות יותר. הייתי מהסס להמליץ עליה בלחץ גבוה . בקיצור-לנסות- הכל אישי!!
שלום אני משתמש באקטיבה כבר שנה. מבנה המסיכה מאפשר להתאימה לפנים, עם רצועות יחסית ( למסיכות אחרות ) רפויות. בועת המסיכה מתנפחת כאשר היא מתמלאת בלחץ וניצמדת לפנים. מאידך, יחסית, היא יותר כבדה,גדולה,נושבת דרך חורי האיוורור ורועשת. ניסיתי מסיכות רבות והיחידה שלדעתי מתקרבת לביצועי האקטיבה, הינה הקומפורט ג'ל.