| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 17:31:38
|
מחקתי את ההודעה הקודמת בעניין ההפרש במחירים בין מדיטכניקה ואחרים מחמת הספק. קיבלתי דווח שבפניה אנונימית בבקשה בע"פ לחברה הדברים נראו קצת אחרת. יתכן שהמצב שונה ממה שחשבתי והצהרתי עליו כאילו נכון.המחירים בין הספקים לא ברורים.
העניין נמצא בבדיקה חוזרת ועד שלא נקבל הצעת מחיר מסודרת, לא נחרוץ דין. בשלב זה על כל אחד להחליט ולקחת בערבון מוגבל כל הצעה וכן לבדוק היטב.
מטרתנו: לקבל את הציוד והשירות הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 03/30/2008 18:14:52 |
|
|
kip
חבר חדש מהשקית
41 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 17:34:56
|
עמוס שלום, קראתי מספר פעמים את ההוד' שלך והיא לא ברורה לי... אם טרחת לכתוב אז בבקשה ממך, קצת רקע... על מה אתה מדבר? הפורום חופשי לכולם אז רמיזות הן בבחינת... מיותר מה? אני בדיוק בתהליכים להחליט על מכשיר וספק ו... מעניין אותי... |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 17:40:56
|
לכל הגולשים המבולבלים שלום רב,
כל מי שמעוניין ברכישת מכשיר CPAP/ציוד אחר תוצרת חברת Respironics/רספירוניקס, מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני או במייל
.להלן 2 אפשרויות רכישת ציוד על מנת לקבל ציוד ישירות ממדטכניקה ובאחריותה:
ישנה אפשרות לרכוש באופן ישיר דרך המושלם לפי התנאים שלהם (למדטכניקה ולקלנטיקה יש הסדרים ישירים דרך המושלם לרכישת CPAP ללא צורך בקבלת החזר).
וכמובן שישנה דרך נוספת לרכוש מכשיר ישירות דרך מדטכניקה ולקבל החזרים על פי חוק כל אחד לפי הפוליסה שבעלותו,..כאשר בדרך האחרונה הלקוח משלם למדטכניקה את הסכום, מקבל חשבונית ומגיש אותה לקופת חולים על מנת לקבל החזר כספי.
המחירים משתנים עקב העובדה שלעיתים הלקוח רוכש מכשיר פעם שנייה או שלישית, כמו כן לחברי קופות חולים ספציפיות ישנן הנחות, כמו גם לגופים כמו משהב"ט ואחרים, וכו'
בשביל לקבל הצעת מחיר קונקרטית יש להתאמץ טיפ טיפה וליצור עימנו קשר טלפוני.
אני יכול להבטיח לכל מי שמעוניין לרכוש מוצרים תוצרת רספירוניקס שהמחיר שלנו הוגן ותחרותי בהשוואה למחירים בארץ.
שבוע טוב לכולם,
אייל ירימי 0528512426 eyaly@medtechnica.co.il |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 03/30/2008 22:16:52 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 17:56:14
|
אם היום אני מבקש הצעת מחיר ושירות כמו שכל סוכן אחר נותן, אני רוצה לדעת מה יהיה המחיר של הפריטים הכלולים וכן כל פריט ופריט. זה לא יכול להיות שוק טורקי ומחירים מוסתרים.
אני חש שמפזרים עשן ואבק בקרבת הלקוח כך שאפשר יהיה לשחק עם המחירים כראות עינם.
הלקוח צריך לדעת כמה עולה לו דרך כל קופח או באופן ישיר. אני עד היום לא מבין כמה עלי לשלם עבור כל פריט, לכן אינני יכול להשוות.
למדיטכניקה יש עניין לשמור את המחירים חסויים. אני האמנתי לדווח כי יתכן שאני תמים. הסתבר שבבדיקה שנערכה ע"י מבקש הצעת מחיר אנונימי, נמסרו מחירים אחרים.
לא ברור לי מה המדיניות של הסוכנים האחרים. לפחות באינטרנט אפשר לראות מחירים ולהתרשם. גם שם יתכן שאפשר אפילו להוריד.
|
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 03/31/2008 08:56:42 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 18:11:48
|
ל KIP שלום,
מצ"ב עשרת הכללים למשתמש CPAP חדש. הקפד להתנהג לפיהם.
מבקש הערותיכם ותוספות על:
1. אל תיבהל/י! לכולנו זה היה קשה בהתחלה, אבל התגברנו!.
2. ירידה במשקל, אם הינך בעל עודף משקל, עשוייה לשפר את מצבך.
3. בחן את תוצאות מעבדת השינה והמכשירים שמציעים לך והתיעץ/צי עם מומחים. חזור והיבדק בכל כמה שנים.
4. על פי הניסיון, אם נקבע לך לחץ של עד 8 ס"מ מים, שקול שימוש במכשיר עם לחץ קבוע. לפני החלטה להיעזר בסיפאפ, בדוק גם אפשרות לשימוש בסד דנטלי.
5. ככלל, אל תרכוש/תרכשי את המכשיר הראשון שמציעים לך לפני שניסית כמה שיותר מכשירים ומסכות.
6. הקפד/הקפידי לבחור את המסכה הנוחה והאטומה לדליפות אוויר, שלא תפצע אותך. המסכה היא החלק היותר בעייתי להתרגל.
7. סוכנים הם ממליצים בעלי ידע רב, בחון את המלצותיהם בקפידה, אבל זכור שמטרתם היא למכור לך את הציוד שלהם.
8. מחיר המכשיר הוא הפרט הפחות חשוב. שים לב, אתה רוכש מכשיר ל 5 שנים ובדרך כלל בהשתתפות מסיבית של הקופה. חשובה יותר איכות השינה שלך בשנים אלו .
9. לבחירה בין רכישה אצל היבואן ובאינטרנט יש חסרונות ויתרונות. בחן את מכלול ההיבטים לפני שאת/ה מחליט היכן לרכוש.
10. חכם לומד מניסיונם של אחרים. היעזר בפורום זה. מטרתו היא לעזור לך בדרכך אל הבחירה הנכונה. עקוב אחרי הבעיות והחידושים המופיעים כאן ובאינטרנט . חלק נסיונך עם אחרים בפורום.
|
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 20:43:38
|
ציטוט מאייל: ישנה אפשרות לרכוש באופן ישיר דרך המושלם לפי התנאים שלהם (למדטכניקה ולקלנטיקה יש הסדרים ישירים דרך המושלם לרכישת CPAP ללא צורך בקבלת החזר). קנית מכשיר CPAP REMSTAR AUTO אז המחיר כזה: השתתפות עצמית 3,163 שקלים + 3950 השתתפות הקופה =7113 אצל ארז 6000 ואולי פחות - 3950 השתתפות הקופה = 2050 השתתפות עצמית ולסיכום אני קניתי אצל ארז ב 7000 מכשיר+מסכה+מעשיר לחות הסוכן של מדיטכניקה - קמיל הציעה לי את העצה של הקופה (7113) +מעשיר 1800 = 8913 אז אין פה חיסכון של 2000 שח בערך בקניה דרך ארז ההההההההההההה |
 |
 |
|
|
kip
חבר חדש מהשקית
41 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 20:48:19
|
עכשיו בחיים אני לא אקבל את ההצעה של ה 5000 שהגעתי אליה בחישוב שלי.... אולי הנחה לסטודנט צולע והריוני עם כלב בעל שיניים עקומות ותוכי שיודע רק לקלל? זה חיים זה? זה חייס, כמו חיים, קצת פחות טוב....

|
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/30/2008 : 22:19:33
|
איתי
אנא ציין גם את העובדה שהמידע שאתה מעביר כרגע לקוראים נכון לתחילת שנת 2007 ולא לימים אלו. וכמו שכבר כתבתי: ללקוח יש 2 אפשרויות רכישה מחברת מדטכניקה. האחת באופן ישיר מול מושלם.. והשנייה באופן ישיר מולנו כחברת מדטכניקה.
אף אחד מאיתנו לא מכריח אף לקוח באיזה דרך לבחור, זוהי החלטה של הלקוח בלבד!!!
אייל |
נערך על ידי - Eyal בתאריך 03/30/2008 22:34:59 |
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 16:59:05
|
בעדינות אני יגיד שמה שאייל כותב זה לא מדויק. הלחץ כן בפורום עשה משהוא ועדיין אני מאמין שמי שלא מיתמצא בענין משלם בסביבות 9000 ש"ח למכשיר מסכה ומעשיר. עמוס בתשובה עכשיו אני מקווה שהייתי עדין ולא תימחוק לי אותה כמו הקודמת   |
 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 18:03:33
|
אני מאושר שהגולשים עד כה לא סומכים על דעתך ועל דבריך איתי הם בודקים ומגיעים אלי ומגלים אחרת
אבל את הטראומה שלך לא אני אפתור.
אייל 0528512426
שמזמן כל אחד ואחת להיווכח שדבריו של איתי מגמתיים ללא קשר למציאות על כדור הארץ |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 18:29:09
|
איתי, לא ענית לי על השאלה מדוע במקרה של מדיטכניקה לא הייתה השתתפות במעשיר לחות ובמקרה השני - כן. יש כאן משהו לא ברור שממנו נובע ההפרש שאתה מצביע עליו. הרי בפועל המחירים קרובים מאוד. תענה לי למייל אם אתה רוצה. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות |
נכתב ב - 03/31/2008 : 19:32:24
|
ציטות מאייל: הם בודקים ומגיעים אלי ומגלים אחרת תשובתי: אני רוצה ליראות עובדות לא סיפורים שאתה כותב
לעמוס:אין זיכוי על מעשיר לחות בכללית. אני כותב את החישוב הכללי אחרי 5300 שח בערך אין חשיבות לגובה ההחזר החזר המקסימלי עד 3950 או 75% אבל לא יותר מ3950 בערך. אני מקווה שעכשיו זה מובן |
 |
 |
|
| |
נושא  |
|