| מחבר |
נושא  |
|
|
yoshko
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2008 : 10:41:18
|
אני כרגע בשלב של ניסוי מכשירי סיפפ אוטומטיים ומסכות שונות ורציתי לשאול האם יש מסכות מומלצות יותר לאנשים שמחליפים תנוחה כמה פעמים במהלך הלילה (משכיבה על הגב לצד וחוזר חלילה) בכדי שלא יהיו דליפות אוויר
ניסיתי בינתיים את מסכת ACTIVA של RESMED והיא אוטמת טוב אף שקרה לי פעם אחת או פעמיים שבשכיבה על הצד הרגשתי קצת בריחות אוויר והייתי צריך לסדר את המסכה אבל הבעיה היא שהיא מאד מרעישה וזרימת האוויר שיוצא ממנה (העודף) חזקה מאד
ניסיתי גם מסכת נחירונים (לפי התמונות שבאתרי החברות היא נראית כמו הSWIFT) היא אוטמת טוב אבל היא פחות נוחה לי (אני מרגיש שאני צריך להתאמץ יותר כדי לנשום, אולי זה עניין של הרגל) וגם הצינור שלה יוצא מהצד כך אי אפשר לישון על הצד הזה.
חוץ מזה ניסיתי עוד מסכת אף (JOYCE) של WEINMANN שהיא בינתיים הכי נוחה לי (במיוחד כשאני שוכב על הגב) אבל מידי פעם כשאני משנה תנוחה היא זזה לי ויש בריחות אוויר ובהרבה מיקרים זה מעיר אותי ואני לא נרדם עד שאני מצליח לסדר את המסכה מחדש גם קרה לי פעם אחת שתוך כדי שינה הסתובבתי והעפתי עם היד את הצינור והוא התנתק.
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכות שנוחות למי שמסתובב הרבה או על טיפים איך להתרגל לישון בלי לשנות תנוחה או איך לכוון את המסכה כך שהשפעת התנועה בשינה תהיה מינימלית
תודה |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2008 : 13:16:15
|
נסה את מסכת OPTIFREE ומסכת COMFORTLITE 2 שניהם נחירונים ובשניהם יהיה עליך לסובב את הצינורות בזמן שתסתובב צד. אני מתעורר ומסובב את כניסת הצינור ב OPTILIFE יש אפשרות שהיא קצת מסתבכת ברגלים (אם לא מוציאים את הצינור מכוון למעלה. ככלל אני מחזיק את הצינור ע"י אזיקונים הנעוצים מאחורי גב המיטה. עם התזוזה, הצינור מתאים את עצמו למיקום הראש. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2008 : 14:59:44
|
שלום על פי ניסיוני, האקטיבה הינה המסיכה הכי מתאימה למתהפכים/מסתובבים במיטה.
בברכה  |
 |
|
|
עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות |
נכתב ב - 02/24/2008 : 22:17:38
|
שלום לך
כל אחד מאיתנו יספר על המסכה והמכשיר הנוחים לו. כולנו ניסינו מכשירים ומסכות רבות .
לי אישית נוח עם מסכת COMFORT GEL במכשיר REMSTAR של חברת מדטכניקה הצינור מגיע לחלק העליון של הראש,מסתובב ב- 360 מעלות.כך,נוח לי להסתובב מבלי להרגיש דבר.
סבלנות בניסוי המכשירים.
עדנה בר |
 |
|
|
GILI
חבר חדש מהשקית
49 הודעות |
נכתב ב - 02/25/2008 : 22:02:31
|
ערב טוב, אני מסתובב הרבה במשך הלילה ומשתמש במסיכת מיראג', לדעתי למסיכה יש 2 יתרונות בולטים, 1.צינור ההזנה מגיע מהמצח ולא מפריע בזמן שינויי תנוחה,(חיבור הצינור קבוע ולא בסביבל במרכז המסכה). 2.המסכה מאוד קלה - ולא נמשכת כלפי מטה ע"י צינור ההזנה. שווה לנסות. לילה טוב. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 02/26/2008 : 16:13:03
|
הייתי שוקל מסכה עם כרית מסוג בלון כפול שמתאימה עצמה לפנים ולא דורשת הידוק רב.יש כמה כאלו בשוק .תומך מצח רהב וכפול גם יועיל וכמובן צינור שמסתובב לכל הכיוונים.אולטרא מיראג או דומות . לנחירונים יש כמה חסרונות בקיבוע שלהם לאף ולפנים אבל אפשר לנסות. בהצלחה |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
yoshko
חבר חדש מהשקית
25 הודעות |
נכתב ב - 03/02/2008 : 10:13:44
|
תודה רבה לכל הממליצים
עוד לא הספקתי לנסות את כל סוגי המסכות שהמלצתם אבל ניסיתי את מסכת האולטרא מיראג' שהמליץ יעקב זומר והיא מאד נוחה לי - כבר 3 ימים אני ישן בלי שהתעוררתי לסדר את המסכה אפילו פעם אחת וגם נתוני דליפת האוויר נמוכים כמובן שאמשיך לנסות עוד סוגים ואעדכן בהמשך ושוב תודה לכולם יוש |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2008 : 00:18:34
|
| ארז כתב שיצאה מסכה משופרת אולטרא מיראז מיקרו- לא מכיר עדין אבל שווה לנסות. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
yaron37
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 03/08/2008 : 03:29:39
|
תודה על העצות כאן , גם אני מחפש מסכה שטובה להרבה תזוזות בלילה. יש לכם המלצות יכן ניתן לרכוש במחיר אטרקטיבי, מחירי המסכות מאד יקרים... קופת חולים לאומית משתתפת ברכישה? אשמח לתגובותכם. תודה! |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 03/08/2008 : 16:13:35
|
| ראה הודעתי הקודמת |
עמוס פורת
|