| מחבר |
נושא  |
|
דורון ה
חבר חדש

63 הודעות |
נכתב ב - 03/11/2008 : 08:00:35
|
עדכון, ממשיך לישון לילות שלמים עם המכשיר ומעשיר הלחות ,כל בוקר אני מוצא תוצאות שונות יום אחד הלחץ 8 עם H1=10,A1=4 ויום אחר עם לחץ 6 עם H1=7 A1=1 , נקווה שתהיה איזה התיצבות במדדים כלפי מטה. שהמכשיר רושם לחץ בבוקר למה הכוונה שלו ללחץ מירבי ? ממוצע? רוב הזמן? |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 03/11/2008 : 18:31:30
|
שלום אני חושב שהכוונה היא ללחץ המכס' שנירשם ב 90% מהזמן הנימדד. אין זה הלחץ המכס' וגם לא הלחץ הממוצע. המומחים שבפורום מוזמנים לתקן/לאשר את הנ"ל.
בברכה 
|
 |
|
|
alice1
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 04/07/2008 : 11:40:44
|
מזה חודשים שאני מנסה לישון עם המסכה, אני מאד עיפה כבר עוצמת את העיניים ואיך שאני שמה את המסכה אני מתעוררת, משהוא לא ברור, מה גם שאני באותה מידה סובלת מהאף פתאם אני מרגישה שיש לי נזלת וקשה לי לנשום, אני מנסה בכל דרך לישון עם המסכה אבל משום מה לא זכור לי מתי אני בלילה מסירה אותה ממני, את הרגע הזה אני לא מצליחה לזכור, האם מישהוא יכול להגיד שגם לו זה קרה.? אני עדין בנסיון, מטרידות אותי הפסקות הנשימה בעיקר.מקווה שאתגבר עליהן. ניסתי בעבר כל מיני מסיכות שקופת חולים מכבי נתנה לי, והכי טובה שאני משתמשת עם לחות של מדטכניקה, ממליצה בחם גם חברותי קנו ונהנות.
|
 |
|
|
דורון ה
חבר חדש

63 הודעות |
נכתב ב - 04/07/2008 : 14:42:54
|
גם לי קרה כבר כמה פעמים שקמתי בבוקר והמסיכה לא היתה עלי ולא זוכר מתי הורדתי אותה, האף שלי גם עשה לי בעיות הלכתי לרופא אאג ולאחרונה גם לרופא לאלרגיה ונמצא שאני אלרגי לדשא אני מקבל טיפול אנטי אלרגי ותרסיס אף לנזלת אלרגית, אבל "למזלי" גם התקררתי בנוסף , כך שאני כבר כמה ימים ללא הCPAP האף היה ממש סתום וחלק מהלילה נשמתי דרך הפה .אתמול שוב ניסיתי לישון עם המסיכה אבל הורדתי כעבור שעה וחצי , מקווה הלילה לישון עם המכשיר, ההתקררות כבר לקראת הסוף והאף די פתוח במשך היום.
אני מציע לך ללכת להבדק אצל רופא א.א.ג ולדאוג לאף פתוח כי ה CPAP לא יכול להתגבר על אף סתום. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 04/07/2008 : 16:40:53
|
במקרה של אלרגיה נשימתית ניתן להשתמש במסנן אנטיבקטריאלי -מעין עיגול שמולבש ביציאת המכשיר לפני הצינור.בתוכו יש מסנן צפוף מאד שחוסם חלקיקים קטנטנים ומשפר בהרבה את איכות האוויר-עוצר אבק אבקנים קרדית ועשן. לא מתאים לשים אותו במוצא מעשיר לחות שגורם למסנן להרטב!!!. כמו כן ההתנגדות של המסנן עלולה להפחית קצת את הלחץ ואולי לבלבל מכשירים אוטומטים מסוימים.לכן רצוי להגביל את האוטומטי לתחום צר פלוס מינוס הלחץ הטיפולי ולעקוב. כמו כן פילטר כזה מפחית קצת את הרעש - מבודד בין רעש המנוע והצינור המוליךאת הרעש למסכה. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
דורון ה
חבר חדש

63 הודעות |
נכתב ב - 04/08/2008 : 18:03:14
|
האם יש לקלניטיקה מסנן כזה? האם מתאים ל S8? שווה לנסות אפילו אם מצריך הוצאת מעשיר הלחות , האם המסנן בכניסה למכשיר לא מסנן אבקנים?
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 04/08/2008 : 19:59:24
|
| תברר אצל מירי 048810221 |
עמוס פורת
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 04/09/2008 : 01:15:31
|
מסנן אנטי בקטריאלי הרבה יותר צפוף מהמסנן בכניסה. יש אפשרות להעזר במטהר אוויר HEPA שפועל בחדר השינה כל הזמן ומנקה את האויר.טוב לאסטמה ואלרגיה. יש של אמקור ואחרים |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
א-ג
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 04/09/2008 : 21:50:32
|
הי, אני ממש חדש בכל העסק הזה ולאחרונה, לאחר חודש וחצי של ניסויים שונים עם מכשירים שונים, מסכות, לחות (עם\בלי) ועוד רכשתי את המכשיר החדש של RESMED אוטומטי דגם SPIRIT-II חבל על הזמן מכשיר מדהים, לא משמיע רעש בכלל ממש ממש לחלוטין לא!!! יותר שקט מהנשימות של תינוק זה לא יאומן ובנוסף הנשימה דרכו ממש חלקה, הניסיון מלמד שיש לא מעט בעיות עם נחירונים אני משתמש במסכה COMFORT GEL והיא פשוט מסכה מצוינת כל הדיווחים של המכשיר מראים אפס תקלות אין דליפות ואני קם כל בוקר אדם חדש פתאום מספיקות 5-6 שעות שינה המאפשרות פעילות נמרצת של 18-19 שעות ללא מנוחה - זה מדהים! כל החוכמה היא בהתאמת המסיכה רכשתי גם מכשיר לחות אך טרם התחלתי להשתמש איתו, במסגרת הניסויים שעשיתי הוא טרם רבות לאיכות השינה אך הוא נדרש בעיקר בימים יבשים או קרים במיוחד. מירי נמצאת בסניף בחיפה לא בחולון והיא מדהימה
|
 |
|
נושא  |
|