| מחבר |
נושא  |
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 01/27/2008 : 14:45:36
|
עצור. משהו כאן לא בסדר!
מכשיר אוטומטי מתחיל בלחץ נמוך והלחץ תוך כדי השינה עולה בהתאם לצורך. הטווח יכול להיות גדול, הוא רק יהיה מוגבל במכסימום שאליו יגיע.
אתה "משחק" יותר מדי עם המכשיר. אתה מרשה לעצמך יותר מדי וניראה לי שאתה שוגה. משהו כאן הוא בניגוד לתאוריה --- פנה ליעוץ !!!
בתוך מס' ימים בודד, אם אין דליפה, אמור העיניין להשתפר ! |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 01/28/2008 10:38:30 |
 |
|
|
עמית גרין
חבר חדש מהשקית
13 הודעות |
נכתב ב - 01/28/2008 : 00:50:30
|
שלום לך, בניגוד למקובל לחשוב מכשיר אוטמטי לא תמיד מהווה את הפתרון הטוב בהשוואה לטיפול במכשיר בלחץ קבוע בטיפול בהפרעת נשימה בשינה. מספר מחקרים שהתפרסמו במגזינים מקצועיים מצאו כי יעילות הטיפול במכשיר אוטמטי בלחצים נמוכים לעיתים נמוכה מזו של מכשיר בלחץ קבוע. לפיכך, אני מציע לך לפנות לייעוץ והכוונה לגורם מקצועי.
בברכה
עמית גרין |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 01/28/2008 : 08:53:48
|
שלום לכולם
אכן בלחצים נמוכים מכשיר אוטומטי לא בהכרח טוב יותר ולפעמים כמו שעמית כותב נמצא ביעילות טיפול נמוכה יותר מאשר טיפול בלחץ קבוע. כמובן שכל מקרה לגופו וכל משתמש/ת לפי ההרגשה האישית(שהיא בעצם הדבר הכי חשוב)
התאמת מכשיר CPAP/התאמת לחץ טיפולי קבוע בחברת מדטכניקה נעשית בהשגחה רפואית למטופל. בד"כ על ידי רופא מטפל/רופאי ריאות/רופאי א.א.ג/מעבדות שינה או על ידי כל גורם מוסמך אחר.
המשך שבוע נעים,
אייל ירימי
|
נערך על ידי - Eyal בתאריך 01/28/2008 17:39:07 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 01/28/2008 : 10:37:12
|
עמית ואייל תודה.
הארתם את עיני. |
 |
|
|
carmonle
חבר חדש

Israel
59 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2008 : 07:44:46
|
quote: Originally posted by rubin37 [שלום אני חושש שפעילותך העצמאית תקשה עליך מאד בקבלת החזרים במכבי.
בברכה
כל עוד הרכישה באישור רפואי מתאים אין בעיה לקבל החזרים במכבי כאשר הבדיקה בבית (חוסך לקופה את עלות הבדיקה).
אני עברתי תהליך דומה ואובחנתי עם כ-90 הפסקות נשימה בשעה.
בתהליך כזה תוך כשבוע הייתי עם מכשיר להתאמה ולא הייתי צריך לחכות שבועות לבדיקה במעבדת שינה.
ערן |
כל מה שרצית לדעת על קפה www.cafewiz.com |
נערך על ידי - carmonle בתאריך 01/29/2008 07:51:15 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2008 : 15:45:04
|
שלום אם קופ"ח לא משלמת, אז מי כן משלם בעבור הבדיקה?? אינפוסליפ מבצעים בדיקות חינם??
לדעתי,עדיפה הבדיקה במעבדת השינה המצוידת במיכשור ונעשית תחת השגחה ובקרה מקצועית. אני חושב שקיצורי דרך, אינם במקום במקרה זה. בסה"כ אין לנו כאן ענין של דחיפות.
בברכה |
 |
|
|
carmonle
חבר חדש

Israel
59 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2008 : 17:53:55
|
quote: Originally posted by rubin37
שלום אם קופ"ח לא משלמת, אז מי כן משלם בעבור הבדיקה?? אינפוסליפ מבצעים בדיקות חינם??
לדעתי,עדיפה הבדיקה במעבדת השינה המצוידת במיכשור ונעשית תחת השגחה ובקרה מקצועית. אני חושב שקיצורי דרך, אינם במקום במקרה זה. בסה"כ אין לנו כאן ענין של דחיפות.
בברכה
כמובן שהבדיקה לא בחינם, מזמין השירות משלם עבורה.
לטעמי המקרה שלי היה מאוד דחוף והבנתי זאת לאחר שנפגשתי עם רופא בנושא ולאור השאלות שנשאלתי. איכות תפקודי היומי נפגמה בשל עיפות מתמדת בעבודה, נהיגה וכד' (סיכנתי עצמי ואחרים).
הבדיקה המהירה וקבלת מכשיר בהשאלה החזירה אותי לתפקוד סדיר תוך זמן קצר ביותר. חזרתי לישון שנת לילה של 6 -עד 8 שעות תוך מספר ימים בודד.
בחודש פברואר אני מסיים שנת שימוש ראשונה במכשיר ה-CPAP ואני יכול לסכם זאת במילה אחת "הצלחה", איכות החיים ותפקודי היומי השתפרו לבלי הכר.
ערן |
כל מה שרצית לדעת על קפה www.cafewiz.com |
נערך על ידי - carmonle בתאריך 01/29/2008 18:02:46 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2008 : 18:18:47
|
שלום אני מאד שמח בהצלחתך ומאחל לך שינה טובה ואיכות חיים.
אינני מבין את ענין הדחיפות שמצדיקה חיפוש קיצורי דרך תוך כדי עקיפת המערכת. דום נשימה בשינה נוצר מסיבות שונות ועד לגילויו, יכול לעבור זמן רב, אפילו שנים. אז מה נהיה בוער פתאום??
בדיקה ביתית עולה וגם רופא מומחה עולה. טוב, כל אחד ויכולותיו ושיקוליו.....
בברכת שינה טובה לכולם.  
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 01/30/2008 12:01:23 |
 |
|
|
INFOSLEEP
חבר חדש מהשקית
Israel
24 הודעות |
נכתב ב - 01/29/2008 : 21:49:19
|
quote: Originally posted by rubin37
שלום
לדעתי,עדיפה הבדיקה במעבדת השינה המצוידת במיכשור ונעשית תחת השגחה ובקרה מקצועית. אני רוצה לשאול - מה מקצועך המעניק לך את הסמכות והידע אשר מעניקים לך קנה-מידה שבאמצעותו אתה שופט את מקצועיות אינפוסליפ? כל עוד שוחחתם בנוגע לסיפאפ באופן חובבני - תבורכו. אין זה ממקומכם לשפוט את מידת המקצועיות של הבדיקה והציוד האבחוני בה, משום שחסר לכם הידע לעשות כן. הוכחה ניצחת למקצועיות הבדיקה היא הכרת הדסה אופטימל, מרפאתו של ד"ר הוכוולד, הרצליה מדיקל סנטר באיכותה וגם מעמד לקוחות מרוצים רבים.אין לי שום עניין בלפרסם עצמי בפורום זה וכמובן שלא אגרר להתנגחות מיותרת עמך.
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/30/2008 : 12:07:38
|
שלום אין כאן ענין של להתנגח או לא. כפי שכתבתי: כל אחד ויכולותיו ושיקוליו........
בברכה |
נערך על ידי - n/a בתאריך 01/30/2008 12:12:23 |
 |
|
נושא  |
|