סיפאפ פורום ישראל - רכישת מכשיר בחול
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 רכישת מכשיר בחול
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

דויץ
חבר חדש מהשקית

20 הודעות

נכתב ב - 10/18/2007 :  22:46:48  Show Profile
הנני מתעתד לרכוש מכשיר מאתר אינטרנט בחול בפעם הקודמת שעשיתי זאת היה זה די פשוט שלא לדבר על ההבדל (בסדר גודל) במחיר כשאסיים אעביר לכם נתונים. בינתיים אם יש מי שרכש כך לאחרונה אשמח לשמוע המלצות

נערך על ידי - דויץ ב 01/29/2008 21:47:07

oren1602
חבר חדש מהשקית

Israel
29 הודעות

נכתב ב - 10/19/2007 :  00:32:48  Show Profile
אהלן.
אני מציע לך לראות את הנושא שפתחתי בעבר בפורום הזה על נסיון הקנייה שלי בחו"ל.
בקושי רב חילצתי את כספי בזכות קומבינה וטוב לב של חברת האשראי שלי.
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 10/19/2007 :  07:25:50  Show Profile
רכישת מכשיר בחו"ל היא אפשרות. מי שמחליט לעשות זאת צריך לקחת בחשבון גם את הקשיים. לדוגמא:

יש לבדוק האם הסוכן בארץ יתמוך במכשיר במיקרה הצורך, האם הרוכש יזכה להחזר מקופ"ח שלו ובאיזה גובה. במקרה של רכישה מאתר אינטרנט, האם ידוע מי עומד מאחוריו וכיצד מתדיינים איתו במיקרה הצורך. מהי מדיניות החזרת המוצרים שלו...

וזה ממש לא הכל!
למעלה

דויץ
חבר חדש מהשקית

20 הודעות

נכתב ב - 10/24/2007 :  23:47:47  Show Profile
שלום לכם. מחיר מכשיר כולל אביזרים נילוים מחול הוא פחות או יותר מחירשימו לב,: "ההשתתפות העצמית ברכישת מכשיר בארץ".אין בזה שום היגיון ויוצא שהמחיר בארץ הוא דרקוני למי שיש מכשיר שעובד (ולי יש) יכול ליטול סיכון של שליחת מכשיר לחול לתיקון, מה גם שהמכשירים לרוב אמינים ביותר. רכישה מזסיבית בחול אולי גם תוריד את המחירים לנו המשתמשים! זאת בדיוק הדוגמא של קבוצת לחץ של קונים אין צשום סיבה שמכשיר כולל אביזרים מיובא אישית אישית ופרטית יעלה כמחיר ההישתתפות העצמית לאחר תשלום של קופת החולים משהו כמו 80% יותר
למעלה

rnisser
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 12/31/2007 :  22:08:27  Show Profile
שלום לכולם,
אני חדש כאן וחושב על קניה בחו"ל. ביררתי עם קופ"ח מכבי וקיבלתי תשובה רישמית לאחר בירור עם ההנהלה שהסיבסוד הוא גם למכשירים מחו"ל. יש להביא חשבונית קניה.
אני מחפש ומחפש ולא מוצא בפורום שיקולים בעד ונגד לגבי קניה מחו"ל כולל המלצות. האם מישהו יכול לסכם או להפנות אותי הלאה?
האם יש בעיות ליבא מכשירים? צריך הציג מסמך רפואי כלשהו?

תודה,
ראובן ניסר

נערך על ידי - rnisser בתאריך 12/31/2007 22:51:31
למעלה

rnisser
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 12/31/2007 :  22:50:04  Show Profile
לכל אלה שמפחדים מקניה מאתרים באינטרנט עקב אתרים לא מוגנים ואלף סיבות אחרות.
מבחינה משפטית קיימים 2 סוגים של עיסקאות בכרטיס אשראי. עיסקה רגילה שאתה חותם על הקבלה ועיסקה טלפונית או אינטרנטית ללא חתימת הלקוח שהיא "עיסקה במסמך חסר". אם חתמת אתה אחראי אבל זה לא המקרה שלפנינו. אם לא חתמת, חובת ההוכחה על ביצוע העיסקה היא של האתר שמכר לך. אם תצהיר לחברת האשראי שלא ביצעת את העיסקה או שלא קיבלת את הסחורה הם יחזירו לך את כספך ולאחר מכן יבררו את הנושא עם החברה שמכרה. במידה והטעות היא שלך תאלץ לשלם עם ריבית והצמדה.

הנקודה היא שחברת האשראי תחזיר לך את כספך! לכן לא מדובר על טוב לב של חברת האשראי שלך, הם האחרונים שהייתי סומך על טוב הלב שלהם.

quote:
Originally posted by oren1602

אהלן.
אני מציע לך לראות את הנושא שפתחתי בעבר בפורום הזה על נסיון הקנייה שלי בחו"ל.
בקושי רב חילצתי את כספי בזכות קומבינה וטוב לב של חברת האשראי שלי.

תודה,
ראובן ניסר
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 01/01/2008 :  13:39:12  Show Profile
אנא פנה אלינו - נוכל להציע לך מגוון רחב של מכשירי CPAP במחירים אשר הופכים את נושא הרכש בחו"ל ללא משתלם במיוחד אם אתה לוקח בחשבון אחריות ושרות לאחר מכירה שתקבל מאיתנו + ליווי והתאמת מסכה + הדרכה בדבר השימוש האופטימאלי בציוד שרכשת.

נשמח לעזור.
בברכה

ארז
052-5622424
למעלה

דויץ
חבר חדש מהשקית

20 הודעות

נכתב ב - 01/29/2008 :  21:44:25  Show Profile
ובכן, לבסוף רכשתי מכשיר CPAP מארז וזאת היתה רכישה נעימה למדיעם שרות טוב ובהתחשב בכך שלא רכשתי מעשיר לחות ההפרש לאומת רכישה מחול היה סביר כמו גם האפשרות להחלפת מסכה אותה ניצלתי אלו עשו לדעתי את הקניה כדאית. אז עד הפעם הבאה אהנה לי מהמכשיר החדש ברכות לכולכם
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 01/30/2008 :  16:50:54  Show Profile
אל תפרסם יותר מידי את ארז כי גם אתה תקבל על הראש כמוני.
מיכוון שארז הוא בחור אחלה וישר ואז חושבים שמי שממליץ עליו כאילו הוא שוטף שלו
פשוט קשה לאנשים לאמין שיש משהוא ישר שגם מוכן לימכור בזול
ביי איתי וזה לא פרסומת

למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.