יש להעביר את השקפים ע"י לחיצה על NEXT על על מספר השקף.
לאלו שיש להם קשיים באנגלית, הרי תרגום חופשי לכל שקף:
שקף מספר 2: מסכת SWIFT של RESMED
מדוע לבחור? - אם אתה מרגיש קלסטרופוביה כאשר מסכה מכסה לך את כל הפנים. - אתה רוצה שדה ראיה מלא לראות טלויזיה או לקרוא ספר. (הערה שלי: מי צריך מסכה כשצופים בטלויזיה?) - אתה רוצה להרכיב משקפיים (הערה שלי: לשם מה, לראות את החלומות?)
תוספת שלי: אין לך בעיה להניח את הראש בשינה צידית, על צינור היציאה. אני - לא מסוגל......).
אתה: - מרגיש קלסטרופוביה כאשר מסכה מכסה לך את כל הפנים. - ישן על הצד. שום דבר לא מפריע לך, הכל חופשי! - יכול לישון על הבטן. - נוח לך להשתמש בנחירונים או כריות מינימליות על האף.
4. מסכת אף HC405 של חברת FISHER&PYKEL עם בועה ורצועות צד
זיהוי וההערה הבאה של ארז פוקס בתודה! מיוצרת בניו זילנד לטעמי המסכה השקטה ביותר בשוק כיום! יש לה מנגנון שמפצה על תנועות רוחביות - לא כ"כ מוכרת בארץ וחבל ממש טובה!
- נקבע לך לחץ גבוה. הבועה אוטמת היטב את הפנים והלחץ מצמיד אותה בעדינות לממשק הפנים. - אתה זז הרבה בשנתך, הרצועות מצמידות את המסכה ומונעות תזוזות.
- אתה זז הרבה בשנתך. הלחץ והרצועות ממשיך להצמיד את הבועה לפניך. - לחץ גבוה יצמיד היטב את המסכה לפניך.
תוספת שלי לאחר שימוש של שנתיים: יש מפוח בין החלק הקשיח של המסכה והאטם לפנים. זה מאפשר תזוזה זוויתית של הפנים ללא ניתוק המסכה מהפנים.
6.מסכת פנים מלאה, מכסה את האף והפה, כולל רצועות צד
טובה כאשר: - קשה לנשום רק דרך האף. - אתה עדיין נושם דרך הפה למרות שניסית זמן רב להשתמש במסכה בשילוב עם מעשיר לחות. - יש לך בעיות בשרירי הפה או הגרון או הריאות המפריעים לנשימתך.
(נשמח להערות או הבהרות) בהמשך יש גם מאמרים וקטעי וידאו.
מסכה מספר 4 זו מסכה של פישר אנד פייקל דגם HC405 מיוצרת בניו זילנד. לטעמי המסכה השקטה ביותר בשוק כיום! יש לה מנגנון שמפצה על תנועות רוחביות - לא כ"כ מוכרת בארץ וחבל ממש טובה!