|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 12/26/2007 : 17:04:28
|
הפגישה נערכה היום במעבדת השינה של אסותא בלב המפרץ בחיפה.
מעבדת השינה היום שונה לבלי הכר. לא כמו שאני מכיר את מעבדת השינה שנבדקתי בה בטכניון ואפילו לא כמו זו שברמבם. במקום ערימות של מכשירים יש תקע של 9 פינים סטנדרטי למחשב. כל מכלול הבדיקות נעשה במכשיר אחד קטן הבודק הכל: לחצים, סטורציה EEG, מצלמת וידאו, מד דציבלים וגם דופק. כל האינפורמציה במחשב.אפשר לבצע את הבדיקה שם ואפשר בבית.
נוסח חדש זה אושר טלפונית ע"י עמית.
"תפקיד המעבדה הוא לבצע בדיקת שינה בלבד. הטיפול נעשה ע"י צוות של רופאים וטכנאים של אסותא. אין המעבדה מתעסקת עם מכירה של מכשירים. בפועל, את התאמת המסכה והמכשיר מבצעת עובדת של אסותא, אורלי, שבוחרת לתת ללקוחות לאחר בדיקת השינה מכשיר ומסכה בהשאלה. המכשירים מתוצרות שונות, בינהם בריאס, רסמד, דוילביס, טייקו ורספרוניקס ועוד על פי המלאי שברשותנו.
המעבדה מחזיקה מכשירים מדגמים שהיא בוחרת לפי קריטוריונים של אמינות, ושירות.
עד חודש מאי 2007 ישבו במעבדה נציגים של חברות. זה לא היה נכון וזה בוטל. הלקוח יוצא מהמעבדה עם מכתב רפואי ואם הוא רוצה המלצה איזה מכשיר לקנות, הם ממליצים על פי שיקול דעתם ונסיונם רק על מכשירים אמינים וטובים עם שירות.זוהי המלצה בלבד של המכון. הלקוח רשאי לרכוש מכשיר אצל איזה ספק שיבחר
כל אחד מוזמן לבוא ולבדוק כל רגע אם יש נציג של איזה חברה. אני לא נכנס להסכמים של אסותא עם גופים אחרים. רק טובת המטופל לנגד עיניהם ורוצים שיהיה מרוצה. הם ממשיכים ללוותו לאורך תקופה ובודקים אם יש בעיות אפילו אם הלקוח אינו מתלונן..
אין הם ממליצים על שום מכשיר שלא עומד לפי דעתם בקריטוריונים שהם קבעו.
על השאלה, מדוע לא תמליצו לאנשים לפנות למדיטכניקה לרכוש מכשיר רספירוניקס, שיש לה סוכנות בארץ עשרות שנים? אם מישהו מעונין במכשיר של איזה שהיא חברה הוא חופשי לרכוש מהיכן שירצה.
האם תהיו מוכנים לתת לכל מטופל הודעה שבה מפורטים הסוכנים של כל המכשירים בארץ? (כמו שזה נהוג בכמה מעבדות) או לשים שלט גדול במעבדה? אנחנו לא מתעסקים בפרסום. התשובה היא לא. /red]
ואם אתם ממליצים על מכשירים שנראים לכם שאפשר לסמוך על השירות, מתגלה תקלה או הלקוח לא מרוצה? אנחנו פונים לסוכן ודורשים ממנו לטפל בלקוח כיאות.
שמעתי לאחרונה ממקורות די מהימנים שיש לכם הסכם חדש עם קלינטיקה. מה ההסכם הזה ומה תכולתו? כל הסכם כזה יוצא בסופו של דבר על חשבון הלקוח. - שוב, כמו שאמרתי, אינני מתייחס להסכמים .
האם יש לכם או היה לכם הסכם עם מדיקוויפ?
שוב, לא מתייחס להסכמים.
האם החברות שמהם נרכש הציוד ושאתם מפנים אליהם את הלקוחות משלמים לכם סכום עבור ההפניה?
אני חוזר, איננו מתעסקים עם רכישת מכשירים. אנחנו מציידים את הלקוח במכתב רפואי, הוא יכול לצאת ולרכוש את הציוד היכן שהוא רוצה. יש לנו עניין רק שהלקוח יהיה מטופל ומרוצה."
[red]על כל פנייה אישית של כל לקוח בכל עניין, שירות, או בכל בעייה שהיא, אני מתחייב לטפל על הצד הטוב ביותר, עד לשביעות רצון מלאה
עמית גרין מנהל תפעול מכון שינה "אסותא" נייד: 052-5775111 דוא"ל: amitg@assuta.com
אני חושב שיש כאן התפתחות כל שהיא לכוון חיובי. אני קורא לכל מי שנתקל בתופעה שדובר עליה לפנות לעמית וכמובן לכתוב כאן. אפשר כמובן גם לכתוב על דברים טובים.
אני קורא לאנשים לדווח מה קורה בשטח. בעתיד נקבע דיעה רק על פי דיווחיכם. אתם תקראו בין השורות, תבחנו את הכתוב לעיל ותחליטו על פי התשובות איך אתם מתייחסים למה שנאמר ואילו מסקנות אתם מסיקים.
אנא תגובותיכם.
בברכה,
עמוס פורת |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 12/29/2007 11:49:40 |
|