| מחבר |
נושא  |
|
|
eti
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 11/28/2007 : 07:13:20
|
שלום קיבלתי לנסיון מכשיר סי פאפ אוטומטי ואני משתמשת בו זה השבוע השני. אני מרבה להתעורר בגינו בלילה ובבוקר אני מתעוררת עם נפיחות בפנים ובעיניים. רציתי לדעת אם ידועות תופעות כאלה. אולי זו אלרגיה לחומרי המסכה? |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 11/28/2007 : 15:37:28
|
שלום לך,
האם את מתאמצת בשאיפה או בנשיפה? האם יתכן שהמסיכה או הרצועות שלה לוחצות לך? עם איזו מסיכה את משתמשת ועם עם איזה מכשיר וממי קיבלת את המכשיר. האם תופעת "התנפחות" מוכרת לך מהעבר? בתוך כמה זמן חולפת הנפיחות?
אנא עני לשאלות אלה ובנתיים אייל וארז פוקס - מה דעתכם?
אל תתיאשי, נעזור ונלווה אותך עד מציאת פיתרון הולם. |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 11/28/2007 15:39:46 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 11/28/2007 : 18:58:12
|
היי מנחם ואתי
לטעמי עלייך ליצור קשר עם מי שמטפל בך ולתת לו הזדמנות לפתור את הבעיה, באשר היא על ידי החלפת המסיכה/כיוון המכשיר? וכו'. מיגוון המסיכות כיום הינו אדיר יש כל כך הרבה מינים, סוגים, גדלים וההתאמה הינה מאד אישית. תופעות כפי שציינת אמורות להיעלם תוך מס' ימים. וההתרגלות לשינה עם מכשיר CPAP אמורה להסתיים ברמה הטכנית תוך שבועיים שלושה.
במידה ותרצה עזרה נוספת
צרי קשר טלפוני אשמח לעזור,
בהצלחה בכל מקרה,
אייל ירימי חברת מדטכניקה 0528512426 |
 |
|
|
eti
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2007 : 07:03:17
|
| שלום לכם ותודה על ההתייחסות. אני משתמשת במכשיר 420E שניתן לי על ידי חברת סי אל אף.המכשיר ניתן לי לנסיון זה השבוע השני. מעבר לכך שאני מתעוררת עם נפיחות בפנים, אני מרבה להתעורר גם בלילה מפאת הלחץ של האויר. מאחר ואני חדשה בתחום אינני יודעת מה סוג המסכה אולם היא מתלבשת בדיוק על האף יש לה נקודת ג'ל במצח וארבע רצועות מתכווננות.הנפיחות חולפת במשך היום אולם לא נעים להתעורר בבוקר ולהסתובב כמה שעות עם פרצוף נפוח. |
 |
|
|
eti
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2007 : 10:09:35
|
| תיקון - חברת SLP |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2007 : 14:41:45
|
שלום אתי. משתמשי סיפאפ חדשים יכולים לחוות תופעות כגון: הרגשת הצטננות המלווה בעיטוש ונזלת. דימום מהאף. יובש באף ובפה. ועוד מרעין בישין......... בדרך כלל מתרגלים והכל מסתדר ונישכח די מהר. אני מצדד בעצתו של אייל, אנא תני למטפל שלך את ההזדמנות לפתור את הבעיה. יש סיפאפים יותר פופולרים מ- 420E. לפי תאורך, אני מניח שהמסיכה שאת מנסה, הינה קומפורט קלאסיק. לדעתי, מסיכה פשוטה וטובה ופחות יקרה.
בברכה
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 11/29/2007 15:32:41 |
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2007 : 16:22:24
|
אני מציע לך לבדוק את המצב עם מכשיר נוסף ומסיכה אחרת. אם החלטת לרכוש אצל slp אל תיקני לפני שאת מיצבת מצב. בקשי מהם מכשיר ומסיכה אחרים. הואיל ואני בפעילותי הרבה באתר, לא שמעתי על תופעה כזאת, ומתוך הנחה שאין מדובר באלרגיה, אולי אציע לך להרים טלפון לרופא השינה ממעבדת השינה שהמליץ לך על סיפאפ ולהתייעץ גם איתו.
כששאלתי אותך אם קשה עליך השאיפה/ נשיפה עשיתי זאת ע"מ לבדוק את האפשרות, שמא מאמץ הנשימה גורם לכך. את לא ענית לי ולכן אני מניח שזה לא העיניין. אם כן, יש מכשירים שמתמחים בהורדת ההתנגדות במהלך הנשימה. אם את זקוקה למכשיר כזה, אייל הוא בהחלט הכתובת !
מה שמדאיג אותי זה שאייל ירימי שהוא בהחלט בר סמכא וידען גדול, לא הגיב כאילו הוא מכיר את התופעה.
אייל, אני צודק??? |
נערך על ידי - מנחם בתאריך 11/29/2007 16:27:26 |
 |
|
|
Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2007 : 19:13:18
|
היי מנחם
ראשית תודה רבה על המחמאות, מעבר לכך כפי שרובין רשם התופעה שאתי מתלוננת עליה יכולה לנבוע בהחלט מכל מיני סיבות מגוונות. מטעמים של כבוד לקולגות שלנו, אינני מתפרץ לטיפול קיים(לפי דבריה של אתי, נציג חברת SLP מטפל בה) היחיד שיכול לסייע במצב כזה הינו הגורם המטפל, קרי חברת ה CPAP שנותנת שירות והדגמה כרגע.
לעיתים ישנן תופעות שונות בהסתגלות למכשיר CPAP אך לרבן המוחץ קיימים פתרונות.(כל מקרה לגופו של עיניין)
התופעה של אתי יכולה להיות קשורה לסוג המסיכה/חומר המסיכה/גודל המסיכה /סוג המכשיר ועוד סיבות רבות אחרות.
בכבוד רב,
אייל ירימי חברת מדטכניקה 0528512426 |
 |
|
| |
נושא  |
|