|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 11/27/2007 : 21:19:26
|
מיכאל שלום,
רוב המשתמשים מעדיפים מסיכת אף או נחירונים. מסיכות אלה הן מינימליסטיות. מסיכת "פול פייס" מכסה הן את האף והן את הפה ורוב המשתמשים משתדלים להתחמק ממנה.
ככלל מסיכה קשורה לטעם אישי. מסיכה לכל הפנים מוצעת הרבה פעמים, למי שניתקל בבעיות עם מסיכה אחרת.
אני מציע לך לנסות תחילה מסיכות אף וגם נחירונים. אם לא תסתגל, פנה למסיכה מליאה.
התחל תחילה עם מכשיר הסיפאפ. בידך האפשרות לנסות מכשירים שונים ולבחור. הספק יציע לך גם מס' מסיכות לניסוי. ככלל המסיכות הן עולם מלא וגדוש ואף פעם לא ניתן לבחון את כולן.
על כל פנים, הקדש זמן לקריאת התוכן באתר זה מעמ' 1 ועד הסוף. האמן לי זה ישתלם לך.
אני עומד לרשותך בשימחה ליעוץ נוסף.
אגב יש חברה הנקראת אינפו סליפ שכל יעודה יעוץ שנעשה בתשלום. האיש מגיע אליך הביתה ומציג לך מגוון מסיכות. http://www.sleepstudy.co.il/default.aspx
בשוק קיימת תחרות גדולה בין הספקים ואני המכיר רבים מהם, נימנע מלהמליץ ע"מ לשמור על אוביקטיביות. ע"מ להחשף למיגוון של מסיכות, עליך לפגוש ספקים שונים. בהרבה מקרים הם יציעו לך את המסיכות של החברה שהם מייצגים.
בחן את מסיכות רסמאד המשווקות ע"י קלינטיקה. בחן מסיכות רספרוניקס המשווקות ע"י מדטכניקה יש מסיכות מבית ווינמן המשווקות ע"י כללית הנדסה, פישר ופייקל המשווקות ע"י בפקס ועוד רבות אחרות.
הקש בגוגל "מסיכות cpap " ותקבל אוצר בלום...
באתר תימצא רשימת ספקים. בחינת אתריהם באינטרנט תיתן לך מושג. לפני שאתה מחליט, דבר איתנו.
|
נערך על ידי - מנחם בתאריך 11/27/2007 21:34:58 |
 |
|