| מחבר |
נושא  |
|
|
מאיר
חבר חדש מהשקית
Israel
12 הודעות |
נכתב ב - 10/25/2007 : 22:46:47
|
שלום לחברי הפורום אני ישן מעל חמש שנים עם מכשיר CPAP בלחץ קבוע (לחץ 8 ) ועם מסכה ULTRA MIRAGE בדרך כלל ישן טוב. היום אני עומד לפני רכישה של מכשיר חדש וההחלטה שלי היא מכשיר אוטומטי. קיבלתי מאחת החברות מכשיר S8 VANTAGE AUTOSET מכשיר נהדר.המכשיר עצמו שקט אך יש רעש שמאד מפריע לי להרדם (גם לאישתי הרעש מפריע) כנראה של האויר הניפלט אך גם של הנשימות לציין כי אין דליפת אויר מהמסכה זו אותה מסכה שאני ישן עם המכשיר שלי הקבוע .עם המכשיר הקבוע הרעש מינימלי שלא הפריע לי כל השנים מי מחברי הפורום מישתמש עם מכשיר כזה שיכול להסביר לי אודה לתשובתכם

|
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 10/26/2007 : 16:35:47
|
שלום אני מניח שאחרי 5 שנות ניסיון, אתה יודע להרגיש/לשמוע דליפת אויר מהמסיכה. לכן עולה בדעתי האפשרות שבעצם אתה זקוק ללחץ יותר גבוה מ-8 והמכשיר האוטומטי מזהה זאת ומספק לך את הלחץ הדרוש. טבעי שהרעש עולה עם הלחץ ושומעים ומרגישים זאת בעיקר במסיכה. אני מניח שאתה חש בנשיבת אוויר חזקה יותר דרך חורי האיוורור שבמסיכה, המלווה ברעש חזק יותר מזה שאתה רגיל. המכשיר שבידיך ה- S8, מאפשר קריאת נתונים בבית, כבר אחרי הלילה הראשון. תנסה לקרוא את נתוני השינה שלך, ישירות מהצג של המכשיר. בספר הנילווה לציוד, יש הסבר והדרכה איך לבצע זאת. לצורך המעקב, כדאי לך לרשום כל יום את נתוני השינה שמתקבלים על הצג. באתר: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=17142&smsMsg= תמצא טופס מתאים למטרה זו ועוד.....
בברכה
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 10/27/2007 : 16:25:03
|
אני משתמש בS8 ולא שומע שום רעש. גם זוגתי לא (או שהיא התרגלה). אני מציע לך קודם כל לנסות להחליף מכשיר. אם זה לא יעזור, פתח את קומונת משתמשי CPAP בתפוז:
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=17142
בהודעה "תליית צינור ה CPAP מעל המיטה מאת סבא 7 (אני) ויש תמונה בה הכנסתי את המכשיר (הדגם הקודם AUTOSET SPIRIT) בתוך ארונית. כמובן שצריך אוורור, אבל זה מקטין את הרעש (אם עדיין קיים) באופן משמעותי. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 10/27/2007 : 18:28:34
|
שלום סליחה, תוכל לחזור ולהבהיר מהיכן אתה שומע את הרעש?? מה-S8 ?? או מהמסיכה??
בברכה |
 |
|
|
מאיר
חבר חדש מהשקית
Israel
12 הודעות |
נכתב ב - 11/16/2007 : 18:12:47
|
ראיתי את טופס מעכב למכשיר S8 קראתי את הנתונים ורשמתי בעמודות B-G אך למה מיתיחסים עמודות H-I מסכה ומעשיר? אודה לתשובה |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 11/16/2007 : 21:34:39
|
שלום מאיר בתחתית הדף, מתחת לטבלה יש הסברים.
HI = מספר ארועי השינה האחרים ( שאינם דום נשימה ) בלילה אחד. המכס' הרצוי = עד 4. HAI פחות AI הם HI.
מסיכה:שם/סימול המסיכה שהשתמשת בלילה (מתאים למי שעדיין מחליף מסיכות וטרם בחר מסיכה קבועה ). מאפשר להשוות את נתוני השינה בהקשר לסוג המסיכה.
מעשיר:משתמש/לא משתמש במעשיר לחות, דרגת חימום.
רישום הנתונים הללו במשך זמן, מקל על המשתמש לאבחן סטטיסטית את צרוף הציוד המתאים לו ושאיתו הגיע לנתוני הנשימה האופטימלים הטובים ביותר עבורו . כמובן, בסופו של דבר, הכל אישי ובהתאם להרגשת הנוחיות של כל משתמש.
מקווה שעזרתי.
בברכה
|
 |
|
|
דודו דגן
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 11/24/2007 : 20:42:58
|
שלום מאיר
ממליץ לך לנסות את מסיכת האף של חברת WEINMANN זוהי המסיכה השקטה ביותר בעולם כיום.
לשאלות נוספות תוכל ליצור איתי קשר בטל 050-2303987 בברכה דודו דגן |
דודו דגן WEINMANN Office israel |
 |
|
| |
נושא  |
|