האם יש פה מישהו שמשתמש ב QUATTRO FX FF של ResMed? אני מחפשת משיכה שיהיה לי נוח על הפנים ויתן לי אפשרות לקרוא במיטה. ערכתי! לא יכולתי לסבול "מיתה"!! cheary!!
יש נטיה לצערי למטפלים בסיפפ לקפוץ מהר מידי למסכת פנים. זה אולי קל בהתחלה כי לא צריך ללמוד לסתום את הפה אבל בהמשך זה פחות נח לשינה ודורש הידוק חזק של הרצועות.אני מציע לנסות ןלהתעקש בהדרגה על מסכת אף וללמוד לישון איתה לאט לאט.בסוף זה משתלם.
יש לי צורך במשיכת פנים...תאמינו לי! מאוד קשה לי לנשום רק דרך האף, ובלילה אני קמה עם רעשים איומים מהשפתיים. נוסף לזה, הטיפול היעיל ביותר לTBM זה משיכת פנים.
אתה צודק יצחק! אני מניחה שזאת לא תהייה השגיאה האחרונה שלי ואם אתה מרגיש צורך, אתה יכול להמשיך לתקן את השגיאות שלי! אנשים עושים לי את זה לעתים קרובות כי אני ADDULT, וכתיבה זה (?) זה לא השטח החזק שלי! cheary!!
quote:Originally posted by יצחק
quote:Originally posted by cheary
האם יש פה מישהו שמשתמש ב QUATTRO FX FF של ResMed? אני מחפשת משיכה שיהיה לי נוח על הפנים ויתן לי אפשרות לקרוא במיתה. cheary!!
יש אצלי עכשיו ResMed Autoset S8 Spirit II וMirage Quattro FFM. בעיה אחת: הפנים שלי מזיעים וזה מפריע לאיטום המשיכה. יש פיתרון? אני שוטפת פנים לפני השינה אבל זה לא עוזר.
מאז שמזיעים בפנים ולא סובלים מגע של סיליקון על העור. אני משתמש בכל הכלים למטרות הנכונות .כל אחד והטיפול שלו.השבוע המלצתי על מסכת אף-פה למישהו שעבר תאונת אופנוע ויש לו שברים ופלטינות בפרצוף למשל.
בסדר...בואו נסכם שאני בין האנשים המעטים בפורום שזקוקים למשיכת FF. נכון. יש לו חסרונות כמו דליפות, אבל עם אי אלה שיפורים ועזרים אפשר להתגבר על זה.
נכון שה ResMed S8 Autoset לא הדגם החדש ביותר...זה ידוע לי. אני לא נהנת מהרעיון שההבט הכלכלי נכנס לעניין, אבל זאת המציאות . הבנתי שברישום הdata הS8 לא מבדיל בין centrals ואפניות רגילות. הסוכנת הייתה טובה מאוד והציע מכשיר שמתאים לצרכים שלי. יכול להיות שאנסה משיכות מחברות אחרות.
הפורום הזה וcpaptalk עוזרים לי מאוד מאוד ואני מברכת על היום שמצאתי אותם!
CHEARY!! נ.ב. רוצים לשמוע על דגם ישן? יש לי בארון (שומי לב!) ResMed S6 Elite! יש למישהו רעיון מה לעשות עם הדבר הזה?