נחירות הן סימפטום אופייני של דום נשימה. לא כל נוחר סובל מדום נשימה. אם הבעיה היא בדיוק באזור שהתומכנים מושתלים בו אז יש סיכוי שהתמיכה תמנע קריסה . כמו כן יש סיכוי שהקריסה עבור למקום אחר כי מדובר בצינור ארוך שנמצא בואקום.תתמוך אזור אחד ומקום אחר יקרוס. אני לא מכיר דרך לאבחן ולדעת מראש אם יעזור או לא. כמו שאמרו בגשש החיור (המוסכניק ורופא השיניים\)-נפתח נראה ונחליט מה לעשות
ראיתי בטליזיה ראיון עם א.א.ג מבלינסון ד"ר גדעון בכר שמספר שהם ( ורק אצלהם בבלינסון ) מאבחנים את המקום שגורם לצניחה באמצעות סיב אופטי שהם מכניסים לדרכי הנשימה תוך שהפציאנט ישן
גידי הוא לדעתי אחד הרופאים הטובים (אף אוזן גרון ) בתחום.הוא גם עבד כסטודנט ורופא במעבדת השינה ברמבם ומכיר את התחום מכל הכיוונים.יש לו גם קליניקה ואתר: www.aog.co.il ובהחלט אפשר לסמוך עליו . שאל אותו ישירות דרך האתר שלו על השיטה ומידת ההצלחה. אני לא שמעתי על זה בשנים האחרונות אבל אני לא מעודכן מספיק בשיטות ניתוח ואנדוסקופיה. עד כמה שאני יודע גם אם השתלת התומכנים לא מועילה לפעמים-היא לא מזיקה כל כך ואפשר להוציא את התומכנים או להשאיר אותם בפנים בלי בעיה.