קניתי resmed s9 אוטומטי ו 2 מסיכות נחירונים מיראג סוויפט 2 שאיתם אני משתמש כבר 4 שנים. האים הגיונית תוצאה AHI- 0.4 (תוצאה לאחר לילה ראשון) ? איך אני יכול לבדוק את הלחץ שהיה ? הגשתי את הקבלות למכבי כבר אתמול ואני מקווה לקבל החזר מלא. אני אדווח בהמשך בקשר להחזר ובקשר לתוצאות מהמכשיר.
לאחר 2 לילות של שינה הפסקות נשימה טובות מאוד:0.4 ו 2.4 ,אבל בדליפות מראה בשני הימים אותו דבר : median:0.0 95%-3.6 max-133.2 התוצאות ביחידות של ליטרים לשעה. דיברתי אים קריסטינה אתמול והיא אמרה שבמקסימום מראה כל כך גבוהה בגלל שאני הורדתי את המסכה בלי להפסיק את המכשיר אז זה מה שעשיתי הלילה ובכל זאת התוצאה חזרה על עצמה.סך הכל הדליפה חוץ מהמקסימום מראה תוצאות טובות אך למה המקסימום מראה תוצאה כזאת לא הגיונית ? ו
תודה רבה. נוצרה לי בעייה בכרטיס זיכרון.אתמול חיברתי את הכרטיס למחשב ולחצתי על משהו בטעות והוא מחק הכל לקחתי למכשיר הכנסתי והיה רשום שיש טעות לקחתי בחזרה למחשב והצלחתי כנראה לסדר. החזרתי שוב למכשיר הוא רשם שהגירסה עודכנה בהצלחה כמו שרשום במדריך.בבוקר קמתי בדקתי ולא ראיתי תוצאות היה רשום רק שישנתי 7 שעות.נכנסתי להגדרות של המכשיר והצלחתי למצוא את התוצאות שהיו בסדר AHI-1.9. ההגדרות הן אלה : options -climate control -manuel sleep quility -usage smartstart-off . sleep report- priod-1 day dayes-4 Hrs service- sw-sx-474-0904 rid-1000 bid-sx5250300 vid-1 יצחק תוכל איכשהו לבדוק אים ההגדרות בסדר. את כל הגדרות האחרות של הלחצים מסיכה וכו סידרתי. תודה מראש.