שלום לכולם . רציתי לדעת האים ניתן לראות תוצאות במסך במכשיר זה בבית ? כמו כן ברצוני לציין שזהו מכשיר שני שלי לאחר דגם קודם גם כן של רסמד.משתמש כרגע במסיכת נחירונים רסמד סוויפט 2. אף פעם לא בדקתי תוצאות במכשיר אך איני מרגיש עייפות לא כאבי ראש ודברים כאלה. בבדיקה האחרונה שעשיתי באסותא לפני כחודש כדי לקבל מכשיר חדש גילו 72 הפסקות נשימה בשינה בשעה . לא רשום מה הלחץ הדרוש אך בבדיקות שנעשו לפני 8 שנים היה הלחץ הדרוש 10 ל 52 הפסקות נשימה. ברצוני לרכוש רסמד s9 אוטומטי אים מסיכת נחירונים של רסמד LT החדשה. ברצוני להדגיש שאני מסתדר מצויין אים הדגם הקודם כך שאין לי בעייה אים הנחירונים אך רוצה את הדגם החדיש . האים יש איזו שהיא בעייה במסיכה זאת אים כמות כזאת של הפסקות נשימה ? תודה מראש,אדי.
תודה רבה לך יצחק. כן אני משתמש אם לחץ אוטומטי ויודע שאין משמעות ללחץ שנקבע, אך האם המסכה מתאימה ללחץ גבוהה(לי המסיכה כנראה כן מתאימה כמו שציינתי קודם) ?
קניתי resmed s9 אוטומטי ו 2 מסיכות נחירונים מיראג סוויפט 2 שאיתם אני משתמש כבר 4 שנים. האים הגיונית תוצאה ahi 0.4 לאחר לילה ראשון ? איך אני יכול לבדוק את הלחץ שהיה ? הגשתי את הקבלות למכבי כבר אתמול ואני מקווה לקבל החזר מלא.