תמיד ידעתי שצינור דק גורם להתנגדות לזרימה. הצינור הדק של רסמד נראה נחמד (למרות שנראה שיש לו כשל בחיבור לגומי ונטיה להקרע שם ) .היום בדקתי עם פיק פלו מטר את הספיקה במספר מכשירים בלחץ 10 קבוע עם צינור רגיל וצינור דק. נדהמתי לראות שהמעבר לצינור דק מוריד את הספיקה בכמעט שליש. במכשיר S9 יש אפשרות לכוון אותו לסוג הצינור-ולא בכדי! יש הבדל גדול בתגובת המכשיר וכנראה שהוא מעלה טורים ואולי גם לחץ בשאיפה ברגע שיש צינור דק.(לכן כבר מזמן נוכחתי שהטיטרציה בו גבוהה מאשר במכשיר אחר.) למכשירים אחרים אין אפשרות לכיוון לסוג צינור דק ולכן לדעתי אסור להשתמש בו במכשיר אחר . גם בS9 הייתי מעדיף צינור רגיל במיוחד לאנשים גדולים ובלחץ טיפולי גבוה. בהמשך אבדוק על עצמי טיטרציה באותו S9 עם שני צינורות שונים ונראה מה הלחץ המומלץ בשני המצבים.
קודם כל מזל טוב על הזכייה, בתור חבר מכבי מה זה נותן לי? אני ישן עם הצינור הדק כבר 9 חודשים הוא מאוד נוח וקל, אכן נראה כאילו החיבור בין הצינור לגומי מאוד עדין אבל החומרים וההרכבה מאוד איכותית ועדיין לא נקרע (אני גם מפרק אותו די הרבה מאחר ואני נוסע הרבה לחו"ל) ואכן מאוד חשוב ב RESMED להגדיר גם את סוג הצינור וגם את סוג המסיכה (מאחר ואני בעליהם החוקי של שתי מסיכות ומבצע החלפות לפעמים קרה ששכחתי לשנות הגדרה ואז הטיפול לא כלכך טוב, אני מניח שהמצב יותר קריטי בשינוי סוג צינור.
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel
אחד סיפר על עסק שפתח היה מוכר דולר ב99 סנט שאלו אותו מה הוא מרויח מזה והוא ענה -הרווח בסופו של דבר לא משהו -אבל המחזור עלה יפה מאד. נקווה שזה לא כך כי במכרזים כמו במכרזים-שולי הרווח נמוכים ומתבססים על מחזור גדול .לפחות לא התפשרנו על איכות המכשיר.