לגבי אלו שרכשו מכשיר בשנת המעבר: האם יכולים לקנות ציוד מתכלה כל שנה ? מהי שנה - מתי מתחילה מתי מסתיימת ? אנחנו צפויים שוב למלחמת התשה כל קניה ? יש למישהו את נוסח ההסדר שבו כתוב שיש הקצבה של 500 שקלים ?
תודה זומר 1) יש תקופת צינון בין רכישת המכשיר לבין רכישת ציוד מתכלה ? 2) האם אני יכול באותה שנת ביטוח לרכוש גם מכשיר וגם ציוד מתכלה כמו כרית ומסכה נוספת ? 3) האם הנוהל אותו ציין רובין קיים היכן שהוא וניתן להורדה ? 4) האם יש צורך בהפניה מרופא (זה לא היה ברור).
תודה זומר 1) יש תקופת צינון בין רכישת המכשיר לבין רכישת ציוד מתכלה ? 2) האם אני יכול באותה שנת ביטוח לרכוש גם מכשיר וגם ציוד מתכלה כמו כרית ומסכה נוספת ? 3) האם הנוהל אותו ציין רובין קיים היכן שהוא וניתן להורדה ? 4) האם יש צורך בהפניה מרופא (זה לא היה ברור).
אם אני זוכר טוב : 1. אין תקופת צינון אך תקרת ההחזר השנתית משותפת (קנית מכשיר וניצלת את הכל - חכה לשנה הבאה למתכלים) 2. כן - ראה תשובה 1. 3. 4. כדי להיות ענייני אני תמיד מגיע למומחה רפואת שינה ומקבל ממנו סיכום ובכך מונע תקלות לעצמי ושאלות מיותרות מאנשי המשרד........
תשובתי רק מזכרון שאולי אינו מדוייק . - ממליץ לקרוא את התקנות של מכבי באתר.
אתה מתכוון לתקרה של 7,000 שקלים ? אם כן אז השנה קניתי מכשיר בהוצאה גדולה מהתקרה. צריך לחכות לתחילת שנת הביטוח הבאה ? איזה תקנות? מכבי העלימו כל זכר לאפשרות לקנות מספק חיצוני וגם השרות הטלפוני שלהם לא יכול לעזור.