| מחבר |
נושא  |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 15:17:21
|
גב' מיכל סיסו, מנהלת שב"ן מחוזית (מחוז מרכז) טלפון:03-7333362
למישהו יצא כבר לעבוד מול מנהלי השב"ן לשם קבלת אישור לרכישה מספק פרטי ? |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 18:54:05
|
לא חושב שיש פה מה לעבוד איתה, עם כל הכבוד היא מנהלת בארגון שאתה חבר בו ומחוייב לתת לך שירות....
לפי המספר לא נראה לי שזה מספר ישיר שלה, בטוח יש איזה מסננת שצריך לעבור בשביל להגיע אליה אם בכלל...
המינוח הוא לא לקבל אישור לרכישה מספק חיצוני... זה לא משהו חריג על פי מה שאנו יודעים עד ל- 31.3.12... הם פשוט צריכים לבצע החזר מלא על פי התקנון טרם השינוי...
תנסה לדבר איתה , אם יצא אז יופי, אם לא, תוציא לה מכתב בפקס+דואר רשום עם העתק לפניות הציבור של מכבי + עו"ד ליפשיץ במשרד הבריאות. |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 19:10:50
|
דיווח חי - עליתי שלב והבקשה הועברה למטה (כנראה מעל השב"ן). כנראה שמנכ"ל מכבי וסגניו דנים בבקשה שלי :)
|
נערך על ידי - אפנאי בתאריך 02/14/2012 19:01:38 |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 19:32:11
|
מסכים איתך ב- 100% שעדיף לקבל את האישור מהם...
אני פניתי לפני מס' ימים לשב"ן שיאשרו לי, בחלוף 7 ימי עסקים במידה ואין תשובה, פקס לקבילות הציבור של מכבי... במידה ובחלוף 7 ימי עסקים אין תשובה, מכתב רשום למנכ"ל הקופה+עו"ד ליפשיץ
אני מניח שבתוך ההליך הזה משהו יזוז... חבל שזה המצב במדינה הזאת אבל אין מה לעשות, צריך פה להלחם על הזכויות וזה לא רק בקופ"ח...
אל תתייאש, וכמובן אסוף את כל ההתכתבויות... |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
| |
נושא  |
|