תודה לכולם אבל אנא ספקו גם דגם מדויק כי מסתבר שדגם Mirage הוא למעשה דגם על עם מספר תתי-דגמים. את איזילייף אני כרגע מנסה וכנראה היא דולפת (או אני ). זה מה שבינתיים ריכזתי אנא אשרו:
RESMED מסיכות אפיות: - MIRAGE Soft-Gel - MIRAGE FX (אולי לא הגיעה ארצה) - MIRAGE (יש מסיליקון ויש גם משולב ג'ל) - איזה תת דגם ??? מסיכת נחירונים: - SWIFT FX.
תודה יצחק אני אבקש גם את שניהם דרך אגב הסוכנת אמרה שתביא FX (שני הסוגים- נחירונים ואפית).
ממה שהבנתי לרסמד יש: סדרה לנחירונים - SWIFT בעיקר 2 דגמים (FX; LT) סדרה לאף - MIRAGE וביניהם 5 הדגמים (FX; SoftGel; Activa; Micro;Vista) יש להם מסכה אפית נוספת שנקראת Ultra Mirage II
מה שלא הבנתי זה את השעטנז (כי SWIFT שייך לנחירונים ו-Mirage למסכה האפית): נחירונים - Mirage Swift II
אני אשב בערב ע"מ לנסות ולפענח את כל ההבדלים ואצליב עם האתר של CPAP ע"מ להבין מי המומלצים.
סוכנת מאוד נחמדה של קלינטיקה. השאירה לי 3 מסכות (בהתאם לההמלצת יצחק - תודה!): 1. נחירונים - SWIFT FX (אני חושב שהיא יקרה ועולה 700 שקלים) 2. אפית - MIRAGE FX (אבל הם לא ממש מייבאים את זה ולכן היה לה רק גודל wide שלא הכי מתאים אבל בכל זאת ננסה). 3. אפית - MIRAGE SoftGel
שורה תחתונה - אני אתחיל עם מסכת הנחירונים ואשתדל להתמיד איתה. כמו כן, עושה רושם שהמכשיר של רסמד הוא ליגה אחרת.
מאוד מענינת ה mirage fx יש עליה תגובות מאוד טובות לגבי המחיר גם לי אמרו בהתחלה 700 שח למסיכה במשא ומתן טוב תגיע למחיר שתרצה ואכן המכשיר הוא ליגה אחרת...
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel
כרטיס זכרון כלול זה מגיע עם המכשיר לגבי מסיכה אתה בדרך כלל מקבל זה מרכיב במחיר בדרך כלל הם מציעים מחיר גבוה וכדי לסגור עסקה הם יורדים בעשרות אחוזים, אני אפרט לך במייל מחיר מסיכה נע בין 250 ל 750 (לפי מה שאני זוכר לפי מה שאמרו לי במאי 2011 )
למה הם לא רוצים לשווק את mirage fx ???
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel
דווקא הסוכנת הייתה בעד והשאירה לי מסכה לנסיון (אן כי לא בגודל ההמתאים). לא קיבלתי תשובה מנומקת אבל הם כנראה לא חושבים שהיא פופולרית. אני מניח שהשוק יעשה את שלו ועם ריבוי הבקשות הם יתחילו לייבא אותה ...