שלום חברים קודם כל תודה לכולכם על כל הפרסומים שנאספו בפורום, עזרתם לי מאוד בתחילת דרכי כחבר חדש ב׳ מועדון הCapp" . לאחר בדיקות רכשתי מכשיר s9 elite ואני מאוד מרוצה. אני גר בשני בתים ולא רוצה כל יום לארוז את המכשיר לכן אני שוקל לרכוש מכשיר נוסף בעלות מוזלת. נתקלתי בהצעה של מכשיר משומש מדגם bmc resmart auto. מה אתם יכולים להשכיל אותי לגבי המכשיר מעבר להיותו אוטומטי אני צורך לחץ 7 בצורה יציבה ומשתמש במסכת אף ופה בגלל אף סתום תמידית. בעיקר חשובה לי ההמלצה בדבר ההתנגדות לנשיפה.
זה מכשיר בעל מפרט יפה אולם סיני לכל דבר ולא מופיע באתרים המובילים. הוא מוצע למכירה בסכום יחסית נמוך כולל מעשית לחות אבל אני לא בטוח בשרידות המוצר כלל. מתלבט האם בכלל שווה להשקיע
אני חושב שתהיה זו טעות להשתמש בשני מכשירים שונים. משהו באינטואיציה שלי אומר לי שלא כדאי לשגע את הגוף. למרות שהמכונות עושות עבודה דומה, הם בכ"ז שונים. אני הייתי הולך על מכשירים זהים.
קנה עוד ספק כח ועוד מסכה וצינור ואת המכשיר הקטן אפשר לקחת בתיק בקלות המסכה והצינור ישמשו אותך זמן כפול ויתבלו פחות אולי גם תקבל החזר עבור אביזרים?????????
הצעה: כיוון שהמכשיר שצינתה הוא בהסדר של מכבי, כדאי להסתכל עליו (למרות שראינו שבמכרז של מכבי המחיר הוא 70% מההחלטה...) אולי תבקש הצעת מחיר לאחריות מהיבואן ? (אולי המכשיר עדין באחריות ?) הצעת המחיר תרמוז לך על אמינות המוצר.
נ.ב. האם הבחנת שלפני כמה הודעות מישהו הציע למכירה מכשיר דומה לשלך ?
מהנסיון האישי שלי, 3 מכשירים אוטמטים שונים לא השפיעו כלל על אכות השינה שלי (יש לי דרגת חומרה קשה).