סוכן מצוין יודע להתאים את המסכה הנכונה ביום הראשון ולא יתן למטופל להתברבר במחקר מסכות ומכשירים. קצת אובססיבי לנסות את כל הקומבינציות של מסכות עם מכשירים ועם או בלי מעשיר לחות אוטומטי או קבוע .גם צמיגים הם חשובים לחיים ורובנו קונים משהו טוב האמצע ולא בודקים כל צמיג שבוע.
לחלק גדול מהאנשים ההסתגלות לא פשוטה ויש לנסות כמה קומבינציות לפני שבוחרים מכשיר ובודאי מסיכה בה יש הרבה אפשרויות.
אין תחליף להתנסות אישית !!!!
לדוגמא - מסיכת איזילייף - אתה זומר מוצא אותה הכי נוחה. אני אישית ניסיתי אותה שבוע והיא לא הייתה לי נוחה. אני ניסיתי אותה 3 פעמים בזמנים שונים ותמיד לא היתה טובה בשבילי. בודאי שמי שמוצא את המסיכה הראשונה שנתנו לו נוחה כדאי לו להישאר איתה ולא להמשיך סתם לנסות אבל הרבה פעמים לא זה המצב.
ראה למשל הדיווחים בפורום
במקרה הזה יש קונפליקט בינינו הצרכנים לבין משווקי המכשירים והיועצים וזה המצב
הכי נוחה זה אומר 60% מהמקרים-לא 100% אם היתה מסכה אחת טובה ממש אז לא היו הרבה מסכות-אבולוציה. לכן הצירוף של הטכנאי המסכה והמטופל צריך להיות אופטימאלי.לפעמים זו בעיה של כסף -או של מצאי מסיכות . אסביר-קופת חולים יכולה לבחור מסיכה זולה כאופציה ראשונה. גם חברת סיפפ יכולה להחליט שהיא מתמקדת רק במסיכות מיצרן אחד. בקיצור-צריך לנסות ולבחור ממיגוון רב . החיים קשים אבל יחסית לאלטרנטיבה.............