| מחבר |
נושא  |
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 01/07/2012 : 20:10:20
|
| מצטרף לשאלה. |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/20/2012 : 17:57:34
|
שלום, שמעתי שמדטכניקה (פיליפס רספירוניקס) ניפסלה במכרז בגלל איחור בהגשת המסמכים. אם זה נכון, הרי שזה לרעת כולם................
טרם ידוע לי מי זכו במכרז.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 01/21/2012 14:34:08 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/21/2012 : 20:22:15
|
| חבל מאד... |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/11/2012 : 22:45:55
|
| מחר אני נפגש עם כריסטינה, אני אעדכן מה קורה עם תוצאות המכרז. |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 10:21:10
|
תעדכן גם מה היה בפגישה איתה... אני אמור לשוחח איתה בטלפון היום אחרי הסבל שעובר עלי מזה 6 ימים עם תוצאות מאכזבות משהו... |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 21:08:34
|
ובכן, נפגשתי איתה, היא ראתה את התוצאות והפחידה אותי מאוד, אמרה שאין לי מה לחפש עם CPAP כי יש לי יותר מידי הפסקות שינה מרכזיות למרות שבמכשיר, במרכזיות, הערך אפסי או 1 נקודה משהו. ממש רואים מגמה של שינוי ה EPR ותוצאות טובות יותר, נראה לי קצת חוסר מקצועיות ביציאות כמו שהיא אמרה לי, גם הלחיצה אותי וגם בסוף הסכימה שכדאי אולי לנסות עם ביטול ה EPR לחלוטין ולראות תוצאות, אני עוד שבוע אצלה שוב.
מסיכת ה SOFTGEL לא מתאימה לי, נקודה, שמתי גם מידה שונה ממה שהיא נתנה לי בהתחלה ושוב הרגשת מחנק, נתנה לי מסיכה שונה עם אטימת סיליקון ולא ג'ל, ליגה אחרת לחלוטין, אולי היא פשוטה יותר, צריך עדיין לבדוק הערכות של אחרים בפורומים, אבל היא מרגישה לי אחלה על הפנים. ULTRA MIRAGE II , ננסה אותה בעוד מספר ימים. כרגע המטרה שלי להמשיך עם הנחירונים ו EPR סגור או 1.
מערך שהיה 32 AHI ירד ל 11 AHI, וזה לדעתה לא טוב עדיין, מסכים, אבל נראה לי שה EPR הורס יותר מאשר עוזר למי שהערכים גבוהים...
עולה לי מחשבה מעניינת, אולי בכל זאת כדאי לבדוק עוד מכשיר? הרי אם ה EPR לא טוב לי, אז למה אני צריך כזה מכשיר משוכלל עם פונקציה מרכזית מנוטרלת. יש מצב שה S9 לא מתאים לכל אחד.
אשמח לשמוע דיעות מהמומחים בפורום. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 22:06:26
|
סוף סוף מישהו מעריך את הפשוט והבסיסי. מסכה טובה (לא נחירונים) בלי איפיאר ובלי ציפורים לחץ קבוע עם ראמפ של 5-10 דקות ויאללה למיטה. לילה טוב |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 22:13:45
|
quote: Originally posted by אפנאי
לפי ההנחיה מגבוה (זומר) בחירת המסכה חשובה מבחירת המכשיר.
אבל אתה תמיד יכול לנסות את המתחרה מבית רספירוניקס פיליפס - עושה רושם ששניהם נחשבים למכשירים טובים. אין לי מושג אם הם צודקים אבל הסוכן של פיליפס טען שהמכשיר שלהם יודע לטפל בלחץ נמוך יחסית. מעניין לעשות סקר ע״מ להבין מה ההתפלגות. לי אישית אין מושג מה גימיק ומה נכון - בסוף היום זה מפוח שזורק קצת אויר ומוציא קצת גרפים.
סה"כ מפוח שזורק קצת אויר, אהבתי, אז למה זה עולה כמו מכונית יד שניה? |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/12/2012 : 22:53:55
|
| לוחצים חזק... |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/13/2012 : 19:37:39
|
בסופו של דבר יש לא מעט משתמשי CPAP מרוצים המשתמשם כל השנה בלחץ קבוע
איך להגיע ללחץ הקבוע הטיפולי לא צריך להיות "מדען גרעין" אבל זה עדיין פורמאלית מצריך קביעת רופא
כדאי לך להתנסות בכל האפשרויות ואז לקבל החלטה מושכלת |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/13/2012 : 22:00:18
|
היו על כך המון דיונים בפורום ואתה יכול לחזור ולחפש
יש כאן את זומר שהוא טכנאי מעבדה מוסמך ומנוסה
ובעבר השתתפו כאן אנשים כמו עמוס פורת שניהל הפורום ומשתמש ב- CPAP מעל 20 שנה ואנשים כמו אייל ירימי שניהל את תחום CPAP במדטכניקה
אני קטונתי, אבל לדעתי הצנועה כדאי לכל אחד לבצע ניסוי פשוט:
7 לילות ראשונים בלחץ טיפולי קבוע.
7 לילות שניים בלחץ אוטומטי (בטווח לחצים מומלץ)
בכל אחת מהלילות לבצע רישום של ההרגשה הסובייקטיבית (איכות שינה, דליפות, התעורריות ועוד)
לבצע פענוח מפורט של קריאות ה- CPAP ב- 7 הלילות הראשונים לעומת 7 השניים, ולהשוות התוצאות.
בהתאם לכך לבחור באפשרות הרצויה.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/14/2012 : 09:09:45
|
אז מה אתה רוצה לעשות?
על לחץ קבוע אתה לא סומך
ועל מהמנות המכשירים האוטומטיים גם לא
אז מה הפיתרון? |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 02/14/2012 : 09:57:37
|
פחם ליהלום-לא בעיה-קח גרפיט נקי-לחץ גבוה (קבוע -.........) וחום רציני. חכה מספיק זמן ותקבל יהלום במחיר יותר גבוה מלמצא בטבע. הנאצים כבר המציאו את זה. גם להפיק נפט מפחם-די דומה
אפנאי-צודק לגבי משרעת רחבה-רק אוטומטי יועיל כפשרה. למה יש משרעת רחבה? מה כל כך משתנה בלילה? צריך לבדוק.
למצוא את מספר הזהב- נסיונות ,התייחסות לממצאים סובייקטיבים ואובייקטיבים .(אוקסימטר,אקטיגרף,מד דציבלים,אשתך,מצלמת וידיאו,בדיקת שינה מלאה, השאיפה היא ללחץ מניעתי ולא ללחץ טיפולי.
אני חושב שמיצינו את הנושא. לילה טוב |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/14/2012 : 10:05:43
|
איזה לילה כבר בוקר  |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 02/14/2012 10:06:02 |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/14/2012 : 10:37:23
|
אפנאי, הפכת את הנושא לקורס לאוניברסיטה...
קח מכשיר אוטומטי, שים לו תחום מתאים בלחצים, תן לו לעבוד ותנוח, חבל על כל החקירות, כל חברה לדעתי, בעלת אלגוריתם משלה, ולכן התוצאות אכן יכולות להשתנות ממכשיר למכשיר.
סה"כ רוצים לשפר את איכות החיים והשינה... |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/14/2012 : 10:46:28
|
הרגתם אותי עם התפתחות השירשור הזה...
בהנחה שמתעסקים עם מכשיר מהימן ולא עם איזה מכשיר שאיזה חברה עלומה החליטה להכנס לתחום כי יש בו כסף כל שנותר זה למצוא את הנתונים המתאימים למשתמש....
אני חושב שמאחר ונקודת המוצא היא הבדיקה בקופ"ח, יכול להיות שכבר מנקודה זאת ההתחלה היא לא טובה כי אני בספק לגבי הנתונים שהם מספקים...
יש לקחת מכשיר, להתחיל להתנסות, לשנות, להסתכל, לבחון ובסוף להגיע לטווחים הנכונים וזה אמור להביא לתוצאה מעל למצופה...
ראיתי שעשו את זה משתמשים בחו"ל, אין סיבה שמשתמש יחסית מתוחכם שיודע להוציא נתונים מהמכשיר, להסתכל עליהם ולהבין מה שהוא רואה יעשה גם הוא את זה...
לא לשכוח כמובן להשתמש במסיכה שמתאימה ונעימה לפני שמתחילים "להתעסק" עם המכשיר 
בהצלחה ! |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
נערך על ידי - טל.ר בתאריך 02/14/2012 10:48:14 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/14/2012 : 11:11:00
|
קנה מכשיר אוטומטי
וא תוכל להשתמש בו גם בלחץ קבוע וגם באוטומטי ולהמשיך עם ההתלבטויות והמחקרים זמן רב נוסף |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 07:51:59
|
יש סיבה. הרבה סיבות. בגלל זה במוסך מודרני לא נותנים לך להכנס לאיזור הטיפול ברכב אלא אתה ממתין בחדר קבלה נחמד על כוס קפה.(מה יש -אולי אני רוצה לשחק קצת בברקסים ?) אני אישית לא הולך למוסך כזה אבל רוב בעלי המאזדות הולכים.אני קצת אנאכרוניסטי מהמאה הקודמת אבל היום כבר לא יודעים לפתוח מכסה מנוע....... גם הציוד החדש לבדיקות שינה עושה הכל אוטומטית ומספיק קוסמטיקאית שתגזור לך ציפורן ותנקה את הלק כדי להרכיב את האצבעון ויאללה-יוצא דוח שינה אוטומטי והרופא חותם על הפקס בלי לפגוש את החולה וכולם מקבלים סיפפ אוטומטי שזכה במכרז כי הוא זול ומסכה טאיוואנית חד פעמית בלי אפשרות כיוונון וטיטרציה על ידי ספק סיפפ שמעונין למכור ,בלי בדיקה לאחר ההתאמה ,ואם לא מסתגל-מה לעשות-ככה זה.יש עוד פציינטים בעולם-הם לא נגמרים-העיקר שלא יגידו שלא קיבלו איבחון וטיפול בקופה. בא לי כבר לצאת לפנסיה ..... עולם חדש ואמיץ -אלדוס הקסלי -קראתם??????
|
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 08:02:47
|
זומר אבל בעקבות הדיונים איתך החלטנו לקנות מכשיר אוטומט עם רצועת טווח צרה. אולי נשים יד על S9 בזול. אמרו שיהיו תוצאות ... מישהו יודע מי זכה ? |
נערך על ידי - אפנאי בתאריך 02/16/2012 08:04:02 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 10:47:41
|
שוב, קשה לי להאמין שה- S9 יזכה לפי תנאי המכרז
מדובר במכשיר יקר פי שניים מה- DEVILBISS בארה"ב