| מחבר |
נושא  |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/10/2011 : 19:09:01
|
חברת פיליפס -רספרוניקס הוציאה מכשיר מדגם חדש של סדרת SYSTEM ONE
המכשיר שופר מן הדגם הקודם בשתי נקודות מהותיות רעש יובש
לפי נתוני היצרן בכל הנוגע לרעש מדובר בהורדה דרמטית של הרעש עד כדי 25% שקט יותר מיצרנים מתחרים
http://respironicssleeptherapysystems.respironics.com/sound_reduction.aspx
בכל הנוגע ליובש שופר מעשיר הלחות עד רמה של 95% לחות
נקודות נוספות חדשות בפלטפורמה החדשה:
http://respironicssleeptherapysystems.respironics.com/enhancements_and_innovations.aspx
צינור דק יותר אופציונלי, מנגנון בדיקת אטימת מסיכה בתחילת הלילה,שפות נוספות בתפריט הגדרות,תאורת מסך ברורה יותר, פילטר שקט יותר
המכשיר נראה זהה לקודמו ולכן הדרך היחידה לוודא שאכן קיבלת את הדגם האחרון הינה ציון העובדה שמדובר בסדרה 2.X.X על גבי תחתית המכשיר
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק ב 02/10/2011 19:09:47 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/14/2012 : 23:46:17
|
| ביום ראשון יש לי פגישה שם, נראה מה יתנו לי... |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/15/2012 : 10:05:37
|
| המכשיר של RESPERONICS נחשב מצויין ומתחרה ראוי ל- RESMED |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/15/2012 : 15:45:14
|
אם תשאל סוכן שלהם הוא ישמח להסביר לך מה היתרונות של המכשיר שלהם
ברור |
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/15/2012 : 16:36:11
|
| איזה מכשיר זה? אפשר לקבל דגם? |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 02/15/2012 : 17:35:28
|
הניסיון שלי איתו לא היה טוב
1. רועש יותר מ RESMED 2. משמיע צפצוף מעצבן בכל הפעלה 3. תפריטים מסורבלים ותוכנה איטית 4. נכבה אוטומטית רק לאחר שתי דקות שהמסיכה לא על הפנים - המון רעש... 5. בניגוד לדברי הסוכן עלה ללחץ המירבי שהסוכן כיוון - לא ישנתי טוב עם המכשיר, ולדברי אישתי גם נחרתי ( מה שלא קרה עם אף מכשיר אחר). 6. מדובר בדגם החדש X.X.2 בכל מקרה מבחינת איכות המכשיר כמובן הוא ברמת גימור גבוהה ניתן להשוואה מול RESMED S9 עבורי הוא לא עשה את העבודה. ישנם אנשים רבים בפורום המשתשים במכשיר הנ"ל ומרוצים ממנו. |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 02/15/2012 17:36:49 |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/15/2012 : 18:58:55
|
יש לקחת בחשבון שלא מדובר בלחם אחיד !
בסופו של יום בדיוק כמו שיש מסכות כאלה ואחרות, אחת תתאים לאחד ולא תתאים לאחר כך גם המכשירים הללו אשר כל יצרן ועבודת המחקר שלו בתוך המכשיר.
אם היה פה צופן אחד, מן הסתם כל המכשירים היו נותנים אותה תוצאה אבל זה לא כך, בכל זאת יש השפעה שונה של אותם מכשירים על אנשים שונים מה שאומר שאחרי שסיימנו את עניין המסיכה, יש לבדוק איזה מכשיר מצליח לטפל ב"הפרעה" טוב יותר... כמובן להתייחס לעניין הרעש וכד' אבל קודם כל התוצאות הרפואיות...
אני 10 ימים כבר עם S9, לא נתן בנתיים תוצאות שיגרמו לרכישה, לאחר הפגישה מחר ואולי שינוי הגדרות המצב ישתנה, שבוע הבא מתחבר לפיליפס ונראה איך הוא יתמודד איתי, ניסיתי גם לחזור לאסותא ולבדוק את Devilbiss בצורה נאותה רק שאסותא בשלהם, לא חוזרים אלי, אין להם מה למהר... |
מכשיר :Machine: S9 AutoSet™ CPAP מסיכה :Mirage™ SoftGel Nasal CPAP Mask with Headgear מסיכה נוספת: Ultra Mirage™ II Nasal CPAP Mask with Headgear מעשיר לחות :S9™ Series H5i™ Heated Humidifier
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 09:39:18
|
רמת גימור - זה לא רק הפלסטיק, רואים שהמוצר הנ"ל מקצועי, נבנה ברמה גבוהה, ועומד בסטנדרטים ותקנים רבים יותר ניתן להגיד ש ה RESMED ו ה RESPIRONICS ברמה העליונה, והאחרים שניסיתי (ריסמרט, דה וילביס) ברמה נמוכה יותר... אישית אני יכול להגיד שהטיפול ב RESMED היה מוצלח יותר אבל זה לבדיקתך נשמעת לי תמוהה הטענה "כי הם מטפלים בלחץ נמוך יותר באותה רמה" זה קצת נוגד את חוקי הטבע... אולי זומר יוכל לענות על זה כי מה שהם בעצם אומרים שנקבע לך לחץ טיפולי ע"י מומחה בערך X והמכשיר שלהם בעצם יכול לטפל בך בלחץ X-Y ולקבל את אותה תוצאה??? |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 02/16/2012 09:40:29 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 10:45:34
|
הם לא מתכוונים ללחץ קבוע נמוך יותר
הטענה שלהם שאלגוריתם שלהם ללחץ אוטומטי מוצלח יותר כך שהמכשיר מגיב טוב יותר לחסימות באופן שצריך להפעיל לחץ ממוצע נמוך יותר בכדי לפתור אותן.
זה גם ניסוי פשוט יחסית לבדיקה.
פשוט ישנים שבוע עם מכשיר אחר ושבוע עם מכשיר RESPERONICS
משווים את ממוצע ה- AHI בין שני המכשירים באותו שבוע ומשווים מה הלחץ הממוצע בכל אחד מהמכשירים (או לחץ ה- 95%)
לפי הניתוח אפשר לראות איזה מכשיר נותן תוצאות טובות יותר
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 11:17:21
|
תעשה חיפש בפורום יש הרבה ניסויים כאלה שנעשו
תבדוק בעיקר פוסטים של יחיאל רובין (הוא מעריץ של המכשיר של RESPERONICS ) |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 02/16/2012 11:17:47 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 11:26:09
|
יש מנגנון חיפוש בראש הפורום
תקרא פוסטים של rubin37
היה כאן בעבר גם משתתף מאד פעיל בשם אייל ירימי שהיה ראש מחלקת CPAP במדטכניקה (יבואנית RESPERONICS) וגם בפוסטים שלו אפשר למצוא נתונים על המכשיר.
|
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 11:46:31
|
כל חברה טוענת שהאלגוריתם שלה טוב יותר, וכל חברה גם טוענת שהמכשיר שלה שקט יותר השאלה מה נכון? 1. התנסות אישית 2. תגובות של משתמשים 3. אמינות המוצר - כמות התקלות לפי דיווחי משתמשים בפורומים שונים.
חיפוש ב GOOGLE בסגנון resmed or respironics, תגובות משתמשים ב cpap.com וכו'...
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 12:37:50
|
אני בהחלט מסכים איתך ברק
|
 |
|
|
nice guy74
חבר פחות חדש

Israel
110 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 19:39:29
|
תגידו, מה ה AHI שלכם בשימוש עם המכשיר? מסקרן, אני לא יורד מה 9 עם ה S9, מעצבןןןןן |
 |
|
|
eyalbenn
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 20:55:20
|
| לפני הS9 היה לי 16 עכשיו פחות מ1. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 21:39:20
|
שלי תמיד פחות מ- 3 AHI
אתה צריך לנסות טווחי לחצים יותר מצומצמים/לחץ קבוע/ללא ERP
בקיצור לשחק עם האפשרויות עד שתגיע לתוצאה מיטבית |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 02/16/2012 21:40:14 |
 |
|
|
sefush
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 02/16/2012 : 23:15:37
|
| יותר שקט מה-s9? מה זה? יש דבר כזה רעש שלילי? :-) |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/17/2012 : 00:24:38
|
אני קורא את השירשור וזה מצחיק...
כל העיקרון בקביעת לחצים על ידי קופ"ח/ מעבדת שינה אמור להיות: "בבקשה המלצה, זה טווח הלחצים שלך, או הלחץ הקבוע שלך שנותן AHI נורמאלי"
בפועל, זה לא... אז בשביל מה הם בכלל מתעסקים עם זה ?? שיעסקו בבדיקת שינה בשביל לדעת האם אדם סובל מדנ"ש בשינה, מה החומרה וימליצו על שימוש במכשיר, את בדיקת הלחצים וההגעה לחוף מבטחים יעשו החברות שרוצות לפעול בתחום... כי בפועל זה מה שקורה.
לא ברור לי מה המשמעות הזאת של הנייר שקופ"ח נותנת כאשר הם לא פוגעים (אצלי נראה שהם כלל לא הבינו באיזה כיוון נמצאת המטרה) |
 |
|
|
טל.ר
חבר פחות חדש

203 הודעות |
נכתב ב - 02/17/2012 : 09:38:49
|
הבעיה בהסדר של מכבי שאת כל הניסוי ,התהיה וההתנסות צריך לעשות במכון השינה כי החברות שבהסדר רק מוכרות !! הן לא נותנות לך שום דבר להתנסות... רוצה להתנסות לך למכבי.
מכבי לא אומרים את זה וגם לא מקיימים את זה, אם זה היה כך לא היו שולחים אותך לרכוש מכשיר אחרי בדיקה של 4 לילות... היבואן של Devilbill הבהיר באופן חד משמעי... "אנחנו רק מוכרים" אז איזה הסדר זה ? ואיזה טיפול רפואי זה ?
למכשיר סיני (ואין לי שום דבר אישי נגד הסינים) לא מתקרב בשלב זה בכל מה שקשור לבריאות שלי... |
 |
|
|
אפנאי
חבר כבר הרבה זמן

595 הודעות |
נכתב ב - 02/22/2012 : 22:56:45
|
לא קיבלת מכשירים לשבועיים מקלינטיקה וממדטכניקה ? מכון השינה נותן לך מכשיר רק כדי לבדוק אם זה סוג הפתרון שמתאים לך והם לא ממש מבצעים טיטור (למרות שהם מכניסים את הקוד הטפשי כדי לציין ערכים בהמלצה שלהם). למזלי מצאתי את הפורום הזה אחרת כמו רבים אחרים (כנראה הרב המכריע) הייתי מסיים במתווה של מכבי. |
 |
|
| |
נושא  |
|