סיפאפ פורום ישראל - חדש בנושא
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 חדש בנושא
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

עזרא
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 12/13/2011 :  13:19:21  Show Profile
שלום
עברתי את מעבדת השינה באופן פרטי באסותא והרופא התקשר להודיע לי שאני סובל מהפסקות נשימה בשינה ושעלי לרכוש סיפאפ. בסוף החודש אני אמור להגיע לרופא לקבל את התוצאות וכן להתאים מסיכה, שאותה אוכל גם לרכוש מהם.
האם בכל חברה שאליה אתקשר יש לי אפשרות התנסות?
האם יש חברה מומלצת?

אודה לתשובתכם

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 12/13/2011 :  13:45:36  Show Profile  Send יצחק an AOL message
שלום עזרא וברוך הבא:

ראשית - נשמח אם תכתוב בפורום את התוצאות המפורטות של בדיקת ההשינה (בעיקר מספר הפסקות הנשימה בשעה) ואת הסיכום של רופא המעבדה.

הטיפול העיקרי המוכח כמסייע לתןפעת הפסקות הנשימה בשינה הוא אכן מכשיר ה- CPAP.

למיטב ידיעתי, הוא גם הטיפול המקובל העיקרי בעולם לבעיה זו.

לעניין מכשיר ה- CPAP אנו בפורום לא מסחרי ומשום כך לא נמליץ על מכשיר או חברה זה או אחר.
אתה יכול להתרשם מדיונים שנערכו בפורום ומשרשורים הנעוצים בראש הפורום לגבי מכשירים פופולריים בארה"ב וכן מכשירים בהם משתמשים גולשים רבים בפורום זה.

אני יכול לתת לך כמה עיצות:

1. להשלים את הבדיקה במעבדת שינה כולל המלצה לשימוש במכשיר CPAP ובדיקת התאמת לחצים (תעזור באבחנה וגם בקבלת ההחזר מקופ"ח).

2. לפנות ישירות לכמה מהספקים ולקבל מהם מכשירים לנסיון בכדי להתרשם לא רק מאיכות המכשיר והתאמתו אלא גם מטיב השירות והמקצועיות של הספק.כל חברה אמורה לסייע לך בעניין.

3. לנסות מגוון רחב של מסיכות על מנת להחליט מהי המסיכה הנוחה אישית ביותר למטופל (לכל אדם מסיכה שהוא מוצא אותה נוחה יותר והדבר אינדבידואלי).

4. רק לאחר בחירת המסיכה לנסות אותה על מכשיר נוסף (בכדי שההשוואה תהיה אמיתית ומדוייקת)

5. לקבל כל מכשיר לתקופת ניסיון של שבועיים-שלושה לפחות

6. רק לאחר השלמת הבדיקות יש לקבל החלטה מושכלת על רכישה ולנהל מו"מ מול הספק על המחיר (ניתן לבקש הנחה ו/או קבלת אביזרים מתכלים נוספים כחלק מהחבילה).

7. ביצוע הרכישה רק לאחר בירור זכויותייך המדוייקות להחזר מול קופ"ח הרלבנטית ובהתחשב בביטוח הספציפי שיש לך בקופה.

כדאי שתקרא לפחות את כל העצים המופיעים בראש הפורום כדי שתאסוף אינפורמציה חשובה נוספת שתעזור לך להתמודד עם התופעה.

אתה מוזמן להמשיך לשאול ולהתייעץ בפורום

בהצלחה!

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

נערך על ידי - יצחק בתאריך 12/13/2011 13:46:04
למעלה

עזרא
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 12/13/2011 :  20:42:21  Show Profile
תודה על התגובה המהירה. בסוף החודש כשאהיה שוב במרפאת השינה וקבל יותר פרטים, אעעלה אותם לייעוץ נוסף
להתראות
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.