לדעתי הצלחתי היום להרדם עם הסיפאפ אבל כנראה הסרתי אותו מיד לאחר שנרדמתי דהיינו לאחר שנרדמתי בעמל רס הסרתי את הסיפאפ לאחר 20 דקות להערכתי המקסימום שיכול להיות שעה היות ויש לי חיווי זמן לפי שעות במכשיר אבל ברור לי שזה 20 דקות . באופן דומה אני מסיר באופן לא מודע סד שיניים נגד חריקת שיניים כך שכגם התקן דנטאלי לא יעזור לי.למעשה מי שמסיר באופן לא מודע אין לו פתרון לדום נשימה באמצעים קונבציונאלים למעט יוגה וכד' או ניתוח ? . האם חלוף הזמן ביטל למישהו הסרה לא מודעת? אשמח לשמוע
אני אשתדל אבל אני בספק היות ויש לי סד לשיניים נגד חריקה שנים ואני תמיד מסיר אותו הגם שאני שנים משתמש בו. הסד לא מפריע לי להרדם כלל .יחד עם זאת יש קושי בשימוש גם בסד וגם בסיפאפ היות ובסיפאם זרם האויר גורם לרוק שעה שהסד בפה ואז זה מלווה בהרגשת חנק כך שאני אמור לבחור בין הסד נגד חריקות לבין הספיאפ. אמשיך לנסות קרן האור שאין לי כעת קושי להרדם עם הסיפאפ רק שאני מיד מסיר אותו. תודה בכל מקום
לדעתי הצלחתי היום להרדם עם הסיפאפ אבל כנראה הסרתי אותו מיד לאחר שנרדמתי דהיינו לאחר שנרדמתי בעמל רס הסרתי את הסיפאפ לאחר 20 דקות להערכתי המקסימום שיכול להיות שעה היות ויש לי חיווי זמן לפי שעות במכשיר אבל ברור לי שזה 20 דקות . באופן דומה אני מסיר באופן לא מודע סד שיניים נגד חריקת שיניים כך שכגם התקן דנטאלי לא יעזור לי.למעשה מי שמסיר באופן לא מודע אין לו פתרון לדום נשימה באמצעים קונבציונאלים למעט יוגה וכד' או ניתוח ? . האם חלוף הזמן ביטל למישהו הסרה לא מודעת? אשמח לשמוע
לצערי אני ממשיך להסיר את הסיפאפ באופן לא מודע להערכתי לאחר 20-40 דקות ולא נראה לי שזה ישתנה. קניתי סיפאפ חדש עם נתוני לילה קודם כך שאוכל לדעת בודאות לאחר כמה זמן הסרתי את הסיפאפ.
מעניין לדעת האם קיימים משתמשים נוספים שאין להם קושי להרדם עם הסיפאפ אבל מסירים את המסכה מיד לאחר ההרדמות? אני לא מניח שנתון זה ישתנה היות וגם את הסד נגד חריקות שיניים אני מסיר לאחר ההרדמות. חבל ,ממש מרגיז.