סיפאפ פורום ישראל - הסרה לא מודעת של סיפאפ
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 הסרה לא מודעת של סיפאפ
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 09/27/2011 :  13:02:22  Show Profile
לדעתי הצלחתי היום להרדם עם הסיפאפ אבל כנראה הסרתי אותו מיד לאחר שנרדמתי דהיינו לאחר שנרדמתי בעמל רס הסרתי את הסיפאפ לאחר 20 דקות להערכתי המקסימום שיכול להיות שעה היות ויש לי חיווי זמן לפי שעות במכשיר אבל ברור לי שזה 20 דקות . באופן דומה אני מסיר באופן לא מודע סד שיניים נגד חריקת שיניים כך שכגם התקן דנטאלי לא יעזור לי.למעשה מי שמסיר באופן לא מודע אין לו פתרון לדום נשימה באמצעים קונבציונאלים למעט יוגה וכד' או ניתוח ? . האם חלוף הזמן ביטל למישהו הסרה לא מודעת? אשמח לשמוע

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 09/29/2011 :  09:50:26  Show Profile
נראה לי שהסיפאפ לא יעיל במקרה שלי וגם לא התקן בדקתי בעוד שתי לילות ותמיד אני מסיר את המסכה באופן לא מודע בסמוך להרדמות חבל.נראה שאין לזה פתרון
למעלה

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 09/29/2011 :  23:45:38  Show Profile
מה שמוזר שכשנבדקתי במעבדת שינה לא הסרתי כנראה שהתת מודע ידע שאני בבדיקה ולכן לא הסרתי ואם כך מה בדיוק אמינות הבדיקה ועד כמה היא משקפת את המציאות?
למעלה

יצחק_אחר
חבר חדש מהשקית

44 הודעות

נכתב ב - 10/02/2011 :  17:49:55  Show Profile
כדאי לך להמשיך לישון עם סיפאפ למרות שאתה מסיר אותו אוטומטי, סביר להניח שלאחר כמה ימים את ה תפסיק להוריד אותו.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 10/02/2011 :  22:14:26  Show Profile  Send יצחק an AOL message
מייק - גם אני חושב שכדאי לך להמשיך.

הסרת המסיכה באופן בלתי מודע היא תופעה נפוצה ולא נדירה.

היא חלק מתהליך ההסתגלות.

כדאי לך גם שהתהליך יהיה מלווה בסוכן או יועץ מנוסה שיבוא לביתך יתמוך בך, יקרא נתוני המכשיר וישנה פונקציות ומסיכות.

לי בתחילת הדרך מאד עזר סוכן כזה.

לדעתי עם התמדה ונחישות כל אחד כמעט יכול להסתגל לשינה עם המכשיר

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

נערך על ידי - יצחק בתאריך 10/02/2011 22:14:53
למעלה

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 10/04/2011 :  10:07:49  Show Profile
אני אשתדל אבל אני בספק היות ויש לי סד לשיניים נגד חריקה שנים ואני תמיד מסיר אותו הגם שאני שנים משתמש בו. הסד לא מפריע לי להרדם כלל .יחד עם זאת יש קושי בשימוש גם בסד וגם בסיפאפ היות ובסיפאם זרם האויר גורם לרוק שעה שהסד בפה ואז זה מלווה בהרגשת חנק כך שאני אמור לבחור בין הסד נגד חריקות לבין הספיאפ. אמשיך לנסות קרן האור שאין לי כעת קושי להרדם עם הסיפאפ רק שאני מיד מסיר אותו.
תודה בכל מקום
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 10/04/2011 :  16:50:16  Show Profile  Send יצחק an AOL message
אגב, אני אישית ישן גם עם סד נגד חריקות וגם עם CPAP

הרבה אנשים שסובלים מהפסקות נשימה בשינה סובלים גם משחיקת שיניים והדברים קשורים

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

dor50
חבר חדש מהשקית

Hungary
7 הודעות

נכתב ב - 10/05/2011 :  09:19:52  Show Profile
quote:
Originally posted by mike56

לדעתי הצלחתי היום להרדם עם הסיפאפ אבל כנראה הסרתי אותו מיד לאחר שנרדמתי דהיינו לאחר שנרדמתי בעמל רס הסרתי את הסיפאפ לאחר 20 דקות להערכתי המקסימום שיכול להיות שעה היות ויש לי חיווי זמן לפי שעות במכשיר אבל ברור לי שזה 20 דקות . באופן דומה אני מסיר באופן לא מודע סד שיניים נגד חריקת שיניים כך שכגם התקן דנטאלי לא יעזור לי.למעשה מי שמסיר באופן לא מודע אין לו פתרון לדום נשימה באמצעים קונבציונאלים למעט יוגה וכד' או ניתוח ? . האם חלוף הזמן ביטל למישהו הסרה לא מודעת? אשמח לשמוע

למעלה

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 10/13/2011 :  09:53:42  Show Profile
לצערי אני ממשיך להסיר את הסיפאפ באופן לא מודע להערכתי לאחר 20-40 דקות ולא נראה לי שזה ישתנה.
קניתי סיפאפ חדש עם נתוני לילה קודם כך שאוכל לדעת בודאות לאחר כמה זמן הסרתי את הסיפאפ.
למעלה

mike56
חבר פחות חדש

202 הודעות

נכתב ב - 10/15/2011 :  11:07:04  Show Profile
מעניין לדעת האם קיימים משתמשים נוספים שאין להם קושי להרדם עם הסיפאפ אבל מסירים את המסכה מיד לאחר ההרדמות? אני לא מניח שנתון זה ישתנה היות וגם את הסד נגד חריקות שיניים אני מסיר לאחר ההרדמות. חבל ,ממש מרגיז.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.05 שניות.