| מחבר |
נושא  |
|
|
יצחק_אחר
חבר חדש מהשקית
44 הודעות |
נכתב ב - 07/10/2011 : 18:05:19
|
ניסיתי להשיג S9 של Resmed להתנסות, ופניתי לקלינטיקה להפתעתי הם סירבו בכלל לשמוע על דבר כזה. אפילו הם לא היו מוכנים לשלוח אלי נציג למקרה של קניה "אם אתה רוצה לקנות תבוא לכאן" הם אמרו, והוסיפו משהו בסגנון "אין לי כח היו פה אצלי היום 40 איש"
מההודעות שקראתי כאן בפורום הבנתי שעד לא מזמן הם כן נתנו מכשירים להתנסות. מעניין מה קרה להם, האם יותר מדי אנשים עומדים בתור לקנות S9?
מה שברור שאני לא הולך לקנות אצלם, אם אני בכל זאת ירצה S9 אני יזמין באינטרנט, אני באמת לא מבין איזה סיבה יש לקנות אצלם במחיר משולש כשהם לא נותנים שום שירות.
|
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/10/2011 : 18:23:06
|
שלום, אולי הם קלטו שאתה חבר מכבי............
בברכה  |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 07/10/2011 : 18:27:44
|
אני קניתי אצלם. לפני חודשיים אמנם אני הגעתי אליהם למשרדים אבל קיבלתי את כל הציוד חדש לניסיון לפי דעתי זה גם הרבה יותר נוח מנציג שמגיע אליך לפי דעתי גם לגבי המחיר (אם אתה רוכש את הציוד בארץ) אתה יכול לקבל דרכם מחיר יותר טוב מסוכנים שרוכשים מהם... לא נשמע לי הגיוני שהם לא נותנים יותר מכשירים להתנסות. |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 07/10/2011 18:28:28 |
 |
|
|
יצחק_אחר
חבר חדש מהשקית
44 הודעות |
נכתב ב - 07/10/2011 : 19:40:09
|
תודה על תגובותיכם
רובין הם לא היו צריכים "לקלוט" הם שאלו אותי ואמרתי להם שאני חבר מכבי, אבל דווקא חברי מכבי (ומכבי מגן זהב) הם היחידים שיכולים לקבל החזר על קנייה זו
ברק אני דיברתי איתם באריכות בטלפון וזה מה שהם אמרו לי כנראה שהשתנה משהו בחודשיים האחרונים (או שהקול שלי גרם להם ???)
הייתי בקשר גם עם סוכן של גלמד (שהם גם משווקים של S9 ), וגם הוא סירב להביא לי S9 להתנסות |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 07/10/2011 : 19:47:41
|
זה מה שקורה כשכל אחד רוצה לנסות את כל המכשירים וכל המסכות. מטרת הספק היא למכור והוא מוכן לעשות מאמץ סביר והוצאה כספית הגיונית כדי שיהיה סיכוי למכור. ההתנסות וההתיעצות והתאמת הלחץ בעולם אידיאלי צריכה להיעשות במעבדת השינה בציוד משומש יעודי להשאלות. אם תהיה מוכן לשלם עבור ההשכרה של הציוד-אני בטוח שתוכל להשכיר להתנסות . לדרוש סתם להתנסות כאשר הסיכוי למכירה הוא אפסי הוא לא סביר. אני לא יודע במה אתה עוסק אבל גם בעסק שלך לא נותנים מתנות חינם .בפלאפל שאני אוהב בנס ציונה כשאני מתקרב מציעים לי כדור אחד לטעימה אבל 90% שאקנה פלאפל אצלו. 4 טעמים אם כבר שאלתם ליד התחנה המרכזית. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/10/2011 : 20:05:12
|
כשמוכרים מכשירים במחירים כמו שמוכרים בארץ העולים ב- 100% לפחות על המחיר בארה"ב מצפים לשירות טוב
קלנטיקה נתנו לי בעבר שירות מצויין בבית הלקוח.
לא כל אחד גר בחיפה ויכול "לקפוץ" אליהם.
יש להם סוכנים פרוסים בכל רחבי הארץ למטרה זו בדיוק.
השאלת מכשירים ומגוון מסיכות היא חלק מהשירות הבסיסי שיבואן צריך לספק. הוא מקבל לשם כך ציוד מהיצרן.
עלינו כצרכנים לדרוש זאת ולא לוותר!!! |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
יצחק_אחר
חבר חדש מהשקית
44 הודעות |
נכתב ב - 07/10/2011 : 20:31:18
|
זומר תודה.
במקרה שלי מדובר על התנסות עם סיכוי סביר מאוד לקניה (משהו כמו שלושים - חמשים אחוז) סך הכל נסיתי עד עכשיו שני מכשירים, ומבין אלו שנסיתי אני הולך לקנות בוודאות מכשיר אחד, כך שלפי כל אמת מידה נורמלית זו השקעה הגיונית.
יש הרבה תחומים שבהם מקובל מאוד הנושא של התנסות, למשל בתחום התוכנה. הרבה מוצרי תוכנה נותנים את האפשרות להתנסות של עד חודש ויותר ובתוכנות גדולות זה כולל גם תמיכה טכנית וכו'. הייצרן נותן את זה ברצון, כי הוא מבין שהשקעה כאן היא הדרך לקידום מכירותיו, וגם אם שליש מבין ההתנסויות מביאות למכירה זה משתלם.
דוקא אני רוצה לציין לטובה את החברה שאתה עובד בה SLP שקיבלתי מהם יחס ושירות מהיר ואדיב (כן הם נתנו לי להתנסות במכשירים שהם משווקים)
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2011 : 00:29:37
|
מדובר פה בחומרה. תכנה אפשר לתת ולגרום לה לא לפעול לאחר ההיתנסות.בתוכנה גורמים לך להתמכר לתוכנה ורק אז לבקש כסף והעלות השולית נמוכה. במכשירים ומסכות יש בלאי וירידת ערך וחיטוי ובמיוחד אם יש צורך בנסיעת טכנאי אל בית הלקוח. אם מזגן או מכונת כביסה מתקלקלים יש מחיר לביקור טכנאי גם אם הוא רק מכניס את התקע למקום. אם כולם יביאו מחו"ל מכוניות למשל-לא יהיו מוסכי יבואן ומחסני חלקי חילוף והדרכה וידע .נסה לתקן למבורגיני בארץ.זה יהיה המצב. כמו שנאמר-שכרו יוצא בהפסדו. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2011 : 10:38:16
|
quote: Originally posted by יצחק_אחר
תודה על תגובותיכם
רובין הם לא היו צריכים "לקלוט" הם שאלו אותי ואמרתי להם שאני חבר מכבי, אבל דווקא חברי מכבי (ומכבי מגן זהב) הם היחידים שיכולים לקבל החזר על קנייה זו
ברק אני דיברתי איתם באריכות בטלפון וזה מה שהם אמרו לי כנראה שהשתנה משהו בחודשיים האחרונים (או שהקול שלי גרם להם ???)
הייתי בקשר גם עם סוכן של גלמד (שהם גם משווקים של S9 ), וגם הוא סירב להביא לי S9 להתנסות
שלום, טעות בידך. דווקא חברי מכבי - כולל בעלי מגן זהב - "תקועים" כיום עם 2 ספקים בלבד ואינם יכולים לקבל את השתתפות מכבי בגין קנית סיפאפ מספק אחר.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 07/11/2011 12:14:15 |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2011 : 15:59:48
|
אם זה היחס שקיבלת לפני רכישה מה יהיה אחר כך. לרספירוניקס יש מכשיר מצוין, דבר עם מדטכניקה.
|
נערך על ידי - ירון בתאריך 07/11/2011 16:00:27 |
 |
|
|
יצחק_אחר
חבר חדש מהשקית
44 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2011 : 16:34:43
|
quote: . rubin37 Posted - 07/11/2011 : 10:38:16
שלום, טעות בידך. דווקא חברי מכבי - כולל בעלי מגן זהב - "תקועים" כיום עם 2 ספקים בלבד ואינם יכולים לקבל את השתתפות מכבי בגין קנית סיפאפ מספק אחר.
בברכה
קליניטק בעצמם אמרו לי שאחרי שקונים ומציגים למכבי חשבונית הם נותנים החזר כבעבר, שמעתי את זה גם מסוכנים אחרים. כולם מוכנים להתנות את המכירה בכך, כלומר אם מכבי לא יאשרו את ההחזר הם יקבלו את המכשיר בחזרה ויחזירו לי את הכסף. איני יודע מה הסבר לזה, אבל אלו הם העובדות |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2011 : 22:35:59
|
quote: Originally posted by יצחק_אחר
quote: . rubin37 Posted - 07/11/2011 : 10:38:16
בברכה
קליניטק בעצמם אמרו לי שאחרי שקונים ומציגים למכבי חשבונית הם נותנים החזר כבעבר, שמעתי את זה גם מסוכנים אחרים. כולם מוכנים להתנות את המכירה בכך, כלומר אם מכבי לא יאשרו את ההחזר הם יקבלו את המכשיר בחזרה ויחזירו לי את הכסף. איני יודע מה הסבר לזה, אבל אלו הם העובדות
שמע, אולי כן ואולי לא. ראשית אתה תשלם 6 - 7 אלף ש"ח, תקבל חשבונית ותגיש למכבי. מה יקרה אם מכבי יסרבו לך?? תחזיר את הציוד?? ואם הספק יסרב להחזיר לך את הכסף?? תרוץ לבית משפט?? או אולי למשרד הבריאות??
בברכה 
|
נערך על ידי - n/a בתאריך 07/11/2011 22:37:22 |
 |
|
| |
נושא  |
|