יצחק, יש לי הרגשה שלא פתחת את הגרפים. שים לב שמתחת לכל טבלה ישנו הגרף שלה. כדי לפתוח אותו צריך ללחוץ על ה View All Quarters Line Graph. אחרי הפתיחה ניתן למקד את הגרף על פני תקופות שונות.
ועוד - זה דף גדול/ארוך, המשך לגלגל ותראה שיש בו יותר מסיפאפים אוטומטים..........
זה סיפור של מחיר. פעם הייתה תחרות מחירים על רסמד באינטרנט ועכשיו הם לא מרשים למכור במחיר מוזל באינטרנט כדי לא להרוג את השוק הקיים שלהם מחוץ לאינטרנט ולכן הם מאבדים נתח שוק באינטרנט.
Advertise and sell ResMed products at or above ResMed’s Minimum Internet Retail Price.
בטווח הקצר מדיניות כזו תביא לרווחים יותר גבוהים אבל אובדן נתח השוק מסוכן מאוד לטווח הארוך. עדיף להם למצוא את הדרך לשלוט בכל השווקים גם במחיר מסוים של רווחים אבל בתור חברה ציבורית כנראה שרסמד חושבים יותר על הרווחים לטווח הקצר.
יצחק, יש לי הרגשה שלא פתחת את הגרפים. שים לב שמתחת לכל טבלה ישנו הגרף שלה. כדי לפתוח אותו צריך ללחוץ על ה View All Quarters Line Graph. אחרי הפתיחה ניתן למקד את הגרף על פני תקופות שונות.
ועוד - זה דף גדול/ארוך, המשך לגלגל ותראה שיש בו יותר מסיפאפים אוטומטים..........
בברכה
דווקא גילגלתי עיינתי ואלו התוצאות
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
ברק, המכשיר המדורג ראשון הוא ה S9 Escape - מכשיר לא אוטומטי בלחץ קבוע...
איך זה קרה? כל העמוד הראשון של הדירוגים הוא תוצאה של מדרגים בודדים לכל מכשיר ולכן הציו הממוצע חסר משמעות. במכשירים הפופולרים יש מאות מדרגים ויש יותר משמעות בציון הממוצע: http://www.cpap.com/cpap-machines/apap-machine.php
מהגבוה לנמוך -
Resmed S8 קיבל 5 Resmed S9 קיבל 4.9 דה-וילביס קיבל 4.8 רספירוניקס קיבל 4.7
לפי הציון הממוצע עדיף רסמד הדור הקודם על הדור החדש... לא השתכנעתי ולא הייתי בוחר מכונה לפי הציון. מה שכן כדאי לקרוא מה הפריע לאלו שנתנו ציון נמוך ואם זה חשוב לנו או סתם קיטור.