סיפאפ פורום ישראל - מכשיר דה-וילביס
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מכשיר דה-וילביס
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 05/29/2011 :  14:43:07  Show Profile  Send יצחק an AOL message
נכתב ע"י תהילה חתם גבעתי--------------------------------------------------------------------------------

שלום רב,
חברת דה-וילביס המיוצגת על ידי חברת אורקמד בע"מ הינה חברה מובילה בתחומה, מכשיר הCPAP נבחר בארצות הברית כמוביל מבין כל החברות בכללותן רספירוניקס ורסמד. כמו כן זכתה החברה לאחרונה במכרז גדול באירופה, הודות לטכנולוגיה החדשנית המצוייה במכשירי דה-וילביס בלבד.
נכון יהיה לשמור על כבוד ואמינות ביחס לאינפורמציה ולתוכן הפרסומי. מכשירי ה CPAP של חברת דה-וילביס מצטיינים בטכנולוגיה חדשנית ומובילה שאינה מצוייה במכשירים האחרים.
לפרטים ניתן לפנות ישירות לחברתנו.
ולך עדי, הצלחה בתפקידך החדש. מהכרותי את התחום שנים רבות, אני ממליצה לך להשכיל וללמוד את המכשירים לפני שאתה חווה עליהם דעה.
אנו כחברה מכבדים את החברות האחרות על מוצריהן ומצפים ממך, בתפקידך, לנהוג בהתאם לטובת כל הזקוקים לטיפול ובוחרים בפורום זה ככלי לקבלת מידע.
בברכה,
תהילה חתם גבעתי
אורקמד בע"מ
03-6768030

--------------------------------------------------------------------------------
עריכה - העברתי נושא זה לעץ נפרד [יצחק]

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

נערך על ידי - יצחק ב 05/29/2011 14:52:36

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 05/29/2011 :  14:43:42  Show Profile  Send יצחק an AOL message
נכתב על ידי המשתמש baraks

שלום,

"מכשיר הCPAP נבחר בארצות הברית כמוביל מבין כל החברות בכללותן " מאיפה לקוח המידע הנ"ל? אני יודע שהוא מוביל במכירות בארה"ב עקב מחירו הנמוך
(כמחצית ממחיר המובילים)
אבל נתון זה לא אומר שהוא המוביל...

--------------------------------------------------------------------------------
מכשיר: Resmed S9
מסיכה: Ultra Mirage 2
מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel

נערך על ידי - baraks בתאריך 05/29/2011 14:24:10

נערך על ידי - יצחק בתאריך 05/29/2011 14:52:05
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 05/29/2011 :  14:49:01  Show Profile  Send יצחק an AOL message
תהילה שלום,

העברתי את כל השרשור הזה לעץ נפרד. כדי שנוכל לעסוק בנושא באופן נפרד.

חשוב להדגיש - הפורום לא מנוהל מאינטרסים מסחריים כאלה ואחרים וכל מטרתו להקל ולפשט את הליך ההסתגלות והשימוש למשתמשי ה- CPAP.
כל השתתפות של נציג חברה מסחרית רצויה, כל עוד הוא מזדהה ככזה.

ראשית - תודה רבה על תגובתך והשתתפותך בפורום. היא מאד רצויה וחשוב שאת כנתיגת דה - וילביס תוכלי להתייחס למכשירים המשווקים על ידיכם, מאפיינהם וכן ביחס למכרז מכבי.

בעניין מכרז מכבי - את חייבת להבין שאנו כמבוטחי מכבי חוששים מכך שמגבילים אותנו לרכישה משתי חברות בלבד לעומת המצב הקודם בו יכולנו לרכוש מכל חברה.

לעניין המכשיר המשווק על ידכם בקשר למכרז מכבי. מספר שאלות:

1. באיזשה דגם של המכשיר מדובר?
2. האם מדובר במכשיר הכולל מנגנון הפחתת לחץ בנשיפה?
3. האם מדובר במכשיר שניתן להוריד נתוני קריאה מפורטים שלו למחשב הביתי ?
4. איזה 3 מסיכות אתם מספקים במסגרת מכרז מכבי?. האם כל מסיכה שהמשתמש מבקש?

שוב תודה על השתתפותך

נערך על ידי - יצחק בתאריך 05/29/2011 14:50:55
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 05/29/2011 :  15:40:06  Show Profile
ועוד שאלה:
מתי מסתיימת התקשרות/ההסדר הנוכחי עם מכבי??

בברכה
למעלה

ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות

נכתב ב - 05/29/2011 :  18:53:27  Show Profile
תהילה,
איזו טכנולוגיה חדשנית מצוייה במכשירי דה-וילביס בלבד?

למעלה

עדיבן
חבר חדש מהשקית

Israel
12 הודעות

נכתב ב - 05/29/2011 :  22:18:02  Show Profile  Visit עדיבן's Homepage
תהילה שלום, ראשית קבלי את התנצלותי הכנה, אם פגעתי בך או בחברה שאת עובדת בה אני מתנצל, זו לא היתה כוונתי.
יחד עם זאת את ממשיכה שלא לדייק בנתונים שאת כותבת כאן וחשבתי שיותר תזהרי בניסוחייך שהרי מקריאה של הכתוב,
ניתן להבחין בנקל שהאנשים שכותבים כאן יודעים דבר אחד או שניים על הנושא...
הדיון שפתחנו כאן הוא על חופש הבחירה של המטופל לבחור במכשיר שהכי מתאים לו מכל הבחינות הרשומות והידועות לכולנו
כששמים בצד את העלויות לקופה.
לא ידוע לי על איזו טכנולוגיה חדשנית של דה וילביס, וכשאת כותבת חדשנית, אני מצפה לראות איזה חידוש שנעשה ע"י היצרן בתחום (אשמח אם תפרטי קצת בנושא כדי שכולנו נלמד) לא ראיתי בשנים האחרונות איזה פיתוח
מוביל של טכנולוגיה ע"י היצרן הנ"ל אבל אולי יש לי עוד מה ללמוד ואשמח להתעדכן ואת זה לא ניתן לומר על פיליפס רפירוניקס
שהשיקו את הביפאפ האוטומטי לדום נשימה בשינה, את הביפאפ SV לחולים עם CHF בכלל המושג ביאפאפ זה שם מסחרי שרק על מכשירי היצרן פיליפס רספירוניקס כתוב ביפאפ(כן הם אלה שהמציאו את הביפאפ)
זה לא חוכמה למכור מוצר זול ואם את כל כך בטוחה בטכנולוגיה החדשנית למה שלא תצטרפי אלי בקריאה שהמשתמש ינסה ויחליט בעצמו איזה מכשיר הכי מתאים עבורו ולא רק מהסיבה שזה יותר זול.
בברכה,

עדי בן שטח
מנהל מח' HOME-CARE
מדטכניקה בע"מ
052-5379405
adib@medtechnica.co.il
תמצאו אותנו ב- FACE-BOOK
http://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%93%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-CPAPHOMECARE/200917683276206?ref=ts
למעלה

עדיבן
חבר חדש מהשקית

Israel
12 הודעות

נכתב ב - 05/30/2011 :  08:52:33  Show Profile  Visit עדיבן's Homepage
בהמשך להודעתי הקודמת, אני מפנה את תשומת ליבך תהילה לכלל שוק המכשור הרפואי, תמיד מדובר בהדגמה וניסיון של המשתמש במכשיר
בטרם רכישתו ורק אחרי שהמשתמש מנסה את המכשיר הרפואי והמכשיר לשביעות רוצונו, מתבצעת רכישה.
במה הדבר שונה כאן? זה שהמשתמש הוא גם המטופל? על אחת כמה וכמה חוות דעתו כל כך חשובה שהרי הוא זה שבריאותו האישית תלוייה במכשיר
ואת יכולה לטעון שמציעים כאן בחירה, בחירה בין שלכם לסיני אבל זה ברור ואני מקווה שגם לך שזו לא בחירה מושכלת.

עדי בן שטח
מנהל מח' HOME-CARE
מדטכניקה בע"מ
052-5379405
adib@medtechnica.co.il
תמצאו אותנו ב- FACE-BOOK
http://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%93%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-CPAPHOMECARE/200917683276206?ref=ts
למעלה

ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות

נכתב ב - 05/30/2011 :  14:21:26  Show Profile
בסוף התהליך באסותא שואלים אותך אם להעביר את הפרטים לאורקמד או למקסימה ולא נותנים לך אפשרות לקבל החזר ברכישה פרטית. לפי מה שנכתב פה גם מי שידע ופנה למכבי קיבל דחיה ורק מי שממש התעקש על זכויותיו הצליח. אני מצפה ליחס ישר והוגן מגוף ציבורי כמו קופת חולים ולא לניצול של חוסר ידע וחוסר הכרת הכללים.

לגבי הבחירה בין מכשירים - לבחור בין מכשיר מיצרן מוכר וותיק לבין מכשיר מיצרן סיני שאי אפשר כמעט למצוא משתמשים בו לקח לי דקה בערך.

מכבי צריכה להרחיב את אפשרויות הבחירה לארבעה יצרנים לפחות או לתת את סכום הזיכוי שברצונה לתת כמה שזה לא יהיה כהחזר רכישה אצל כל יצרן. אני לא מקבל את הגישה הסובייטית הזאת של אנחנו נקבע מה טוב בשבילך אחרת לא תקבל שקל כהחזר. אפילו מדרסים אפשר לבחור אצל הרבה יותר חנויות.

נערך על ידי - ירון בתאריך 05/30/2011 14:26:15
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.