| מחבר |
נושא  |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/09/2011 : 10:36:04
|
quote: Originally posted by nachshon
יש לי המסמך סרוק כתמונה , אך לא ניתן להעלותו לפורום. איזה רעיון?
שלח לי אותו למייל הפרטי שלי ואני אטפל בכך
המייל שלי מופיע בפרופיל שלי (לחץ על שמי) |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
יואבד
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 04/09/2011 : 12:52:59
|
נחשון אפשר גם להעלות תמונות ל http://www.tinypic.com והם מספקים קישור שאפשר לשים בכל פורום.
|
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 09:52:08
|
quote: Originally posted by rubin37
שלום, לא הוגן ואולי גם לא לגמרי תקין כי מכבי הרעה באופן חד צדדי את תנאי מגן זהב בעוד שדמי הביטוח נשארו ללא שינוי. מה גם שעד כה לא הוחלף/עודכן התקנון האחרון שפורסם = המדריך לשירותי בריאות נוספים 2011-2010>> עמוד 60 סעיף 18: http://www.smartpage.co.il/vault/mag/maccabi_09.html ברור שנתח המכירות של הספקים שלא כלולים בהסדר עם מכבי עומד להיפגע ואני סקרן אילו צעדים הם ינקטו.
בברכה 
בעמוד 8 סעיף א' "הקופה רשאית לשנות מעת לעת את זכויות העמיתים בתוכנית ואת תשלומי העמיתים". זה בעצם אומר שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים. השאלה מה קורה במקרה ובכל זאת קונים מספק שלישי, האם את ה 30 אחוז מקבלים ואם כן איפה זה מעוגן בחוק?
|
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 10:10:40
|
ברק,
אני לא הייתי מסתפק בתקנון ולא הייתי מבצע רכישה מספק אחר בלי אישור מפורש וקודם של מכבי כי תקבל את ה- 30%.
מעבר לכך לא נראה לי משתלם לרכוש מכשיר שעולה 6,000 ש"ח לפחות ב- 30% השתתפות, כאשר יש לך מכשירים אחרים שאתה זכאי לרכוש ולשלם סכום של פחות מ- 1,000 ש"ח. |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 11:44:33
|
יצחק שלום,
ברור שאבקש אישור ממכבי ולא אבצע שום רכישה לפני. רציתי לדעת האם למישהו כבר יש ניסיון עם החוק החדש? והאם להגביל את עצמי לבדיקה של 2 מכשירים בלבד? והאם זה נכון במכשור רפואי שמשפיע כלכך על אורך חיינו לקחת בחשבון אך ורק את השיקול הכלכלי? |
מכשיר: Resmed S9 Autoset מסיכה: Swift FX מסיכה נוספת: Ultra Mirage 2 מסיכה נוספת: Mirage Soft Gel |
נערך על ידי - baraks בתאריך 04/13/2011 11:54:29 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 13:52:25
|
1. זה לא חוק אלא שינוי תקנון כנראה והוא מתוקף רק מאפריל 2. השיקול הכלכלי הוא שלך אישית. ברור שאם אין לך מגבלות כספיות אתה יכול לרכוש כל מכשיר שנראה לך. 3. אני הייתי בודק בכל מקרה את המכשירים שמוצעים בהסדר מכבי ולפחות אחד מהם הינו מכשיר פופולרי מאד בארה"ב |
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 14:13:55
|
כן בהחלט אני בודק את כל האופציות וזה בדיוק השלב שבו אני נמצא כרגע.
|
נערך על ידי - baraks בתאריך 04/13/2011 14:15:09 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 15:03:56
|
להלן מכתב מכבי: [URL=http://www.siz.co.il/] [/URL]
עידכון מהיום - 26.04.2011 : להלן מכתב של משרד הבריאות אל מכבי. המכתב נושא תאריך 02.02.2011 וממנו עולה שלכאורה מכבי פעלה שלא בהתאם להוראות משרד הבריאות.[URL=http://www.siz.co.il/] [/URL]
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 04/26/2011 22:00:30 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 15:44:32
|
| תודה רבה יחיאל |
 |
|
|
נאוה 1
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 18:18:34
|
בעיה חמורה ביותר היא עניין המסכות שכידוע הוא האלמנט החשוב ביותר בהתאמה לפנים. לפי הסידור החדש, לא תהייה לנו אפשרויות בחירה מספיקות של מסיכות. זה חמור מאד מאד!!!!!!! לענין הנימוקים של מכבי כאילו זה יוצא יותר זול עבורנו, לפחות עבורי זה לא היה נכון.אולי כדאי לנו לעשות סקר קצר של עלויות רכישה של מכשירים שלא בהסדר, שנרכשו לאחרונה. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 20:34:55
|
לדעתי הספקים שבהסדר אמורים לספק לך איזה מסיכה שתבחר.
האם מישהו שקנה מאוקמד או מקסימה יכול לפרט
נשמח כמובן גם להתייחסות מנציגי מי מהחברות כאמור הגולש בפורום |
 |
|
|
יואבד
חבר חדש מהשקית
21 הודעות |
נכתב ב - 04/14/2011 : 10:28:29
|
אורקמד לא משאילים מסכות לנסיון אז איזה מסכה שבחרת תשאר איתה אם לא מתאים לך אחר כך. לא יודע לגבי מקסימה.
|
 |
|
|
baraks
חבר פחות חדש

201 הודעות |
נכתב ב - 04/14/2011 : 14:05:32
|
| אם הם לא משאילים מסכות אז איך אפשר להחליט מה לבחור? אשמח לשמוע את תגובת נציג החברה... |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/14/2011 : 15:24:50
|
אכן זו בעיה למשתמשים חדשים, טם החברה לא משאילה מסיכות, לא מתאפשר ללקוח להתנסות ולהחליט מה המסיכה המתאימה לו.
בחברות אחרות נתנו למשתמשים חדשים להתנסות ולבחור מסיכה מתאימה
אשמח להתייחסות מאורקמד ומקסימה |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/14/2011 : 18:25:03
|
שלום, היום התקשר אלי בחור וסיפר לי שהוא חבר מכבי ולא מזמן הוא קנה אצל "ספק שבהסדר " סיפאפ + מעשיר + מסיכה ובנוסף קיבל 2 מערכות מסננים (עדין+גס) לשנה. לדבריו, הציוד טוב אבל התפתחו לו 2 בעיות: 1. בעת הקניה, לא איפשרו לו לנסות מסיכות, הוא בחר במסיכת נחירונים ולאחר שימוש קצר גילה שלא טוב לו איתה. לדבריו, הם מוכנים לספק לו מסיכה אחרת - בלי ניסוי מוקדם - אבל בתנאי שזו כבר תהיה ע"ח המסיכה של שנה הבאה. 2. לפי הוראות היצרן, יש להחליף מסנן בכל חודש, בעוד שהוא קיבל רק 2 לשנה. בעבור מסננים נוספים הם דורשים תשלום.
בשלב זה, הוא פנה וביקש את עזרת מכבי..... אני הזמנתי אותו להשתתף כאן בפורום ולספר על ההתפתחויות.
בברכה 
|
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 04/14/2011 : 22:49:52
|
ערב טוב, לי יש מכשיר של מקסימה - נרכש בהסדר של מכבי, קיבלתי 3 מסכות לניסיון ולא היתה לי שום בעיה איתם, השרות שלהם אדיב ומהיר, נדמה לי שכתבתי על כך מזמן. לעצם הענין היתה לי הרגשה שהמכשיר לא תקין טלפנתי לסוכן ולאחר יום או יומים הגיע אלי סוכן עם מכשיר חדש מבלי לשאול מה ומי, פשוט החליף ביקש סליחה על אי הנוחות, כך היה גם עם המסכה, לא זוכר איזו מסכה ניתנה לי אבל אם אינני טועה מסכת נחירונים ולאחר מכן עוד מסכה שאינני זוכר את שמה וגם איתה לא הסתדרתי, ביקשתי מהסוכן שיקנה לי את המיראז' ממירי בקלינטיקה - ואז הוא הביא לי מסכה מאוד מאוד דומה בשם - פפילון. כל ההיתנהלות נערכה כשבוע, הכל הפלירט התנהל ברוגע ובסבלנות של שני הצדדים, למרות שלעיתים אני חם מזג.... בגדול אני מאוד מרוצה מהסידור הזה גם כלכלית, שילמתי 690 ש"ח וקיבלתי מכשיר אוטומטי, 3 שנים אחריות, מסננים ושלוש מסכות על פי רצוני-מה רע בסידור הזה? בכונה לא הזכרתי שמות - זה לא רלונטי למידע.
יש לי שאלת תם - (בלי לפגוע באף אחד), - מה מפריע לכם שמכבי חתמו על הסכם עם החברות שמספקות מכשירי סיפאפ? - לי ממש לא חשוב איך קוראים למכשיר או למסכה כל זמן שהם עונים על דרישותי ואני זוכה לשרות הוגן ויעיל? חג שמח |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/15/2011 : 09:41:17
|
שלום dhkh, אז אצלך זה התנהל כשורה ואצל מישהו אחר לאו. עדיין 3 שנות אחריות ושרות לפניך ויש לקוות שתמשיך להיות מרוצה. לי אין מאומה נגד הסדר הספקים של מכבי. מפריע לי ששללו ממני את זכות הבחירה שהיתה לי. מניסיוני, יש ציוד שהוא יותר ידוע ונפוץ ויש ספקים שכבר הוכיחו שהם נותנים שירות טוב לאורך זמן. מבחינתי הקשר עם הספק לא ניגמר עם ביצוע העיסקה אלא ממשיך לכל אורך חיי הציוד. באשר לעלות, זה גמיש ואפשר לעמוד על המקח ולהשיג מחירים שאינם גבוהים מאלה שבהסדר מכבי.
בברכת חג שמח  |
 |
|
|
itayzz
חבר חדש מהשקית
13 הודעות |
נכתב ב - 04/15/2011 : 13:35:44
|
dhkh שלום פשוט משעמם להם ואין להם מה לעשות. |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 04/15/2011 : 18:17:35
|
רובין שלום, הציוד נמצא אצלי שנתים וחצי, ואין לי מילה רעה על השרות וגם לא על הציוד, אני משתמש כ-15 שנה במכשיר סיפאפ, וזה המכשיר החמישי שבו אני משתמש, אין לי טענות אליו או לשרות. השרות שקיבלתי מחברות מתחרות היה זהה - (מאוד תלוי בסוכן שאיתו נפגשים לראשונה), למזלי הסוכנות שאיתן נפגשתי היו מאוד ישרות, אמינות ולויאליות לחברה אותה הם יצגו מבלי להשמיץ את המתחרים. אינני רוצה להישמע כמגונן על מכבי או על מקסימה - מותר ורצוי לומר מילה טובה כשמגיע - לא יפה רק לקטר. - דעתי האישית היא שצריכה להינתן זכות בחירה בין שני המסלולים. שבת שלום
|
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 04/15/2011 : 20:18:06
|
dhkh בתור משתמש שהתנסה בהרבה מכשירים מה דעתך על המכשיר של מקסימה ה BMC RESmart? מדובר בחברה סינית פחות מוכרת מה"שמות" ResMed Respironics DeVilbiss ולכן אני שואל.
|
 |
|
נושא  |
|