| מחבר |
נושא  |
|
|
liat41
חבר חדש מהשקית
43 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2011 : 21:35:31
|
היי שמי ליאת ואני גרה בצפת ,רציתי לומר לך תודה על היחס ועל כל מה שאתה עושה לכולם ,שתמשיך כך. שיהיה לך שבוע טוב,ורק טוב. ליאת |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/02/2011 : 21:49:52
|
אני מבין שאת מתכוונת לאיתן מכללית הנדסה רפואית?
אם כן, נשמח אם תתארי לנו קצת יותר את נסיונך כדי שנלמד ממנו. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
liat41
חבר חדש מהשקית
43 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2011 : 12:12:27
|
היי צהרים טובים אני הגעתי לאיתן הייתי אצלנו שלוש פעמים והוא מאוד מרגיע את האדם זה מאוד חשוב ,כל אדם אצלו סיפור אחר,אצלי זה אחרת אני יותר מחודש שהייתי אצלו ואני עדיין לא מסוגלת לישון אם המסיכה מאוד קשה להתרגל לזה ,ואני יודעת שזה לוקח זמן. ואני חושבת צריך להגיד מילה טובה לאדם שנותן את הלב שלו בעבודה הזאת ככה אני ראיתי את זה מהצד. בכל אופן שיהיה לכולם יום נעים ומקסים ליאת |
 |
|
|
איתן-כללית הנדסה רפואית
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2011 : 13:20:53
|
היי ליאתי, תודה רבה לך על המילים החמות,זה מכניס "רוח במפרשים" להמשך, היה לי כבוד ועונג להכיר את אמא ואותך. מילת המפתח היא סבלנות,את בדרך הנכונה,אני תמיד לשרותך בכל עת, בברכת חג-פסח שמח, איתן. |
 |
|
|
liat41
חבר חדש מהשקית
43 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2011 : 15:07:27
|
היי איתן , שמחתי לכתוב לך זה מכל הלב,גם אנחנו שמחנו להכיר אותך וכן אני יאחל לך ולבני ביתך חג פסח וכשר ושמח. ליאת |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/03/2011 : 15:19:37
|
| כל הכבוד! |
 |
|
|
RON
חבר חדש מהשקית
Israel
42 הודעות |
נכתב ב - 04/11/2011 : 01:44:54
|
וברשותך ליאת, ברצוני להוסיף ולחזק, כזכור בשרשור הזה-http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=15012 הייתי אבל וחפוי ראש אין מילים אחרות פשוט כתוצאה מה'פינה' שאליה נכנסתי עם כל הקשור למרב'ד , ובזכות עזרתך איתן הן בפורום והן טלפונית, הייתי במרב'ד שבוע שעבר והם הסכימו להאריך בחודש וחצי את זמן ה'דד ליין' מבחינתם וזאת לצורך צבירת נתוני סיפאפ טובים יותר, הרבה הרבה הרבה תודה על כך ,פשוט הצלת לי את הפרנסה והרשיון נהיגה. וכמובן גם לשאר החברים שהפליאו בעצתם הטובה. כל כך טוב ומחמם את הלב שישנם אנשים טובים כמוכם, ושוב תודה.
בברכה, רוני |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 04/11/2011 : 09:07:21
|
quote: Originally posted by RON
וברשותך ליאת, ברצוני להוסיף ולחזק, כזכור בשרשור הזה-http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=15012 הייתי אבל וחפוי ראש אין מילים אחרות פשוט כתוצאה מה'פינה' שאליה נכנסתי עם כל הקשור למרב'ד , ובזכות עזרתך איתן הן בפורום והן טלפונית, הייתי במרב'ד שבוע שעבר והם הסכימו להאריך בחודש וחצי את זמן ה'דד ליין' מבחינתם וזאת לצורך צבירת נתוני סיפאפ טובים יותר, הרבה הרבה הרבה תודה על כך ,פשוט הצלת לי את הפרנסה והרשיון נהיגה. וכמובן גם לשאר החברים שהפליאו בעצתם הטובה. כל כך טוב ומחמם את הלב שישנם אנשים טובים כמוכם, ושוב תודה.
בברכה, רוני
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=15012
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/11/2011 : 09:26:00
|
יפה רוני,
שמח לשמוע שהדברים הסתדרו. |
 |
|
|
איתן-כללית הנדסה רפואית
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 04/11/2011 : 12:38:22
|
היי רוני, ראשית,תודה רבה על הפירגון. שנית גם אני שמח לשמוע שהעניינים היסתדרו. אני מאחל לך חג שמח והרבה בריאות. איתן. |
 |
|
|
liat41
חבר חדש מהשקית
43 הודעות |
נכתב ב - 04/11/2011 : 14:37:11
|
היי רוני צהרים טובים שמחה שדברים הסתדרו לך. שיהיה לך יום מקסים ורק בריאות ואושר ליאת |
 |
|
|
liat41
חבר חדש מהשקית
43 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 13:54:25
|
לאיתן צהרים טובים, מה שלומך?אני בסדר חוץ מזה שעדיין עייפה .הסתכלתי במכשיר וראיתי שהייתי בלחץ 4 ,שהייתי אמורה להיות בלחץ 5 ,וכרגע העליתי ל5 כך הבנתי, כי בימים האחרונים ממש לא היה לי אוויר. יש לי שאלה מה כדאי יותר מכשיר בלחץ קבוע או מכשיר אוטומטי, בכל אופן שיהיה לך יום טוב ומקסים ליאת
|
 |
|
|
Ziona
חבר חדש מהשקית
Israel
2 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 15:18:25
|
איתן יקירי,
אתה חסר מאד. כל הכבוד על המסירות והסבלנות (ולפעמים גם הסובלנות). אני מאחלת לך ובני ביתך פסח שמח ציונה מגני יוחנן (רחובות לשעבר) |
 |
|
|
איתן-כללית הנדסה רפואית
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 04/13/2011 : 16:59:53
|
היי ציונהל'ה, תודה רבה לך על המחמאות,גם אני מאחל לך חג שמח והרבה בריאות! איתן.
|
 |
|
|
liat41
חבר חדש מהשקית
43 הודעות |
נכתב ב - 04/26/2011 : 23:33:36
|
שלום רב שמי ליאת, היום חוויתי חוויה לא נחמדה ,היום היה אצלי סוכן בשם יגאל ונאמרו דברים שלו מקובלים לומר לאדם.הפגישה בהתחלה היתה נחמדה לקראת הסוף הוא אמר את מה שיש לו להגיד,שהוא לא יבוא כל שני וחמישי,וגם פירט והתקשרתי למשרד 20 פעם וזה לא נכון ,בכל אופן אני הייתי במצוקה לא ישנתי אם משיכה כמעט שבוע ,שאני צריכה אותה. היום בא במיוחד,אני חושבת שצריך לתת שרות,ואמר שבפעם הבאה רק שיהיה בסביבה ,אם אני יהיה צריכה והוא לא יהיה בסיבבה ,אז תחכי ליאת כמה ימים טובים לאוויר נשימה...הרי אנחנו צריכים אותם מקווה שמכתב זה יעזור ויעורר אנשים. בתודה מראש ליאת |
 |
|
|
liat41
חבר חדש מהשקית
43 הודעות |
נכתב ב - 04/28/2011 : 20:48:31
|
לאיתן, תודה על היחס שאתה מעניק לכל אחד ואחת ,שכל מה שאתה עושה,שתמשיך כך. וכן שירבו אנשים כמוך. ליאת |
 |
|
| |
נושא  |
|